drmilan_ 5439 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Biker Boy said: Na moto skupu u grockoj sam zapazio da dosta motora ima ovu mrežicu na sedištu. Moram da poručim samo da još imam int. karticu ... Daj nek neko poruči više komada, siguran sam da će ih brzo sve rasprodati. Otkazao mi kinez, nema na stanju, sve ostale su shiping 30e. Nema ni kod nas na kp, ima decko za 10e ali velicine m l i xl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Jul 28, 2021 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Porucio i ja 2 kom, evo link. https://www.aliexpress.com/item/1005002032592895.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4deOm7Wa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Hajde neku grupnu porudžbinu da napravimo, vidim da ima zainteresovanih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5439 Napisano Jul 28, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Porucio i ja 2 kom, evo link. https://www.aliexpress.com/item/1005002032592895.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4deOm7Wa Evo i ja, verujes da sam kod svakog prodavca usao da vidim, ili nije bilo xxl ili je shiping bio nenormalan. 1 hour ago, Rik said: Hajde neku grupnu porudžbinu da napravimo, vidim da ima zainteresovanih. Aj ako stigne javim se ovde pa mozemo, da ne uzimamo grupno pa da kinez ili nasa carina ispali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5439 Napisano Avgust 2, 2021 Drug član, 2493 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan evo iskustva sa kupacim gacama i podmazanim dupetom sa stikom. Juce bio na motoru ravno 12h, sa par prekida. Rezultat: dupe ko novo 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Avgust 2, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ove gace. Najduze sto sam ih nosio u cugu 500 km. Umanjile bol za 50%. Ima ih po nekim malo boljim sportskim radnjama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16162 Napisano Avgust 2, 2021 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje i najzdravije (ali i najzahtevnije - valja pobediti lenjost ) rešenje je malo ciljane fizičke aktivnosti koja zateže gluteuse. Onda sati u sedlu nisu tako guzoboljni. A ima i drugih prednosti; žene vole utegnutu mušku zadnjicu. Promenio Avgust 2, 2021 član drs 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke45 0 Napisano Maj 1, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima problem, kad vozi motor sa podignutim vizirom neko vreme, da ga posle boli celo i glava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosevicmilos 34 Napisano Maj 1, 2022 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB650R, Yamaha XMax 300 Tech Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima problem, kad vozi motor sa podignutim vizirom neko vreme, da ga posle boli celo i glava? Meni se ovo dešava, ne samo kad vozim motor nego i inače. Hoće promaja da me udari u glavu i nakon nekog vremena dobijam glavobolju. Zato često nosim kapu, čak i na 10-15 stepeni, ako duva jači vetar.Inače spuštaj uvek vizir, što zbog promaje, što zbog insekata. Ulete mi pčela nedavno, u sred grada, a vizir samo odškrinut bio. Usro sam se...Sent from my 21051182G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene fb toliko spijunira da i kada je tel na stolu odmah nudi ono o cemu pricamo, u pocetku sutradan a sada vec istog dana skoro. Kada nesto procitam da ne pricamo, tako i ovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo što nije fb, već mahom Google, a onda oni prodaju te informacije svima ostalima. Ustvari su svi oni umreženi i trguju informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7893 Napisano Maj 2, 2022 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Biker Q je napisao: Mene fb toliko spijunira da i kada je tel na stolu odmah nudi ono o cemu pricamo, u pocetku sutradan a sada vec istog dana skoro. Kada nesto procitam da ne pricamo, tako i ovo... Mislim da je @N.F.S komentarisao da je teško sranje i nekome je poklonio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3256 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, vasa.93 said: Samo što nije fb, već mahom Google, a onda oni prodaju te informacije svima ostalima. Ustvari su svi oni umreženi i trguju informacijama. A kako ne koristiti Google? I kao pretraživač i kao platformu. Pričao sam čak sa nekim dvadesetogodišnjacima kojima je to sjajno, činjenica da im se nudi baš ono što ih interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan U potrošačkom društvu to jeste sjajno, samo je cena ipak velika. A da se izbegne može, samo je i to neprestana gimnastika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6221 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1782 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec u temi, znate li zasto kamiondzije sutiraju gumu kad izadju iz kamiona? Da odlepe 00 od butina Ne preporucujem sutiranje gume motora, moze da se prevrne. 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, vasa.93 je napisao: Samo što nije fb, već mahom Google, a onda oni prodaju te informacije svima ostalima. Ustvari su svi oni umreženi i trguju informacijama. Ali vise puta je tel zakljucan na stolu i posle mi nude ono sto nisam pretrazivao vec smo samo pricali o tome. E sada mi nije jasno, u mom kraju mi recimo ruzno pricamo, pogresan akcenat, padezi, kako bre to protumaci tamo neki google? Sad me zanima i da li i Vranjancima (recimo) isto tako nude? Da li u tom google iz svakog regiona ima po neki klempo sto naculji usi pa nudi posle da uvalja neku robu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2621 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, to što ti nisi pretraživao, ne znači da nije taj sa kim si pričao o tome. A čik pogodi - Google zna da ste bili zajedno (na istoj lokaciji) toliko-i-toliko vremena, itd. Plus zna vašu istoriju (svakojaku, ne samo istoriju pretraživanja), pa na osnovu iste može da zaključi da li bi te i koliko bi te interesovalo nešto što je pretraživao neko od tvojih kontakata (prijatelja, poznanika, bilo ko sa kim si u bilo kakvoj relaciji). Ne treba biti paranoičan i verovati u to da snimaju razgovore. Mislim, makar ja nisam. Ali kao što sam naveo iznad, ima još milijardu drugih način da prikupe informacije i uvežu ih. Ponekad i pogreše u tome, samo što na takve stvari ljudi manje obraćaju pažnju (kada nam se pojavi reklama za nešto što nas totalno ne interesuje na bilo koji način) u odnosu na one kada primetimo da je targetiranje odrađeno dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14215 Napisano Maj 2, 2022 moto merkat °°, 4892 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, vasa.93 je napisao: (kada nam se pojavi reklama za nešto što nas totalno ne interesuje na bilo koji način Bas, meni iskacu neke sise i gola dupeta, objasnjavam zeni ali ne vredi I onda kazu hoce da nas cipuju vakcinom, pa mi smo odavno "cipovani" 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6368 Napisano Maj 3, 2022 Enduraš, 6377 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vasa.93 je napisao: Ne treba biti paranoičan i verovati u to da snimaju razgovore Snimaju i te kako, možda ne cele razgovore, ali ključne reči sigurno. Pre nekog vremena pricam drugaru da sam kupio brisače za auto, nikad nisam pretraživao ništa o brisačima pre toga, a ni on i sutra mi iskoči reklama za brisače. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7703 Napisano Maj 3, 2022 -, 1747 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ja menjao ekran na fonu i reko ovom aj kad ga vec otvaras izvadi i prednju kameru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Maj 3, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, aca-pn said: Snimaju i te kako, U dokolici krenuo da gledam neku americku ratnu seriju (tema II svetski rat). Posle vise odgledanih epizoda komentarisem u sobi gde je racunar (model bez kamere i mikrofona, star oko 15 godina), koji je ovo Mirko i Slavko u njihovoj varijanti. Istog dana, prilikom otvaranja sledece epizode, eto predloga "film Mirko i Slavko". Slucajno!? Pa moze centrala da pogresi ali .... P.S. Sad vidoh da nije ovo na temu ali da dam svoj primer u duhu poslednjih postova, inace nemam problem sa kicmom. Promenio Maj 3, 2022 član Deki Katana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AMomcil 641 Napisano Maj 5, 2022 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Oslo, Norveška Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Da napišem neka lična iskustva u vezi sa originalnim pitanjem. Idem dosta na duže ture, gde vozim po 10+ sati dnevno po nedelju dana i duže. I raznorazni bolovi su tu stalni pratioci. Bolovi u trtičnoj kosti, među lopaticama, niži deo leđa, sama zadnjica, itd. Ako je toplo, a posebno ako se šeta u opremi okolo, hoće da se i ojede dobro između nogu. Šta uraditi? Sada volim da češće stajem, otprilike na svaki sat, makar na 10-15 minuta. Ideja je preventive, jer kad jednom neki deo počne da boli, teško da će da ide na bolje do kraja dana. Kad stanem, obavezno malo prošetam okolo, a par puta dnevno odradim i vežbe istezanja. Meni godi i da povremeno legnem na ravno, travu ako je suvo, ili neku klupu, savijem malo noge, stavim jaknu ispod glave kao jastuk i odmorim malo. Svakako opet krene da gnjavi, kod mene najviše trtična kost, između lopatica i sami gluteusi (guzni mišići). Onda krenem da malo menjam položaj tela - sednem više napred, ili nazad (neki put malo i na suvozačevo sedište). Malo polegnem po tanku, ili ustanem malo na nožice (ne na autoputu). Prija i da se istegnu noge - ispružim ih malo napred i u stranu i zategnem pravo. Uglavnom svaka takva akcija pomogne na pet minuta, pa onda nešto drugo. Ako ništa ne pomaže, onda znači da je vreme da se stane, na koliko god treba. Kad ništa drugo ne pomogne, ne treba bežati od lekova protiv bolova. Meni sa navedenim problemima najviše pomogne Brufen. Kad znam da ću recimo voziti manje više non-stop sledećih 5-6 sati neki put uzmem jedan od 400 mg unapred, preventivno. Uvek kod sebe, sem Brufena i Aspirina, imam i Voltaren. Neko je već napisao - ništa od pamučnog veša. On se natopi znojem, a kad je vlažan bude kao šmirgla. Ima specijalnih moto majci i gaća, kupovao sam recimo u Louisu Vanucci Coolmax veš, a generalno savetujem sportske majce i gaće od sintetičkih materijala. Ima ih raznih u svim sportskim radnjama. Što se ojedanja tiče, meni tu izuzetno pomaže i dobra, stara, Pavlovićeva krema ;). I nju treba unapred fino naneti. I ona je obavezni deo mog putnog nesesera. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Maj 17, 2022 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neki airbag za ćunu? Meni ''vršnjak'' utrne posle 100-ak km, pa moram da se razmrdavam po sedištu dok opet ne počnem da ga osećam. Msm, nje bol, al nisam našao temu o ''utrnuću'', pa reko da pitam dal se još nekom dešava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Maj 18, 2022 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Možda ti je sedište strmo, pa stalno kližeš napred i nabijaš se na rezervoar, rešenje: odneseš sedište da ga prerade i promeniš geometriju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Maj 18, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je covek obdaren, pa sta god da uradi zuljace ga vrsnjak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...