vidakn 1788 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan E bože, ne verujem... Retko dobar čovek... Imao je vremena za svakoga, da sasluša, da posavetuje... Tuga...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4879 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji, presekla me vest baš... U notifikacijama vidim naslov kako ljudi komentarišu, i vidim piše Painkiler... nadam se da nije, ali čitam da jeste... Mnogo mi je žao, suze same idu... Dosta puta sam pričao sa njim, uvek je bio rad da pomogne, čak je i jedan moj motor na kratko bio kod njega... tuga velika Pričam sa ljudima, Boris je uvek pažljivo vozio, uvek pametno, uvek sporo, uvek sa opremom... Uvek je sa motorima i kolima kalkulusao, uvek je ostavljao za sutra. Često je menjao vozila, težio je savršenstvu... mnogo toga što je on radio ja prepoznajem u sebi... Zato vam svima želim dati savet, čuvajte se i gledajte da iskoristite svaki dan, jer evo za našeg druga Borisa sutra nije došlo. Ja prvi treba svoj savet da poslušam... Saučešće porodici i najbližima Promenio Maj 2, 2021 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10060 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saučešće porodici i poznanicima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 107 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan A uu.Pocivaj u miru Borise.Послато са SM-A750FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Maj 2, 2021 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem... Počivaj u miru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Puno toga bih napisao, ali mi sad to izgleda..., prazno. Pokoj mu dusi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10488 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je velika tragedija i gubitak, pre svega za njegovu porodicu a potom i sve nas na ovom forumu. Maločas videh temu i bio sam u neverici. Boris i ako mlad po godinama, bio je iskusan vozač, dobar poznavalac materije i odavao je utisak mirne i staložene osobe. Nekako mi ne ide uz njegov lik da je nešto jurcao bez kacige, obilazio... I ako je to sve sada manje važno bilo bi dobro saznati sve okolnosti pod kojima je naš kolega izgubio život. Boris je ostavio je trag na ovom forumu i bio poznat kao neko ko poznaje motocikle i bio je voljan da pomogne savetom ili ličnim angažovanjem. Saućešće porodici i prijateljima. Počivaj u miru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Maj 2, 2021 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi šta je bre ovo u nekoliko dana smo izgubili mog zemaljaka Laleta (Drumska lisica), a sad Borisa. Nemam reči, a naročito kad pročitam komentare ispod vesti objavljene u Blicu, ne mogu da se oduprem gnevu koji me obuzme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan I Pantu isto... Strašni dani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16080 Napisano Maj 2, 2021 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pričali o popravkama, sta probati, meriti. Pricali o alatu, dizalici, stenderu. Popravljali Opela preko zice..... ostao sam bez reći, kakav gubitak kakva tragedija, počivaju u miru drug i srafi motore na nekom boljem mestu. Sto se tiče podatka da nije imao kacigu.....verujem da je bilo zbog probne voznje. Užas, ne mogu verovati da ga nema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano Maj 2, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja... Pocivaj u miru...Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre... Nismo se nikad sreli ali smo se mnogo puta culi telefonom. Ljudina! Ne mogu da verujem da je nastradao... Najiskrenije saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam čuo za vest na motomanijacima, zatekao ih je drugi vozač, kaže da je i supruga bila sa njim na motoru... Uopšte ne liči na njega da nije imao kacigu, još da je supruga bila... Ovo je post sa tog sajta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće porodici i poznanicima. Široki ti putevi nebeski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano Maj 2, 2021 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu tuga do neba .. Borise.. počivaj u miru. Porodici najiskrenije saučešće Promenio Maj 2, 2021 član Dule Sebeški Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano Maj 2, 2021 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh.... Hteo bih da porodici izrazim najiskrenije saučešće. Znam da ovako rečeno deluje hladno i prazno....oči su mi pune suza, opet. Sakrio sam se u sobu. Neka za utehu bude, da preminuli u ovim danima imaju direktnu kartu za rajske vrtove. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart 29 Napisano Maj 2, 2021 U prolazu, 30 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Au covece ne mogu da dodjem sebi .Znali smo se i bili smo jako dobri i mogu reci da je Boris bio decko za primer.Uvek je imao kacigu i opremu.To sto pisu da nije imao to je sto posto laz.Pocivaj u miru Borise brate .Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Maj 2, 2021 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Eh ljudi kakav je to covek bio. Kacigu od udarca ne mogu da nadju i pisu da je vozio bez nje ali borisa koliko godina znam on i ispred kuce ne gura motor bez podkapne, kacige i pojasa. Vozio za primer UVEK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5639 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 1404 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Друг, почивај у миру. Саучешће породици. Страшно, мучно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Maj 2, 2021 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja listajuci forum nailazim na ovu temu.Citam i ne verujem. Jednostavno sam sokiran,poznavao sam Borisa i bili smo jako dobri ...Ljudina si bio .Pocivaj u miru .Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5674 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Novola je napisao: Prvi put sam čuo za vest na motomanijacima, zatekao ih je drugi vozač, kaže da je i supruga bila sa njim na motoru... Uopšte ne liči na njega da nije imao kacigu, još da je supruga bila... Ovo je post sa tog sajta Kakav sad alkohol??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Maj 2, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko zna sta se tu izdesavalo. Kazu neosvetljen traktor, a u 20h se jos uvek vidi. Drugi ucesnik otisao, zasto bi ako nije na nekin nacin on krivac? Ne znam taj deo puta, sve mislim da se traktor ukljucivao na put iz njive ili sporednog puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 2, 2021 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh... Pokoj mu dusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Maj 2, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Knedla mi je u grlu, reči presušile. Pretužno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Borisa sam upoznao kad je došao da preuzme bandita. Miran, staložen čovek. Čitam i ne verujem, sve se nadam da je neka greška u pitanju. Saučešće porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...