pedjacupavac 193 Napisano Septembar 20, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Septembar 20, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kuda se išlo kroz Srbiju, deluje da nije moglo gore da se isplanira od ovog ?Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Septembar 20, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ? Ovo je reli...! Nije turistička tura! Zrenjanin, Vlasotince, Vlasinsko jezero... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Septembar 20, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro kapiram, nego pričam iz svog ugla, iako je Vojvodina prelepa, za motor nije, bar meni, a učinilo mi se da joj je posvećena velika pažnja. Vlasinsko jezero je ok.. Svakako vrlo lep, skoro pa krug.. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Septembar 20, 2021 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 21, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja upišem sa svojim vikend voznjama :-) u subotu sam vozio 484 kilometara i to putem Beograd-Obrenovac-UB-Valjevo-Ljubovija-Mali Zvornik-Sremska Mitrovica-Vizic(Fruska Gora) i autoputem nazad u Beograd. Nedelja je bila rezervisana za kracu voznju od NBGD preko Avale do Mladenovca, Topole, Rudnika i Gornjeg Milanovca i preko Ibarske kući u blokove :-) 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 21, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, na Rudniku u nedelju bilo je preko 300 motora raznih vrsta, oblika, boja i registracionih tablica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Septembar 21, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ljudi, vratija se Draki Dobrodošao "nazad" na dva točka, drago mi je da si se oporavio. Ajde lovimo još malo lepog vremena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 21, 2021 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, nafetS je napisao: Ljudi, ljudi, vratija se Draki Dobrodošao "nazad" na dva točka, drago mi je da si se oporavio. Ajde lovimo još malo lepog vremena Izmamio si mi osmijeh na lice Sto bi rekao jedan muzičar iz Krajine: " Opet je Bog Drakija svog na noge stavio!" Nema bolje terapije od kombinacije zvuka V mašine i krivudavog puta ako bude jos lijepih dana biće sigurno neka vožnja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Septembar 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sta neki, reci lepo " Baja Mali Knindza" svi znaju za Baju. Nek si se ti vratio sa Bozijom pomoci na svog malog SmoraPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 26, 2021 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Stromeri, kako se zovu ovi uvodnici za pričvršćivanje skid plate-a, sa gumom okolo za eliminisanje vibracija i gde ih naći?Sent from my SM-G985F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 28, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan US $1.60 44% Off | 10x Motorcycle Rubber Grommets Bolts For Honda For Yamaha For Suzuki For Kawasaki Fairing Rubber Grommets Kit Washer Assortment 10 Set Motorrad Gummi Ösen Schrauben Für Honda Für Yamaha Für Suzuki Für Kawasaki Verkleidung|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Jel to to? Samo što je u Kini..Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 28, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2021. at 3:16, baneBP je napisao: Evo ga Akrap sve komplet na akciji Bio danas da vidim šta nude i razočarao se 700 e auspuh i nema homologaciju tako da za tehnički mora da se vrati orginal. Dzaba što je Akrep kad je k.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Septembar 28, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan US $1.60 44% Off | 10x Motorcycle Rubber Grommets Bolts For Honda For Yamaha For Suzuki For Kawasaki Fairing Rubber Grommets Kit Washer Assortment 10 Set Motorrad Gummi Ösen Schrauben Für Honda Für Yamaha Für Suzuki Für Kawasaki Verkleidung|Covers & Ornamental Mouldings| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Jel to to? Samo što je u Kini..Sent from my iPhone using TapatalkTo je to što je tražio...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Stigao sarkofag. Ugrađen na motocikl. U dolasku su centralni štenderi od našeg forumaša i oni će danas biti montirani. Još izduv, promeniti ugao kormana ili ceo korman, crash bar i reparacija sedišta i gotovo P. S imam jednu kacigu Acerbis FS606 vel.L u plusu koja mi ne odgovara a nova je kako ubaciti je ovde na oglas. Promenio Septembar 30, 2021 član TngCngShop Dodatak slika 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ugradjuju ti nasloni na kofer,jel mora da se busi kofer ? Aj posalji mi u pm ponudu za kacigu i slike . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 30, 2021 U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, halfman je napisao: Kako se ugradjuju ti nasloni na kofer,jel mora da se busi kofer ? Aj posalji mi u pm ponudu za kacigu i slike . Mora da se buši, ali imaju obeležena mesta za to. Poslao u pm link sa KP. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Septembar 30, 2021 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pošalji i meni, pls. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Septembar 30, 2021 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, TngCngShop said: Stigao sarkofag. Ugrađen na motocikl. U dolasku su centralni štenderi od našeg forumaša i oni će danas biti montirani. Još izduv, promeniti ugao kormana ili ceo korman, crash bar i reparacija sedišta i gotovo P. S imam jednu kacigu Acerbis FS606 vel.L u plusu koja mi ne odgovara a nova je kako ubaciti je ovde na oglas. Nisam ispratio, odakle si poručio sarkofag i koliko evrića? Fala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mozda rad za neku voznjicu i kafu po fruskacu za vikend subota ili nedelja.malo razmene iskustava sa stromicima i opremom uz kaficu nece skoditi.Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TngCngShop 53 Napisano Septembar 30, 2021 (promenjeno) U prolazu, 64 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, pitans je napisao: Nisam ispratio, odakle si poručio sarkofag i koliko evrića? Fala.. Plattner na akciji 53.000 450 e Ploča, kofer, naslon Kad sam ispustio sa oglasa na forumu kasno sam video prodat je sivi isto ovako komplet za 370 e Ko od naših uvoznika radi ove koske. Kako li se to kod nas zove u pretrazi nemogu naći. Dog bones. Promenio Septembar 30, 2021 član TngCngShop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, savavavan je napisao: Da li je neko mozda rad za neku voznjicu i kafu po fruskacu za vikend subota ili nedelja.malo razmene iskustava sa stromicima i opremom uz kaficu nece skoditi. Sent from my SM-N975F using Tapatalk Javljam sutra u toku dana za subotu ako mozes,ako meni bide slobodna,sutra ću znati popodne kako stojim sa obavezama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Septembar 30, 2021 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, TngCngShop je napisao: Ko od naših uvoznika radi ove koske. Kako li se to kod nas zove u pretrazi nemogu naći. Dog bones. I mene zanima,podigao bih malo stromica da probam na mojih 192,mada je ok i ovako al bih eksperimentisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Septembar 30, 2021 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-N975F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mile123 165 Napisano Octobar 2, 2021 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: Bice Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristih hladno i kisovito vreme da se malo poigram. Morao sam da preradim model posto danas primetih da pri obaranju na levo kacim vrhom sape. Kad istestiram novi model onda prelazim na cnc aluminijum 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...