nenada 289 Napisano Maj 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Juce,8.05. 2021,udes policajca na motoru u Cvijicevoj ulici,kasno posle podne. TEŠKA NESREĆA U CVIJIĆEVOJ ULICI U BEOGRADU: Motociklista podleteo pod trolejbus - policija blokirala saobraćaj! MONDO.RS Policija je za vreme trajanja uviđaja blokirala saobraćaj u Cvijićevoj ulici. Promenio Maj 9, 2021 član nenada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_vb 42 Napisano Maj 9, 2021 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Maj 9, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, vlada_vb said: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. A ti to znas kako, da se bas ovaj covek bahatio pa ga kaznio Bog? Mozda bio pod rotacijom, a vozi na celavim gumama, jer mup nece da im kupi nove, vec moraju od svoje plate da daju 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 9, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, vlada_vb je napisao: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. Vidis,meni je zao svakog coveka koji ima udes i povredi se. Koliko nas je imalo udes ,koliko je nastradalo zbog svojih gresaka i bahacenja,alkohola...a bili su sjajni ljudi. 6 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. E moj kolega...A što si Ti toliko .........Zao?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8475 Napisano Maj 9, 2021 Solo Rider, 3225 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Где се овде спомиње да је полицајац у питању ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Maj 9, 2021 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, vlada_vb je napisao: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. Meni je tebe zao sa takvim razmisljanjem... 8 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Maj 9, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vlada_vb je napisao: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. Razumem da među nama ima i ljudi i neljudi, ali ne mogu da shvatim da se neko hvali svojom zlobom. Kako te nije sramota da nešto ovako napišeš ovde, među onima koji su svakodnevno na dva točka? Promenio Maj 9, 2021 član zika56 6 1 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 977 Napisano Maj 9, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 371 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, vlada_vb je napisao: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. Tebi nije mesto na ovom forumu.. 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekao svoje mišljenje, i? Šta ćemo sad? Linč? Čerečenje? Kamenovanje? Niste saglasni sa njegovom izjavom? Nisam ni ja, pa? Manite ga se. Kad on može da bude takav, nećemo ga mi promeniti. Prihvatite da ima i dijametralno drugačijih shvatanja u virtuelnom svetu mas-medija. Uživo su svi ljudi drugačiji, imaju šansu da stavom, govorom tela, mimikom i rečima objasne svoje misli kad ih samo popreko pogledamo. Virtuelno je sve moguće pa budite samim tim i tolerantniji. A možda je u pitanju vrhunski trol jer je jedna izjava izazvala salvu emotivnih reakcija, što trolove ispunjava i hrani ih, što nas opet dovodi do istog. Samo opušteno prođite pored ovih internet izjava... 14 1 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1469 Napisano Maj 9, 2021 Drug član, 1110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Ti ka u Vladike...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Maj 9, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Taj policajac na motociklu je obican radnik ,kao vecina nas,krivi su oni gore sto ga teraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Maj 9, 2021 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Da li se zna šta je uzrok nezgode? Mene to više interesuje nego nečija zloba, trolovanje, šta god.Puno je motorista stradalo prethodnih dana, previše...Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Maj 9, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Taj policajac na motociklu je obican radnik ,kao vecina nas,krivi su oni gore sto ga teraju.Ahahahahaaaa znaš ko je još "samo radio svoj posao". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Maj 9, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mrzim policajce i ne zelim zlo.Oni su obicni sluzbenici i rade kako im se kaze.A drug sa pocetka teme se raduje njegovom padu. Ti nebi pomogao tom povredjenom sluzbeniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 9, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Žao mi svakog ko padne sa motora, čak i policajca!!! Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Maj 9, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem dosta policajaca sa motorima i uglavnom su oni i u civilstvu motoristi (a često u porodici imaju još nekog ko takođe vozi motor). Zaista ne pamtim da me je nekad zajebava neki Policajac- motorista, a i velika većina mojih poznanika i drugara imaju pozitivno mišljenje o ovim policajcima. Ne verujem da je neki policajac-motorista zaustavio i maltretirao nekog motoristu, a da za to nije imao debeo razlog. 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Maj 9, 2021 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, X8 Vračar je napisao: Pre 1 sat, cezarpa je napisao: Taj policajac na motociklu je obican radnik ,kao vecina nas,krivi su oni gore sto ga teraju. Ahahahahaaaa znaš ko je još "samo radio svoj posao". Ko i o kom poslu je reč? Promenio Maj 9, 2021 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem dosta policajaca sa motorima i uglavnom su oni i u civilstvu motoristi (a često u porodici imaju još nekog ko takođe vozi motor). Zaista ne pamtim da me je nekad zajebava neki Policajac- motorista, a i velika većina mojih poznanika i drugara imaju pozitivno mišljenje o ovim policajcima. Ne verujem da je neki policajac-motorista zaustavio i maltretirao nekog motoristu, a da za to nije imao debeo razlog. Slažem se sa izjavom i moram dodati, mene su čak i "provlačili" kroz gužvu na autoputu. Vidi me kako se guzim između vozila, svirne par puta (dok ja čujem i ukapiram kome svira), pokaže da ga pratim, on sa rotacijom, ja iza, milina. Ili mi pokazuju da teram zaustavnom trakom samo manjom brzinom .... Carevi... Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ParadajzTurista 579 Napisano Maj 9, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, vlada_vb said: Nije mi žao. Stigla naplata za klasično policijsko bahaćenje. Preminuo policajac Vladimir Grandiæ WWW.B92.NET Je l' se i Vladimir Grandic bahatio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1134 Napisano Maj 10, 2021 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Grandica sam lično "poznavao", iz Jerkovića je. Sa bratom sam mu išao u osnovnu. Nemam reči hvale za njega. Možda je sazreo od perioda kada je bio pozornik u kraju... Poginu bezveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3562 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 2432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, lomitelj je napisao: Rekao svoje mišljenje, i? Šta ćemo sad? Linč? Čerečenje? Kamenovanje? Niste saglasni sa njegovom izjavom? Nisam ni ja, pa? Manite ga se. Kad on može da bude takav, nećemo ga mi promeniti. Prihvatite da ima i dijametralno drugačijih shvatanja u virtuelnom svetu mas-medija. Uživo su svi ljudi drugačiji, imaju šansu da stavom, govorom tela, mimikom i rečima objasne svoje misli kad ih samo popreko pogledamo. Virtuelno je sve moguće pa budite samim tim i tolerantniji. A možda je u pitanju vrhunski trol jer je jedna izjava izazvala salvu emotivnih reakcija, što trolove ispunjava i hrani ih, što nas opet dovodi do istog. Samo opušteno prođite pored ovih internet izjava... Kao što @vlada_vb može da lupi prvi post stereotipijom svakako možemo i mi da mu kažemo naše mišljenje. Realno takav lik ni ne kapira suštinu vožnje motocikala, realno ne kapira ništa. Trol ili ne poenta je da takvi likovi prave lošu sliku motocikliste jer verovatno divlja po putu što na dva što na četiri točka. Lično moj stav...svakog policajca koji je svoju službu izbrusio vožnjom na motociklu treba postaviti na visoke pozicije u službi. Ti likovi su potpuna suprotnost sa onom drugom ''felom''. Za ovih mojih skromnih skoro 15 godina posedovanja motocikla svaki ali svaki put kad sam imao kontakt sa policajcem na motociklu bilo je pristojno i svrsishodno iskustvo. Ljudi potpuno kapiraju nas i prilično su normalni, uvek su radi da te pozdrave, uvek su ok pri kontrolama i nikad do sad nisam primetio da su postavljali bilo kakva neprofesionalna pitanja ili da su radili bilo kakve radnje koje su bile provokacija ili ponižavanje motoriste. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6372 Napisano Maj 10, 2021 Drug član, 1417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nekad dok smo vozili mopede, bili su policajci bas nezgodni. Na motociklu ili ne, svejedno. Bilo je svega, pa i nedozvoljenih radnji od strane istih. Sad kad je vecina motociklista ozbiljna i oni su finiji. To nije razlog da se nekom zeli zlo. Jedina korist od polemisanja i osudjivanju nekoga ko tako komentarise je to, da moze da se izazove njihov ban na forumu. Sto i nije nekad lose, pogotovo kad takav clan ima malo postova i pocinje staz sa trolovanjem ili neprimerenim izjavama po moral i zakone. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17430 Napisano Maj 10, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan I mene više puta 'vatali bez dozvole (u periodu 1972-1980), uredno mi pisali prijave, ja uredno plaćao kazne, ali me nikad ni jedan policajac ni prstom pipnuo nije, (niti mi je pretio). Jel tebe mlatili samo zato što nisi imao dozvolu ili .....? A možda su već tada znali da si antikomunista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11432 Napisano Maj 10, 2021 Ne silazi, 2347 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mora da se bunio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...