Milllan 83 344 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep i urbanog izgleda skuter. Sta ti je najvise leglo od pomenutih motora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa od svega po malo Afriku sam voleo za putovanja, horneta za gradsko jurcanje a ktm za enduro dok sam imao vremena, snage i volje Tricity mi legao za sad ali videcemo jos Jedino sto moram je da sredim su zadnji amorti koju su podeseni na najtvrdje pa na nasim putevima ispadaju zubi bukvalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Avgust 4, 2021 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @miketabas sam i ja razmisljao da smeksam taj zadnji amortizer bar za jedan zub, ali rekoh bolje da sacekam i vidim sa jos nekim iskusnijim, drago mi je sto si bas to pomenuo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Vracao sam se po mraku starim novosadskim ka beogradu Auhhhh majko mila, ko na sportaku na svako ispupcenje sam morao da ustanem , diskushernija u najavi Resicu to na prvom servisu da ne cackam sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao na enduro i brzo se pokajao. Samo se manje osecaju neravnine, sve ostalo je na strani skutera, cekam da prodam enduro pa ponovo kupim skuter. Putovanja sam probao sa motorom, u odnosu na udobna kola (vozim w213) pravo je mucenje, bar meni. Vetar, kisa, vrucina u toku dana, guranje u kofere ako vozis enduro pa ti fali prostora... meni ne prija, lepse mi je i komotnije kolima. Do 200 km motorom mi je ok, sve preko koristim kola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ti je parkiran W213? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan U garazi. Sluzbeni na zalost, kada izadje lizing mozda ga i otkupim ako bude bilo srece... Promenio Avgust 5, 2021 član Milllan 83 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Octobar 18, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Генерално ми се свиђају троточкаши, и прво шта ми је било познато што виђах на улици је био управо тај МП3, нађем ти ја где га има, оде да видим, били од 300 и 500 кубика, седох ја на мањи па на већи, насмејао ми се продавац и рече ми "ово генерално није за тебе, 300 се скоро и не види испод тебе а 500 ти је габаритно мали" и тад ми човек због мојих оверсајз габарите рече и предложи ми управо Јамаху Трисити 300 пошто сам хтео скутер на три точка, тада у НС код платнера није био тест модел па сам био у БГД те пробах то чудо од моторина и сами продавци у Јамахи су се сложили да је Трисити за мене ко саливен тако да што се мене тиче избор је завршен, све је на страни Јамахе само још до пролећа да затворим финансије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Posle kazu velicina nije bitna i kod mene je presudilo sto je tricity dosta veci, vece tockove ima i izgleda nekako “mocnije” (bar meni) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3996 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se da Tricity izleda dosta moćnije, agresivnije, kao da je iz Alien-a. Ja sam uzimao polovno sokoćalo tako da sam gledao u tom trenutku ponudu i uzeh ovaj MP3, kupljen ovde, sa malom kilometražom i urednom servisnom istorijom... Ovaj moj model možda izgleda najmanje atraktivno, ali zato ima ubedljivo najveći prtljažni prostor u klasi, što mi u svakodnevnom životu mnogo znači. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8233 Napisano Octobar 30, 2021 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2021. at 9:36, QmBGD je napisao: Ovaj moj model možda izgleda najmanje atraktivno, ali zato ima ubedljivo najveći prtljažni prostor u klasi, što mi u svakodnevnom životu mnogo znači. Ни трисити нимало не заостаје по питању пртљажног простора, чак мислим да су по литражи исти или је разлика баш минимална, само је код триситија то мало више уздуж (не видеу од 1:15) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje grtalice od jutros Nisam smeo mnogo da se opustam, ponasao sam se kao i na dvotockasu Klizne naravno ali nema opustanja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Decembar 7, 2021 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Opa, lepa grtalica, a jos ludje mi ovo resenje za nosac telefona toga se nisam setio Ako dobro vidim imas ono comfort sediste, valja li? Planiram i ja da ga uzmem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Pa nosac telefona je budz Tu je neki vakum nosac za gopro sa dodacima a futrola je od nekog starog nosaca koji se polomio pa sam to napakovao i radi posao Sediste nije komfort, mozda zamenim na leto ako bude duzih voznji Ovo je ok do nekih 200km u cugu sto se mene tice Zamenio sam samo amortizer sedista koji je propisao posle dva meseca, ni ja ni u servisu ne znaju kako Pokrila garancija:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 7, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih uzeo neke handguard-ove ako ima negde kod nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Decembar 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Barel na nbg-u je imao sve na stanju sto sam pitao do sada, za stitnike jedino nisam dobro si prosao sa amortizerom. Meni je posle nekih 300km poceo da kaplje antifriz, negde od napred se slivao niz cevi konstrukcije, i to samo kad se upali ventilator, znaci prilikom stajanja dok agregat radi. Sredili na prvom servisu, kazu selna nije bila stegnuta (malo sumnjam) ali bitno je da ne kaplje. Promenio Decembar 7, 2021 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Decembar 26, 2021 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh jamahin kofer od 50l sa nosacem Nosac odradjen odlicno ali zato kofer katastrofa Propusta vodu na katadiopterima i sliva se unutra, sav je gnjecav i mogu slobodno da kazem da je u rangu kineskih kofera. 30k je jaka cena stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Decembar 28, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za 30k i jos los kvalitet.. kofer pa o izlog!! Salim se, nije kriv izlog ali treba naci razlog i opravdanje za los kvalitet top brend proizvoda..!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3996 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Napokon stigao Termoscud Pro, montiran po mraku ispod lampe, u pesku, jer mi je ulica raskopana zbog zamene cevi. Montiran napokon i kofer. Juče sam se baš navozao, nema više zime po nogama, tako da mogu u civilnoj odeći na posao (ujutro bilo 5°). Ni kecelja ni kofer nisu ništa promenili što se vožnje tiče, testirano do max brzine (~130kmh po satu). Samo me par puta uplašio kofer u retrovizoru, mislio neko me udara... Napokon kompletan, kako sam ga zamislio pre kupovine. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3996 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vam troši Tricity po gradu? MP3 mi u proseku izađe na 4.5l, 90% stari deo Beograda, grad nisam napustio dalje od aerodroma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 27.12.2021. at 0:11, miketa je napisao: Uzeh jamahin kofer od 50l sa nosacem Nosac odradjen odlicno ali zato kofer katastrofa Propusta vodu na katadiopterima i sliva se unutra, sav je gnjecav i mogu slobodno da kazem da je u rangu kineskih kofera. 30k je jaka cena stvarno Ja sam isto uzeo taj yamahin nosac, odlican je i bez mane. Ali kofer sam uzeo shad 39l, nekako mi taj yamahin od 50 izgledao preveliko a i preskupo. Pre 2 sati, QmBGD je napisao: Koliko vam troši Tricity po gradu? MP3 mi u proseku izađe na 4.5l, 90% stari deo Beograda, grad nisam napustio dalje od aerodroma... Po racunaru 3,5litara gradske voznje, ali kad merim od sipanja do sipanja bude oko 3. Po specifikaciji bi trebao 3,3 l 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Januar 9, 2022 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Tako i kod mene Na otvorenom do 80-90 ispod 3l Iskreno nisam ni gledao sta sam uzimao, racunao sam na yamahin kvalitet i to je to Posle se ispostavilo drugacije al kasno jbga moj propust svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Januar 9, 2022 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, QmBGD je napisao: Koliko vam troši Tricity po gradu? MP3 mi u proseku izađe na 4.5l, 90% stari deo Beograda, grad nisam napustio dalje od aerodroma... Mislim da ti je to u granicama normale, predpostavljam da ti je reper zima, tj hladni dani i ta potrosnja, za 300cc je to pucka potrosnja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6175 Napisano Januar 9, 2022 (promenjeno) Drug član, 1779 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, miketa je napisao: Tako i kod mene Na otvorenom do 80-90 ispod 3l Iskreno nisam ni gledao sta sam uzimao, racunao sam na yamahin kvalitet i to je to Posle se ispostavilo drugacije al kasno jbga moj propust svakako Jesi imao nekih problema? Ako se dobro secam bilo je sa amortizerom sedista, jos nesto? edit: Sad kontam da pricas o koferu a ne o tricity-u Promenio Januar 9, 2022 član Sharky - Alex Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15813 Napisano Januar 9, 2022 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, QmBGD je napisao: Koliko vam troši Tricity po gradu? MP3 mi u proseku izađe na 4.5l, 90% stari deo Beograda, grad nisam napustio dalje od aerodroma... 3-3.5-4L trosi taj agregat kad je na 2 tocka, posto je tvoj tricikl i veca tezina, normalno je da ode jos 0.5L gore tj da bude 3.5 - 4L u letnjim uslovima. Zimi se situacija dodatno menja kod svakog bajka ili ti dize se potrosnja za 0.5L. Smatraj da ti je to normalna potrosnja u tim uslovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...