Гоша 1292 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio totalni početnik, vozio prvo po parkinzima i blokovima na NBGD. 240kg je opasno ako kreneš u skretanje, pa moraš da se predomisliš zbog nečega, zato gledaj da ne moraš idi na sigurno dok ne stekneš rutinu, zaustavljanje sa nagnutim motorom nikako. Takođe, do prvog servisa na 1000km teraj samo do 5000 obrtaja, ok ako ode na momenat i na 6000, ali izbegavaj. To opet ne znači da izađeš na drum i držiš dugo 5000 obrtaja da nabiješ 1000km , nego najbolje za razradu kombinovana vožnja. Ne znam da li si naručio ili planiraš kofer, meni Tricity 300 izgleda i lepše, a i praktičniji je sa dodatnim koferom, bez obzira na veliki prostor ispod sedišta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17975 Napisano pre 11 sati Integrisan, 9821 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Čuvajte se, ima mnogo loših MP3-jeva koji se prodaju (većina je uvoz iz FR). Potražnja raste zbog sve većih gužvi, ljudi bataljuju automobil, spas traže u triciklu jer im ne treba A kategarija. Problem je što se isti ne razumeju (u potpunosti) kako radi, kako treba da zvuči i ponaša se tricikl u vožnji. Pakao sebi mogu napraviti. Još jednom ..... čuvajte se. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mokija 8 Napisano pre 8 sati (promenjeno) U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Napravio sam oko 170km , danas do Bača lagano do 100km/h. Još se stiskam u krivinama zbog 2 točka, ne znam koliko smem da ga spuštam Nisam ne iskusan...vozio sam motore Kawasaki ninju 900, Suzuki K6, Transalp 650, i moj prvi motor koji sam vozio je dedin T12 . Promenio pre 8 sati član Mokija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...