boza_kg 4704 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoj skuter iz naslova, 2011. godište. Nalazi se u Kragujevcu. Kupljen iz uvoza CH, krajem 2017.-e god, sa 7.400 km na satu. Sada ima nešto preko 19.100 pređenih kilometara. Ove sezone, (pre par stotina km) zamenjeno: - prenosni kaiš Mitchuboshi - original Kymco OEM rolnice - original Kymco pakne\lamelice kvačila - sve tečnosti (ulje motora, ulje reduktora, kočiono ulje, antifriz) - filter ulja i filter vazduha - nov povišeni Givi vizir - nove gume Michelin City Grip 2 Poseduje fabrički kofer. Registrovan do 11.meseca 2021. Nije mastan, nigde glibav niti nešto tome slično, ima tragova korišćenja svakako, ali je to jedna lepo održavana i zdrava makina. Kolega @N.F.S. se svojski pozabavio oko estetike skutera, na šta sam mu veoma zahvalan! Prenos je obavezan. Cena 2.100 € za kolege forumaše. Ponude na pp. Promenio Maj 23, 2021 član boza_kg 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, uvezao ga je moj prijatelj, od njega sam i satelis 400 pazario... Skuter u lepom stanju, bez krpacine i lomova, ima po koji oziljak tu i tamo od upotrebe. Model sa ABS-om, dodao bih. Velik i komforan, sretnu prodaju zelim. P.S. Vec sam ga preporucio na par mesta. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mala ispravka, ovaj model nema ABS. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima druze P.S. Da budem precizniji, ima na prednjem tocku, tu je i bitno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 23, 2021 (promenjeno) Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže što mi dižeš cenu ali istine radi, ovaj to nema. Postoje 2 modela GTI, noviji ima ABS, od 2012-13-e valjda, a moj je ovaj stariji BF60AA. Promenio Maj 23, 2021 član boza_kg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ispade da spamujem oglas i "istine radi" zvuci kao da lazem. Ne znam sta tamo pise ali taj skuter na sebi ima i abs davac i abs citac.... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, taman posla da bih i pomislio, a kamoli da kažem da lažeš. Izvini ti na mom neznanju. Želeo sam samo da ne dovedim nekog slučajno u zabludu. Ubeđen sam bio da nema. Noviji GTi koje sam vođao su imali i oznaku ABS pored GTi 300, i bili su odgovarajućeg godišta. U user manualu koji sam dobio uz skuter, se nigde ne pominje ABS, a u novijem se pominje, i tako sam zaključio, pored ovoga što navedoh na bike parts. Izvinjavam se još jednom, ne zameraj, ispade glupo, a pogotovo što još meni ide u korist. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kazem izvinjavam se, ovo moze biti i citac brzine... Nisam za zlo uzeo, taman posla! Bas mi ne ide ova indirektna komunikacija. Sve ok druze, zvucalo je kako nisam hteo. @Satelis pomagaj! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Maj 23, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Ne znam da li si odustao od skutera, ovo fino izgleda... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Blaza said: @Markone88 Ne znam da li si odustao od skutera, ovo fino izgleda... Hvala na predlogu. Javiću se Boži na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko je vec detaljno u stanje upucen, Boza da odgovori na PP coveku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutan status, skuter je rezervisan za Marka. Ako dođe do neke promene statusa, javiću ovde. Ovo je bilo brzo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na preporuku tako ide 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ugradio si coveku ABS bez pitanja srecna prodaja i jos srecnija kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Maj 23, 2021 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kada je Bog raznosio dobre polovne motore izgleda da mu se 'dzak' pocepao u Kragujevcu. Srecna prodaja druze, skuter izgleda fenomenalno. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Maj 23, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Kazem izvinjavam se, ovo moze biti i citac brzine... Nisam za zlo uzeo, taman posla! Bas mi ne ide ova indirektna komunikacija. Sve ok druze, zvucalo je kako nisam hteo. @Satelis pomagaj! Maxi skuteri obicno imaju ABS oznaku negde na plastici, to je prvi znak. Drugi znak je taj da se pri datom kontaktu na inst. tabli mora pojavi lampica ABS, gasi kad se predje 10km/h. Ako nema ni jedno od ova dva znaka a i dalje se misli da ima ABS, sledeca stanica je zagledanje ispod plastika ne bi li se uocila ABS pumpa. Ako ni toga nema..... moped definitivno nema ABS, citac i senzor mogu lako biti samo zbog brzine kretanja. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Maj 24, 2021 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da je moj, nadjem rizlu ili mokar deo puta pa kociiii prednjom! Ako padnem, nema 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 24, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, oglas je ponovo aktuelan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Maj 25, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da bude jasno, Marko je odustao od dolaska u Kg iz sopstvenih razloga, pa skuter spremno očekuje nove kupce Imam i nešto rezervih delova - Malossi kaiš i rolnice, veoma malo korišteno (novo košta preko 130€), rezervni filter ulja i još po neke sitnice, koje dajem uz skuter... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Maj 25, 2021 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti skuter isto godiste cak iniste boje. Nema ABS ono je citac brzine.... Abs verzije imaju oznaceno na braniku. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...