Rade koenig 1052 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nas brat Laki Vladano Danas je otisao na voznju sa koje se nikad nece vratiti. Preminuo je u svom vozilu. Detalje ne znam dalje. Javicu ovde sve detalje. 41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Septembar 14, 2021 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Šokiran sam, rođeni smo na isti dan. Šta se desilo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Javicu kad budem znao sve. Izvinjavam se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je piskarao na viberu, a svaki dan je imao sta saljivo da dobaci, falice tvoje poruke, nek su ti siroki putevi nebeski Laki druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nemogu da verujem. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano Septembar 14, 2021 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Tajac ... tuga. Nismo se poznavali lično a opet kao da jesmo. Uvek benigan i pozitivan; detinjast a ozbiljan. Tako sam ga doživljavao. Pozdrav Laki, nek' ti i zemlja bude laka a neki drugi putevi prostrani i mirni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Septembar 14, 2021 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Septembar 14, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem. Upoznali smo se još davno, često se sretali, pričali telefonom, ..... Uvek veseo i pozitivan. Porodici moje iskreno saučešće, a Lakiju neka su široki putevi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Laki, druže, počivaj u miru. Iskreno saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. sto kaze kolega sinoc je pisao u grupi, uvek raspolozen za salu …. ovo je bas sok, Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ogresio sam se o Lakija dok ga nisam upoznao, verbalno sam ga natezao I zezao, a onda sam se igrom slučaja našao sa njim u ekipi koja je putovala do Albanije i nazad pre neku godinu. Oborio je sve zakone prirode i življenja, umoran od života i načet od raznih bolesti, bio je veliki hedonista ali i lafčina, žao mi je što se prebacio u večna lovišta ali verujem da će tamo nastaviti da se raduje i uživa, široki ti putevi nebeski neobični i dragi debeljko. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario od njega godinama a vozili početkom ove godine.. Veliki uživalac života, uvek za vožnju, uvek za dobro društvo i dobru šalu. UVEK voljan da pomogne svakom i izađe u susret. Čika Laki... poslednji pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja i iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Prosledjujem poruku sa vibera Dragi ljudi, Natasa je Lakijeva cerka. Tata je preminuo danas. U kolima. Srce mu je stalo. Rade ce vas obavestiyi o detaljima. Cuvajte se 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Najjači deda mraz ikada, ne znam šta da napišem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Septembar 14, 2021 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Putuj u miru Laki...Sent from my motorola one using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Septembar 14, 2021 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jbg Laki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15434 Napisano Septembar 14, 2021 Ne silazi, 1166 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Retko pozitivan i srdačan čovek. Nikad ružne reči, uvek zajebancija. Baš me je ovo pogodilo. Počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Septembar 14, 2021 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru Laki. Porodici iskreno saučešće kao i ovde njemu bliskim kolegama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Septembar 14, 2021 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je žao. Zbogom Laki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 14, 2021 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Почивај у миру, Лаки... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja! Pazario sam kod njega više puta, uvek voljan za dobar i smislen razgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Septembar 14, 2021 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Pocivaj u miru Laki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Septembar 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Туга, с неба па у ребра. Нисмо се лично познавали, али смо се у претходних месец, два доста пута чули, размењивати мишљења о моторима, животу... Тешио ме скоро после пада мотора како то што ми је мотор огребан није ништа страшно. Шаље слику... и каже: "Ovo je moj TDM koji je bio '99-o, kao NOV, dok se nisam sa zenom izvrnuo u mestu jer sam morao da stanem u bivsem tunelu ispod Golubackog Grada" Путуј друг, видимо се на неком бољем месту. Promenio Septembar 14, 2021 član Marko05 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Septembar 14, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 581 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce najblizima...Cika Lucky, siroki ti putevi...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...