pitans 390 Napisano Octobar 7, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan On 10/4/2020 at 9:08 AM, draki said: Tuga zahvati mene Juce mi se mali Strom u voznji dva puta ugasio, bez ikakve naznake da se to moze desiti i ostao je bez struje. Nakon toga pozvao sam @Arakis i dobio info da mogu ocekivati da ce uskoro skroz da se ugasi i da potrazim parking mjesto sto sam i ucinio. Ono sto je rekao to se i desilo. Ugasio se skroz. Sve se to desilo u Vrscu. Sreca imam poznanika i drugara svuda pa mi je Milos @ws_woolf pomogao da nadjem prevoz do Beograda. Motor je sad u garazi i ceka specijalisticki pregled. Dal su namotaji, dal je nesto drugo, dal je nesto trece pokazace pregled. Zimski period polako stize, ima vremena da porljeca da se sredi sve i da se spremi za novu sezonu Moj Stromić 650cc je imao istu sudbinu, gašenje totalis i naravno namotaji izgoreli...Nisam hteo nikakve kompromise viklovanja-namotavanja-repariranja, uzimanja jeftinijih neoriginalnih namotaja, već pravac Eurosummar i za 270eur kupih nove originalne namotaje koji za sad rade bez greške 2 godine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana kad sam radio redovan servis na 6.000 km u Horgosu kod Atile imao je 3 nove 1050ke u salonu i nudio mi je da vratim moj (650XT M0), dogovorimo se za doplatu i teram velikog Stroma. Moram priznati srce mi je na trenutak zaigralo ali novcanik to nikako ne dozvoljava. Vidim sad i Eurosumar ima neku akciju za 1050 Stroma full oprema (ADVENTURE). 3900 eura ucesce i 127 eura rata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Octobar 8, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, baneBP je napisao: Pre mesec dana kad sam radio redovan servis na 6.000 km u Horgosu kod Atile imao je 3 nove 1050ke u salonu i nudio mi je da vratim moj (650XT M0), dogovorimo se za doplatu i teram velikog Stroma. Moram priznati srce mi je na trenutak zaigralo ali novcanik to nikako ne dozvoljava. Vidim sad i Eurosumar ima neku akciju za 1050 Stroma full oprema (ADVENTURE). 3900 eura ucesce i 127 eura rata. Razmisljam o toj opciji kod Atile jer sam isto kod njega kupio, koje opcije ti je ponudio ? Off topic: Da li je neko na stromu 650 od 2017-te menjao sijalice u zmigavcima i faru na led sijalice bez releja i kako su se pokazale? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, Bratislav 1973 said: Razmisljam o toj opciji kod Atile jer sam isto kod njega kupio, koje opcije ti je ponudio ? Nismo dosli do opcija u razgovoru jer sam ga ja prekinuo zato sto mi finansije trenutno ne dozvoljavaju takve kombinacije pa nisam hteo da padnem u iskusenje. Ovaj dil sto sam napravio za novog malog Stroma mi odgovara jer mi svakog meseca ostane i nesto love za benzin. Ako mislis menjati cimni Atilu, sa njim se sigurno mozes dogovoriti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 9, 2020 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan On 8.10.2020. at 12:36, Bratislav 1973 je napisao: Razmisljam o toj opciji kod Atile jer sam isto kod njega kupio, koje opcije ti je ponudio ? Off topic: Da li je neko na stromu 650 od 2017-te menjao sijalice u zmigavcima i faru na led sijalice bez releja i kako su se pokazale? Ne treba ti rele za LED sijalice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Octobar 9, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je na stromu 2016 namestio Rajko, sta je trebalo pojma nemam ali je sijalo sjajno i bolje sam video put neko na kolima sa ksenonima.26000 nista nije crkloSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Doktor Rajko pronašao kvar izvještaj stiže na kraju dana 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas dodje gosn @Arakis sa svim potrebnim alatom. Drz, ne daj, trazi, ispituj nadje gdje je prekid struje Bilo je potrebno da se poskida pola motora, bocne plastike, rezervoar... Konektor brave bio je sprzen. To je sad sredjeno i moj Strom radi bolje nego prije Hvala jos jednom majstoru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 11, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Octobar 11, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bez Rakiše !!!! Sve bre zna... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Octobar 11, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan 3 x Uraaaaa za Arakisa Sent from my SM-G935F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ura Ura UraSent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Octobar 12, 2020 (promenjeno) U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 12, 2020 član perone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 13, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ima li ko a proda stitnike za ruke za starijeg Stroma 2005 ili zna gde ima a da nisu oni skupoceni u Motoland mogu i neki aftermarket ali da su korektni. Hvala u napred na informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savavavan 397 Napisano Octobar 14, 2020 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki v strom 650xt Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ima li ko a proda stitnike za ruke za starijeg Stroma 2005 ili zna gde ima a da nisu oni skupoceni u Motoland mogu i neki aftermarket ali da su korektni. Hvala u napred na informacijamaAliexpressSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2212893752305357&id=1645074489087289&set=pcb.2212893768972022&source=48 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1200 Napisano Octobar 14, 2020 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Islo se kod Atile na redovan servis, pa nazad kracim putem okolo naokolo 300km. Bas je prijala voznja uprkos hladnoci i vetru. A u cekaonici nabasah na zanimljivo stivo za citanje. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, pedjacupavac said: https://m.facebook.com/photo.php?fbid=2212893752305357&id=1645074489087289&set=pcb.2212893768972022&source=48 Video sam to al to bas nije za Stroma, to je vise za kros motore, u svakom slucaju hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Octobar 14, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Meni nekako idu uz liniju novog Stroma... zato sam ti i predložio. Inače, i ja se bavim istom temom (plus ralica ili bar skid plate...) a da ne boli kao original.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Octobar 15, 2020 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, pedjacupavac said: Meni nekako idu uz liniju novog Stroma... zato sam ti i predložio. Inače, i ja se bavim istom temom (plus ralica ili bar skid plate...) a da ne boli kao original.... Al moj je stari al kao now 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 193 Napisano Octobar 15, 2020 U prolazu, 93 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Octobar 15, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @medadetelinara Brate svaka cast za motor! Znaci top stanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano Octobar 16, 2020 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2020. at 14:23, medadetelinara je napisao: Al moj je stari al kao now Jesi probao u Kanjizi kod lika sto ima dosta zanimljivih stvarcica? KupujemProdajem | Praktično sve... WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Preko dva i po miliona oglasa, na jednom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Octobar 17, 2020 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Last ride with Bumblebee...Ode nekom drugom da ga usreći...Posle 12 sati na oglasu.Neka se druže u sreći i veselju...Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...