Prašinar 529 Napisano Septembar 28, 2023 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoze 118 Napisano Octobar 3, 2023 U prolazu, 39 postova Lokacija: Zenica, Bosna i Hercegovina Motocikl: Honda CB 650 f. 2015, Honda NC 750x DTC 2019, Honda CB 500X 2023, Honda NC 750x 2025 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada predjenih 7500 km, motor odlicno ide, potrošnja minimalna 2.8 l, ukoliko se vozi autoputem zna izaci i na 4l. Jedini nedostatak je tvrdo sjediste. Odradjeni servisi na 1000 i 6000. Promjenjeni filter i ulje placeno 100 eura po servisu. Najduze putovanje 1830 km Zenica, sh 20 Skadar, sh 8 do Ksamila u 4 dana. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 3, 2023 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne uradis negde sediste, Mozes zadrzati slican izgleda, samo bar stavis memorijsku penu i izravnas. Bice mnogo bolje. Za duze voznje mi je fabricko bas bilo problem, nisam mogao da sedim na stolici :). Sada nemam problema i ceo dan kada vozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 3, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima ljudi koji kazu da im je super udobno na sedistu,valjda zavisi od oblika i gabarita zadnjeg trapa Zaboli posle sat, dva, cim ustanem prodje bas brzo. Ja cu odraditi kad se zavrsi sezona, nije mi hića... Sad pitanje je koliko ce mekše sedište uticati na visinu sedenja? Ne bih tu ništa menjao... Je l ugradjivao ko onaj OEM 12V prikljucak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio sam u Hondi 12v socket, bas je zgodno za duze voznje, navigacija cesto radi, a i muziku, da ne razmisljam o powerbank-u itd... - jos sam i deflektore za vetar narucio (za noge, 08R71-MKP-J80), danas cu otici da ih ubace, valjda sluze necemu, ne izgledaju lose. Promenio Octobar 4, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ajd baci sliku ovde kad ugrade. Jesi u ovlascenom u NS porucio 12v socket? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, u NS-u, Stojanov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Evo ugradjeni, 8300din, malo skuplje mada tesko ispod 50e se mogu naci u inostranstvu, ovako ih i ugrade. Blokira vetar naspram kolena, ne duva nista sada, tek dole kod zglobova osetim. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Okej su skroz... I ne primecuju se sa strane skoro... Koliko te izasla ugradnja 12v socketa kod Stojanova? Kakvi su ti utisci s Givi-jevim crash barovima do sada? Negde sam citao da su se ljudi zalili na jako velike vibracije zbog istih. Ja cu staviti najverovatnije Motech, diskretniji su mi. Planiram to uskoro kao i Motech Cobra stitnike za ruke. Ja uzeo u Pontis-u one grejace za noge, nije losa stvar. Ne moram donji aktivni ves nositi i kuvati se kad sidjem negde s motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makuss 6 Napisano Octobar 4, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB500X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Rider000 je napisao: Ima ljudi koji kazu da im je super udobno na sedistu,valjda zavisi od oblika i gabarita zadnjeg trapa Zaboli posle sat, dva, cim ustanem prodje bas brzo. Ja cu odraditi kad se zavrsi sezona, nije mi hića... Sad pitanje je koliko ce mekše sedište uticati na visinu sedenja? Ne bih tu ništa menjao... Je l ugradjivao ko onaj OEM 12V prikljucak? Ja sam narucio 12v i rol bar i centralni stender u delti al jos uvek ne stize...Ima mesec dana. Inace sam se lomio za ove bocne zastite od vetra, nisam uzeo...Al moze se uzeti, nije losa stvar (Ako radi) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 4, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Rider000 said: Okej su skroz... I ne primecuju se sa strane skoro... Koliko te izasla ugradnja 12v socketa kod Stojanova? Kakvi su ti utisci s Givi-jevim crash barovima do sada? Negde sam citao da su se ljudi zalili na jako velike vibracije zbog istih. Ja cu staviti najverovatnije Motech, diskretniji su mi. Planiram to uskoro kao i Motech Cobra stitnike za ruke. Ja uzeo u Pontis-u one grejace za noge, nije losa stvar. Ne moram donji aktivni ves nositi i kuvati se kad sidjem negde s motora... - 12V socket je 3600din, samo se ne secam da li su ugradnju naplatili jos, moguce jos 1000din ugradnja. Ali proveri. - Givi lepo izgleda, i deluje da dobro stiti bas. Kao da sam primetio malo jace vibracije preko 6000 obrtaja ali nista strasno, navikao sam, i ovako motor ima malo vibracije pa mi tesko da uporedim po secanju, meni je prihvatljivo/zanemarljivo (eventualno mozda dotegnuti, staviti gumice neke ako bas hoces). A Motech samo dole pokriva, i slabiji je. Ako vec hoces dobru zastitu bolje Givi. Givi mozes odvojeno gornje i donje, oko 250e je komplet, donji par je oko 120e, to su (TN1171 + TNH1171). Promenio Octobar 4, 2023 član Blackened 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam procitao pozitivne recenzije za Motech crash bar, videh i u upotrebi da je zastitio i motor i plastike, doduse za plastike su najvise zaduzeni stitnici ruku. Mislim na metalne stitnike, oni prvi udaraju... A deluje mi nekako najbolje jer ne prekriva najlepsi deo motora i ne dodaje jos plus 10kg... Motech je oko 20.000din, na recenzijama kazu da je bas jak, izbacili su i gornji koji izgleda ovako: Ali opet, ne svidja mi se, previse mi je nekako. Sto se tice Givija, gornji je 21.500din dok je donji 18.000din Ne znam ni sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel na ovom sto si postavio sliku fabricko sediste ili preradjeno. Po slici bi rekao da je bas udobno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 4, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Preradjenooo. I meni deluje tako. Lepo se slaze uz mat crnu boju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I lepo cucnulo a i deluje udobno. Doduse taj sa slike je bas lepo i sa ukusom spakovan, super izgleda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1149 Napisano Octobar 4, 2023 Drug član, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Ja da sam na tvom mestu bih Sebine kreš barove montirao, stavio sam motech jer sam popio priču kao homologovani itd Kad sam izleteo najviše top najebao i plastike na repu. Napred je sve bilo pokrivljeno, tu nijedni barovi ne bi pomogli verovatno. Štitnike sam imao kobra motech oni su odradili posao, pustio sam motor da kliza, ali u trenutku pada su bile ruke na kormanu, netaknute Bogu hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14372 Napisano Octobar 4, 2023 moto merkat °°, 4895 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vucko23 je napisao: Ja da sam na tvom mestu bih Sebine kreš barove montirao, stavio sam motech jer sam popio priču kao homologovani Ako Seba prekopira oblikom Motech imas Motech Sta hocu reci, kres barovi se ne homologuju, ako ima neki broj on je serijski (fabricki, zbog kataloga) i logo, stavi ga na Sebin i eto originalne kopije. Msm da se razumemo? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 4, 2023 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Rider000 said: Bas sam procitao pozitivne recenzije za Motech crash bar, videh i u upotrebi da je zastitio i motor i plastike, doduse za plastike su najvise zaduzeni stitnici ruku. Mislim na metalne stitnike, oni prvi udaraju... A deluje mi nekako najbolje jer ne prekriva najlepsi deo motora i ne dodaje jos plus 10kg... Givi je TNH1171 4,8 Kgs, TN1171 3,0 Kgs. Nije strasno ali opet. A meni su stitnici ruku najruzniji, to ne bih stavljao na motor, bas pokvari izgled. Ni ja nisam bio siguran da li staviti ili ne crash bar uopste. Izgleda masovnije motor, malo je tezi, neka ga... Mozes lepo noge odmarati na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 5, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u tome sto je meni neizvodljivo kod Sebe raditi barove, jer moram motor ostaviti, a do BGa imam oko 150km u jednom pravcu... Puno njakanja tamo-vamo... Tako da nemam pojma, verovatno Givi na kraju... @BlackenedKod koga si montirao barove? I gde si ih kupio uopste, ja kod Stojanova pitao, nemaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1149 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bdada je napisao: Msm da se razumemo? Jasno sve, samo nisam o tome ni razmišljao prilikom odabira kreša. Kod Sebe ima vrhunski odrađen kreš na jednom Cb crvene boje, mislim da ima negde na početku teme. Gornji i donji kreš bar, deluje kao da štiti maksimalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 628 Napisano Octobar 5, 2023 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: @BlackenedKod koga si montirao barove? I gde si ih kupio uopste, ja kod Stojanova pitao, nemaju... Uzeo iz EU iz Italije (carpimoto.it) tu sam nasao najjeftinije, vozao sam se primorjem ovo leto pa ugradio kod nekog mehanicara u HR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u tome sto je meni neizvodljivo kod Sebe raditi barove, jer moram motor ostaviti, a do BGa imam oko 150km u jednom pravcu... Puno njakanja tamo-vamo... Tako da nemam pojma, verovatno Givi na kraju... @BlackenedKod koga si montirao barove? I gde si ih kupio uopste, ja kod Stojanova pitao, nemaju... Givi prodaje Baniša sa foruma ne znam zašto forum zeza pa neće da taguje kada ukucam @ pa nadimak, daje samo ime baniSent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1149 Napisano Octobar 5, 2023 Drug član, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @Baniša evo ga kolega na ovom nick-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Octobar 6, 2023 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @vidakn, hvala @vucko23. Ukoliko vam drugari treba nešto od opreme od Givi-ja, SW MOTECH-a, Hepco Becker-a, Fehling-a i slično, javite se porukom na forumu ili na +381621790781. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1287 Napisano Octobar 7, 2023 Zainteresovan, 846 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Danas 5h provedeno na motoru, Fruska Gora, krivine, brda, put odlican. Odmor za mozak i dusu... Motor jako lepo leze po krivanama. Fabricki auspuh je odlicno skrojen, necu ga dirati. Hvala Hondi sto je poradila na tome da se ne cuje kao fen, ima bas lepu duboku notu... Lep je osecaj kad sve postane nevazno, negativne misli ispare i mozak se rastereti, ostanu samo krivine ispred tebe i zvuk motora dok ga medjugasom spustas u nizu i ti... A negativa... Negativa ostala tamo negde u prasini daleko iza... Merak, reklo bi se... 7 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...