Гоша 1363 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajni vodopadi za pretposlednji dan puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 375 Napisano Ponedeljak u 19:29 Zainteresovan, 478 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan On 7/10/2026 at 11:17 PM, raleralkom said: Pozdrav svima.moze mala pomoc, imam mp3 300 iz 2017 u bas dobrom stanju, ali razmisljam kupiti nov motor zbog njegovih godina a da imam i sta prodati manje para za nov dodati. Da li ima neko iskustva sa oba motora mp3 i tricity, ja o tricity nista neznam,a gledao nov mp3 i nisam odusevljen a i prodavac mi u poverenju kaze da su sve nesto utanjili i otanjili u odnosu na starije modele, verovatno su i ostali proizvodjaci to isto uradili takvo je vreme ili sta vec, Mene zanima vase misljenje zbog iskustva koje imate , naravno vise predjenih kilometara jer i ja sam od skoro poceo da vozim tricikl naravno nemam A kategoriju a i zena mi kaze uhvatila me kriza srednji godina. Pa me interesuje da li kupiti nov tricity ili opet nov mp3 recimo 400 zato sto su smanjili 300 a mp3 400 je po gabaritu slicni tricity ili ja gresim a imam visinu ok 188 ,mozda je yamaha manje stedela na kvalitetu nego piagio,hvala Nisam vozio mp3 ali meni je po dizajnu yamaha bila lepsa I opet nekako japanac Ovo mi je drugi tricity po redu Zadovoljan sam servisnom podrskom I to je to Mislim da u jamahi imas testni model pa probaj Jos ovaj Novi za 2026 bas lepo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 225 Napisano Utorak u 09:47 Svrati ponekad, 304 postova Lokacija: Svedska-Motala , BiH - Bijeljina Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Suzuki Burgman 650, Yamaha TTR 250. Suzuki DR 350, Honda Silver Wing 400, KTM 390 ADV. Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 11. 2025. at 14:40, boza_kg je napisao: A vidi tek šta ovaj radi sa Tracer-om. Nešto ne vidim da mu fali stabilnosti i još jedan točak Rekao bih da je u pitanju Tenera a ne Trejser, ili grijesim...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 375 Napisano Utorak u 09:49 Zainteresovan, 478 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Tenera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 375 Napisano Četvrtak u 05:19 Zainteresovan, 478 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko podesavao oboreno svetlo na tricity? Sinoc sam se vracao sa puta kasno I nema ko mi nije blicao, tuce mnogo iznad pa bih ga oborio Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1363 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/10/2026 at 11:17 PM, raleralkom said: Pozdrav svima.moze mala pomoc, imam mp3 300 iz 2017 u bas dobrom stanju, ali razmisljam kupiti nov motor zbog njegovih godina a da imam i sta prodati manje para za nov dodati. Da li ima neko iskustva sa oba motora mp3 i tricity, ja o tricity nista neznam,a gledao nov mp3 i nisam odusevljen a i prodavac mi u poverenju kaze da su sve nesto utanjili i otanjili u odnosu na starije modele, verovatno su i ostali proizvodjaci to isto uradili takvo je vreme ili sta vec, Mene zanima vase misljenje zbog iskustva koje imate , naravno vise predjenih kilometara jer i ja sam od skoro poceo da vozim tricikl naravno nemam A kategoriju a i zena mi kaze uhvatila me kriza srednji godina. Pa me interesuje da li kupiti nov tricity ili opet nov mp3 recimo 400 zato sto su smanjili 300 a mp3 400 je po gabaritu slicni tricity ili ja gresim a imam visinu ok 188 ,mozda je yamaha manje stedela na kvalitetu nego piagio,hvala @raleralkom Pošto sam o tehničkim podacima mogao da se upoznam samo sa papira, odabrao sam Tricity 300 jer mi se mnogo više svideo, pogotovo gledano sa prednje strane, a takođe sam rezonovao da je bolje imati 14" točkove, sva tri. Poslednji razlog je što mi je Barel baš prvi komšiluk i što su davali nov motor na učešče i 84 fiksne dinarske rate. Dakle mnogo subjektivnog i indirektnog. Međuti nisam pogrešio. Evo uskoro mi ističe treća godina, prešao sam blizu 35.000 kilometara, u nekim komentarima i iskusnih servisera, Yamaha Tricity se i drugima pokazala kao mnogo robusnije i pouzdanije vozilo. Nešto sam i snimao, kačio na jutjub, pa eto ako te bude zanimalo: https://www.youtube.com/@MotorcycleRides-nb3kq P.S. Nekada, sa 18 godina na regrutaciji, bio sam i ja 188cm, sad sam se slegao na ne preko 185cm Promenio pre 2 sati član Гоша Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...