Blackened 1325 Napisano Petak u 19:32 (promenjeno) Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ma ovlascene servis skoro da i ne treba raditi, samo prvi/drugi i to je to. Nema sta da se pokvari na ovom modelu. Niti treba skupa ulja, Castrol 4T racing 10W40 je 9-10e litra. To moze i cesce menjati od propisanog. Filtere moze original uzeti nisu skupi. I interval je veoma dug. Ili aftermarket koji su jos jeftiniji. inspekcija ventila privatno, tamo na oko 30K+. Mada i to mnogi ignorisu (kosta oko 150-200e da se utegnu na maks zazor, pa ste mirni narednih 60-70K+ sigurno). Servis koji god, nema nista specificno za Hondu, jednostavno je. (mozes i sam nekada). Za ventile bih preporucio moto doktora.(banovci) Promenio Petak u 19:37 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 737 Napisano juče u 18:57 Zainteresovan, 324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, kada sam upalio motor blutut nije radio. Nije mogao da se poveže sa telefonom. Resetovao sam telefon, aplikaciju ponovo pokrenuo i ništa. Onda sam išao na motoru na bluetooth reset i ništa, telefon ne vidi motor više uopšte. Treperi blutut znak, sive boje (kada je povezan sa telefonom onda je plav) i ništa. Jedino što mi pada na pamet da je razlog ovome jeste da su u servisu drkali nešto, iako sam otišao samo da mi promene ulje i filter. Ima li neko slična iskustva i predlog kako da rešim ovo? Hvala lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 621 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da raskacis akumulator na 15sek. Da motor izgubi skroz napajanje. Mozda mozes da ga resetujes tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 737 Napisano pre 2 sati Zainteresovan, 324 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, probaću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...