Rider000 1780 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Srafovi stegnuti u fulu. Dzabe, korman se okrece... To je neki mekani aluminijum sta li je, ne bih ni u snu pomislio da ce se pojesti i eto... Presao sam 6000km od montaze... Vratio fabricke momentalno. Sve ok... Promenio Maj 26 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14508 Napisano Maj 26 Integrisan, 7862 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ste ispoštovali redosled stezanja šrafova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 26 (promenjeno) Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @AlekreDa bre... Presao sam 6000km sa tim podizacima. Nijednog momenta problem niti bih naslutio tako nesto da drugar nije primetio dok je sedao na motor posle montiranja bocnih kofera. Kako se oslonio na korman tako je pao ka dole... Meni bi se verovatno desilo u voznji. Bukvalno se metal oglodao iznutra i nisu mogli da "stisnu" korman vise. Neki jeftini metal uzas... Nikome ne preporucujem. Uzimajte krstene, brendirane... Promenio Maj 26 član Rider000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8067 Napisano Maj 26 Drug član, 3181 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nije to ništa novo. To se oduvek dešavalo. Mada u te žute komponente od 2e imam 0 poverenja. Zato se uzme tanka guma (unutrašnja od bajsa mi je uvek bila pri ruci i vršila posao), lepo se napravi gumeni prsten i ništa se ne oštećuje i čvrsto drži. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19648 Napisano Maj 27 Integrisan, 6060 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Cajnizijum. Manite se tog smeca na vitalnim delovima motora. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1935 Napisano Maj 27 (promenjeno) Drug član, 898 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Produžetak blatobrana,pvc štitnik viljuške , refleks folija to se uzima sa temu. Ljudi kupuju nogostupe! E druže! Promenio Maj 27 član idanijel 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19648 Napisano Maj 27 Integrisan, 6060 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nogostupi, poluge kocnica i kvacila, hi-tech kapice ventila itd... sto dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2461 Napisano Maj 28 Skuteras, 3773 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Od kineza valja samo ping pong loptica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 34 Napisano Maj 28 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan I papuče! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1935 Napisano Maj 29 Drug član, 898 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Raša3 je napisao: I papuče! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1294 Napisano Maj 29 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sta uzeti posle Stroma 650? Pa isto Strom 650, potpuno isti, samo druge boje Najbolje je kad me ljudi pitaju kako ide nov motocikl, a ja im odgovorim isto kao i stari! Najzad je odradjen i servis na 1000km, pa se moze normalno putovati Ostalo je jos da se ugrade grejaci i stitnici rucica i maglenke, a to ce valdja ovih dana, pa da bude sve kao i na starom. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19648 Napisano Maj 29 Integrisan, 6060 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ona zuta kombinacija najlepsa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Maj 29 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Spremni za kilometre 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kmbkare 32 Napisano Jun 2 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vrnjačka Banja Motocikl: Yamaha Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki V Strom DL1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki V Strom DL1000, 2003. godište, Touring, vozilo prešlo 82000 km, Vrnjačka Banja. Cena Po dogovoru - Motori - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Jun 3 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam se malo danas, nekih 70-80 km, nije lose. Spustio sam Air flow na najnize tacke na montazu, a malo vise izvukao ono krilce i cini mi se da je dosta bolje. Podizace kormana nisam montirao, pokusacu da se naviknem ovako, da ne prodjem kao Rider.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Jun 3 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @GileJa sam zakrenuo korman ka sebi malo i okrenuo rucice/stitnike na gore. Ok je skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1935 Napisano Jun 5 Drug član, 898 postova Lokacija: Srem Motocikl: V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Šalje mi drugar, došao na servis 650 2007Sent from my RMX2202 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 528 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde može da se nadje originalni šraf za plastiku, koji se uvrće u hladnjak?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1967 Napisano Jun 5 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Šraf potraži kod Majstor Kize u Sremčici 063219100Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 528 Napisano Jun 5 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Šraf potraži kod Majstor Kize u Sremčici 063219100Sent from my SM-A556B using TapatalkČuo sam se danas sa majstor Kizom, jako prijatan čovek. Moram otići ovih dana do njega.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1981 Napisano Jun 5 Drug član, 958 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Juce se vozim motorom, gledam onaj korman, razmisljam i dodjem na ideju. Ugradim podizace kormana, a onda kroz njih i sam korman provrtim nekom tanjom burgijom 2-3 mm i tu ubacim stift od celicnog eksera. Tako garant nece moci da se okrene u nosacu. Slikacu vam sve kad dodje do realizacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8067 Napisano Jun 5 Drug član, 3181 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Time ga ipak oslabljuješ. Stavi tanku gumu i stegni. Ne komplikuj. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1952 Napisano Jun 6 Drug član, 2908 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo turpija i 0,5 milimetara obraditi podizač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša3 34 Napisano Jun 6 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima opcija da se negde kupe ti podizači u kvalitetu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1780 Napisano Jun 6 Drug član, 1200 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ima naravno. SW motech i ostali brendovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...