Borkosan 611 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj glavu, daj mere. Nemam mere, koliko vidim takva su samo dva komada na tom delu oklopa a oba sam menjao i bacio stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Djordje48 je napisao: Pozdrav svima, Imam Strom 650, 2012 godiste, nasao sam set za spustanje kompletnog sklopa poluge menjaca i nogice sa leve, odnosno poluge kocnice i nogice sa desne strane. Vstrom Front Foot Peg Lowering Plates for Both DL650 and DL1000 All Models WWW.SVRACINGPARTS.COM Hi Everyone. In my Constant and Continuous Quest and Commitment at SV Racing Parts to bring my Fellow... Koliko vidim, dobije se dodatnih 25 mm da ispravim savijena kolena, sto bi mi verovatno dosta znacilo, buduci da imam dosta dugacke noge. Interesuje me ima li neko iskustva sa ovakvim adapterima, kao i da li moze da bude problema sa naginjanjem u krivinama, kada se sve spusti dole za 25mm ? Pozdrav i hvala unapred Mnogo bolja opcija je podizanje sedišta. Sa podognutim sedištem bi dobio na upravljivosti, ili podizanje motora sa dogbone(koskama), pa da onda spustiš fuzastere. Ako samo spustuš fuzastere, mogao bi vrlo lako trljati po asfaltu kao na priloženim slikama, a strom jeste nešto niži i meni je u početku smetao, naročito ko je višlji od 180cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Februar 24, 2020 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Borkosan je napisao: Nemam mere, koliko vidim takva su samo dva komada na tom delu oklopa a oba sam menjao i bacio stare Trebalo bi da je 6x10, gledao sam šemu i čini mi se da je taj, pod rednim brojem 3. https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/506b2c79f8700231bc956413/side-cowling-installation-parts Možeš da ih poručiš kod Atile, Joce Profimoto, Eurosumar. Kostaju par stotina dinara po komadu. @Stile @Djordje48 Motor je povozan, više je do njega nego mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Februar 24, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Milanezi je napisao: Trebalo bi da je 6x10, gledao sam šemu i čini mi se da je taj, pod rednim brojem 3. https://www.suzukipartshouse.com/oemparts/a/suz/506b2c79f8700231bc956413/side-cowling-installation-parts Možeš da ih poručiš kod Atile, Joce Profimoto, Eurosumar. Kostaju par stotina dinara po komadu. @Stile @Djordje48 Motor je povozan, više je do njega nego mene. Ima malo i do testisa i ja cu tako kad porastem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Februar 24, 2020 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Stile je napisao: Ima malo i do testisa i ja cu tako kad porastem I tata bi sine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Borkosan je napisao: Nemam mere, koliko vidim takva su samo dva komada na tom delu oklopa a oba sam menjao i bacio stare Ako ti sta znaci, pored motora sam pa sam skinuo sraf da ti uslikam mere, ako su isti modeli motoringa. Moj je 2004 god. 650 kubnih :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 30 Napisano Februar 24, 2020 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imbus 4 zaboravih da uslikam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Februar 24, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti sta znaci, pored motora sam pa sam skinuo sraf da ti uslikam mere, ako su isti modeli motoringa. Moj je 2004 god. 650 kubnih :-) To je taj, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Februar 24, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spustio fuzasrere, mada sam i digao motor i super je, cak sam i korman digao, za broj veci motor.To sto Milanezi guli fuzastere znaci da je samoubistvo pokusati pratiti ga. Ja sam odustao na 1/3 prve krivine.Ko se moze meriti sa covekom koji ubije 20.000 km godisnje.Svakako ga covek stigne u kafani Strom je nizi motor i nema mnogo smisla muciti se ako imas 190+.Ja imam 198 i sve sam mu prosirio.Pre prepravke sam se osecao kao skakavac spreman za napad, agonija.Spusti nogostupe, lako ces vratiti ako si profesionalac na nasim uzanim putevima pa ti bude kacilo.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 25, 2020 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Borkosan je napisao: To je taj, hvala! U N. Sadu, u futoškoj 39 imaš gvožđaru " Vijak " koja prodaje razne vrste vijaka - šrafova. vijak+novi+sad - Google-Suche WWW.GOOGLE.COM Ta radnja prodaje obične šrafove. Prođeš pored nje i skreneš u prvu ulicu levo ( subotička ul ) i posle petnaestak metara imaš sa leve strane još jednu malu radnju od iste firme gde prodaju prohromske šrafove. Ja sam kod njih prošle godine kupovao iste šrafove kao što su ovi tvoji, samo Fi 8 mm. Kolko se sećam imali su i od 6 mm. Ja sam ove moje plaćao oko 20 din. za komad . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Februar 25, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan U N. Sadu, u futoškoj 39 imaš gvožđaru " Vijak " koja prodaje razne vrste vijaka - šrafova. vijak+novi+sad - Google-Suche WWW.GOOGLE.COM Ta radnja prodaje obične šrafove. Prođeš pored nje i skreneš u prvu ulicu levo ( subotička ul ) i posle petnaestak metara imaš sa leve strane još jednu malu radnju od iste firme gde prodaju prohromske šrafove. Ja sam kod njih prošle godine kupovao iste šrafove kao što su ovi tvoji, samo Fi 8 mm. Kolko se sećam imali su i od 6 mm. Ja sam ove moje plaćao oko 20 din. za komad . Probacu, bio sam kod njih prosle godine, nisu imali nista slicno ali probacu opet. Dobro si me podsetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.2.2020. at 14:27, Milanezi je napisao: Zavisi koliko agresivno voziš, ti najbolje znaš otprilike koliko ideš u nagib. Mislim da je 25 mm dosta, dobices na komforu sigurno ali ćeš i smanjiti klirens motora po krivinama. Ako i staviš adaptere možeš da odviješ one šrafove-graničnike sa donje strane pa tu malo da anuliraš gubitak visine Meni je asfalt "pojeo" graničnike i komad fuzastera i ne svidja mi se to spuštanje nogara. Možda da razmotriš i povećanje visine sedišta nekom prepravkom. Milanezi zato ne menja disk pločice, kočnica mu služi samo kad treba da se parkira Jednom prilikom sam se vozio iza njega po nekim krivinama, kad smo stali, kažem mu da mu ne radi štop svetlo, on stiso kočnicu kad ono radi. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje48 8 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @zdjelarm, @vladmoll, @Milanezi Hvala svima jos jednom. Zdjelarm, koliko si podigao volan na Stromu, odnosno kolika bi bila maksimalna korekcija a da ne zahteva duza kociona creva i eventualno promenu ostalih sajli i buzira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Februar 26, 2020 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Pivoting HANDLE BAR RISER WWW.COSMO-ACCESSORIES.COM Pivoting 50mm Ja sam ove uzeo, preko 3 cm sigurno.Prvo nije moglo pa smo raspetljali creva i onda sve namestili tako da ovaj pase.Nisam nista od creva menjao.Tu sam uzeo u dodatak za nize nogostupe i koske za dizanje.Meni ne kace nogostupi, nisam hrabar Mogu ti dati da probas pa uporedi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje48 8 Napisano Februar 26, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala. Mogli bi prvi lep vikend u martu, da probam poziciju i da platim pice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi ne vozi motor, taj ga mazi timari i leti na njemu, kao čarobnjak na metli Pre neku godinu smo forsirali ibarsku, u povratku od Kalče, sednemo u Milanovcu da sprašimo neki vrhunski roštilj kod Gruja, i usput se dogovorimo da nećemo da divljačimo.... mnogo Ali posle treće krivine, dal od razredjenog vazduha na Rudniku, dal od punih stomaka, zaboravismo na dogovor, i rep na rep, da ne kažem jedan drugom u dupetu šlogirasmo brzinomere do Ljiga, gume se zapališe, glave usijaše, a kočnice ladne kao veštičije sise Obojica na malim Smorićima... radost golema, uzivancija kao iz bajke Krene pican da mazi svog konjić, kad na hladnjaku zver se opružila koliko je dugačka... pokupio je to veče slepog miša Tako sam saznao da nije u pitanju običan čovek čovek, nego budala posebnog kova, to je bio dokaz za mene da je Betmen živ i da postoji I tako su Betmen i Metnem, prskali adrenalin po putevima i uživali na razne načine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Februar 27, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi. Mogli bi neku STROM vožnjicu organizovati?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Februar 27, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman samo zovite. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 572 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1696 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman samo zovite.Belo volim te Samo da naučim Milanezija još nekim fintama i da nakinđuri ono "ružno Pače" kao seosku mladu, sunca da bude kao kod tebe na slici i zovemo da nastavimo započeto druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Uh baš lepa Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da objasni sta je s ljudima? Otisli smo u k..... po svim mogucim osnovama. Kawasaki KLV 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLV 1000, 2005. godište, Touring, vozilo prešlo 44000 km, Šajkaš. Cena 3.799 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Februar 28, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Šta te je iznerviralo u vezi oglasa? Misliš da kilometraza nije realna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 28, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li neko da objasni sta je s ljudima? :grr:Otisli smo u k..... po svim mogucim osnovama. Kawasaki KLV 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki KLV 1000, 2005. godište, Touring, vozilo prešlo 44000 km, Šajkaš. Cena 3.799 € - Motori - Polovni Automobili Da to je kawa verovao ili ne, a u stvari strom...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 28, 2020 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da kilometraza nije realna?Tako ćete nekad i za moj da se čudite, a to što ne uspevam da uhvatim vremena za više od nekoliko hiljada godišnje, to je drugo pitanje i niko mi neće verovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1027 Napisano Februar 29, 2020 Drug član, 1068 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, Yamaha TMax 500, Qingqi qm 200 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, vidakn said: Da to je kawa verovao ili ne, a u stvari strom... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Stvarno postoji, Strom ofarban u narandzasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...