bdada 14996 Napisano Avgust 9, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Jozza je napisao: uočljiviji (bezbedniji) u saobraćaju Ovo je veoma diskutabilno, koliko god mi to zeleli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima zaista preglasnih i iritantnih auspuha, a pogotovo skutera. Ako su to drndali negde noću, logično da su ljudi pozvali policiju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4114 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) Drug član, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, the_doctor je napisao: Dobio malopre. Zna li neko nešto više o ovome... Zaplenjeni samo zbog auspuha? Ako je ovo bilo sinoć u Višnjičkoj banji, a verujem da jeste - bila gomila policajaca na motoru na dve lokacije, pauk dizao jedan motor kada sam prolazio, videh da motor nije olupan, pitam nekog momka na motoru jel sve ok kaže jeste... Nisam se zadržavao. Bio sam na skuteru, niko me ništa pitao nije. Pretpostavljam da je bila akcija jer ne može da se živi od divljanja sa otvorenim auspusima - skuteri, motori, kvadovi...od jutra do sutra. Tih kraj, uveče se čuju i kad su udaljeni, kamoli kada prođu između zgrada. Promenio Avgust 9, 2023 član QmBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 667 Napisano Avgust 9, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Taj argument da je bezbednije biti glasan je malo bezveze, ako ti je to potrebno da budes bezbedan, ne treba ni da vozis :). Jos dizele sto dime crno iz auspuha, treba sve odstraniti iz saobracaja. Uzas voziti iza njih, i kolima i motorom, samo sto pre preteci. Promenio Avgust 9, 2023 član Blackened 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11320 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2297 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ne volem buku.Svidjaju mi se ovi novi motori,tiho predu I idu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Avgust 9, 2023 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Jozza je napisao: Ako si izvadio dB killer džaba ti homologacija, može da te otera na vanredni tehnički. Jednino ne znam mere li buku, jer u tom slučaju ukoliko prelazi granicu možeš biti u problemu. A velika većina ovde vozi bez dB killer-a, jer su taki uočljiviji (bezbedniji) u saobraćaju Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Moj Remus nije protočni već sa pregradama, a ispred samog topa u dolaznoj cevi se nalazi db killer. Nemam razloga da ga skidam jer se auspuh čuje sasvim pristojno u normalnom režimu vožnje. Ne para uši, a dovoljno je glasno i duboko u zakonski dozvoljenim merama. Ko leči svoje komplekse tako što otvara auspuh i gasira kao nenormalan i treba da ide na vanredni tehnicki. I sve što ide uz to. Na Vulkanu ne mogu bas da kažem da je tako. Ipak, dok ne izmerim buku ništa neću da diram. Na njemu su fabrički izduvi , ali je skinut lonac koji se nalazi ispod motora. Ako bude prebucno dobiće db killere u oba lonca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio (polovan) motor sa auspuhom Leo Vince, bez DB kilera. Prošao tehnički bez problema, i veze. Kako da znam da li je homologovan za ER 5, i gde da nađem za njega prigušivač ? Jeste ponekad lepo kad ga zavrneš, ali i mene nervira pomalo ta buka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14996 Napisano Avgust 9, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Kako da znam da li je homologovan za ER 5 Nadji ovu oznaku na topu i kucaj na netu (LeoVince pa u produzetku) i izaci ce za koji je model, ako nadjes uputstvo odstampaj, mozes traziti od njih mailom ali naplacuju i pitanje da li salju za Srb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada Probao sam kako si rekao da kucam brojeve na Guglu, nisam našao za koji je model. Sad sam poslao e-mail proizvođaču sa svim podacima sa auspuha, i model motora, dobio generičku potvrdu o prijemu. Znam da nije tema o auspuhu, izvinjavam se svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14996 Napisano Avgust 9, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Nadam se da nije to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4236 Napisano Avgust 9, 2023 Drug član, 480 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Apropo auspuha, kod nas ima klinja ktm 125 povadio sve i skratio auspuh. Cekam da ga jednog dana skinem sa motora i ceo izduv polomim 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 9, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada ne znam, kod mene je oznaka SGI E13 0231 0232 L SBK. @vex kao što svima kažem, kupio sam motor sa "dečijim" auspuhom . Klinci to vole, meni jeste ponekad zanimljiv. Neću da ga menjam, već da nađem neki prigušivač, da bude malo tiši. Nije on preglasan, ali mi malo smeta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14996 Napisano Avgust 9, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Blaza je napisao: Sad sam poslao e-mail proizvođaču sa svim podacima sa auspuha, i model motora, dobio generičku potvrdu o prijemu Javi molim te sta su odgovorili bas me zanima, vidim na par stranih foruma da su dobijali odgovore/potvrde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano Avgust 9, 2023 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Jozza je napisao: Ako si izvadio dB killer džaba ti homologacija, može da te otera na vanredni tehnički. Jednino ne znam mere li buku, jer u tom slučaju ukoliko prelazi granicu možeš biti u problemu. A velika većina ovde vozi bez dB killer-a, jer su taki uočljiviji (bezbedniji) u saobraćaju Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Zabluda, provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Avgust 10, 2023 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bdada je napisao: Javi molim te sta su odgovorili bas me zanima, vidim na par stranih foruma da su dobijali odgovore/potvrde. Ako odgovor i bude negativan napravicemo da imaš kako treba... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao odgovor. Brzi su, svaka im čast ! Oni ne znaju da kod nas sve može da se "nabudži"... Promenio Avgust 10, 2023 član Blaza 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4607 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zato će moj sledeći motor da bude komplet OEM, neću da me boli glava i da gledam da li će da me zaustave. Prošle godine su me opomenuli da skinem "zujalicu", od tada davim motor dok ih ne prođem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2172 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 810 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам на мом ставио ЛеоВинце, али нисам дирао катализатор, јер нема разлога, добио сам можда 20% дубљи звук и то је то, пријатан за уво, и не препадам људе по граду. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je isto dubok zvuk, nije strašno ništa za normalnu vožnju. ali, kad ga malo zavrneš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14996 Napisano Avgust 10, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina mozes li ti uci u program onom cnc laseru ili kako se vec zove sto gravira, malo korigovati font... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Avgust 10, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ето на трагу решења, гравирањем до хомологације Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10309 Napisano Avgust 10, 2023 Ne silazi, 2357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka pomoć dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Avgust 10, 2023 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Svaka pomoć dobrodošla Tebi ce da napravimo papir ako ti treba... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1413 Napisano Avgust 10, 2023 Drug član, 912 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Policija baš želi da im ljudi beže ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7788 Napisano Avgust 10, 2023 -, 1762 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna sta su ovi radili. Policija ne oduzima vozila da nosi na tehnicki, vec te salje tamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...