Jump to content

Moto Zajednica

vladmoll

Članovi
  • Broj tema i poruka

    357
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu vladmoll

  • Rođendan 19.11.1971.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Valjevo
  • Motocikl
    QJ motor svt 650 x

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

vladmoll's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

346

Reputacija u zajednici

  1. Ima li pouzdanih informacija kada stiže nova tura motora.... trebalo je da bude oko 17-tog! verujem da i kimko i ovi drugi dobijaju istim brodom pozz
  2. da li je neko od vas što ste već dobili 650ticu i radio serv is, koje su ulje sipali, mislim na firmu i gradaciju? I živo me interesuje, dal će da troškari ulje ko što je to radio stromić?
  3. Nije mi jasno, kako se od količine ulja, stiglo do ovoga. Ova tema bi trebala biti za ljude koji su kupili ili žele da kupe qjmotor. Odakle sad mercedes i guverini harmonika?
  4. Pa jedno je biti serviser u deutchland a drugo je u srbistanu. Sve što je napred napisano je čista istina, e zato mnogi majstori nemaju šegrte rade u malim radionicama i krpe se kako znaju i umeju.
  5. to je ok cena, ja servisiram moj motor za 30 minuta
  6. koliko sam video manual, sve je isto kao na stromu, jedino što mislim da ima dve svećice
  7. Duvanje vetra u kacigu je normalna stvar i meni nije nikad smetalo. Problem je kad počne vetar da udara kacigu levo desno, kao kad te neko šamara. Onda ili skraćuješ vizir ili podižeš. Preveliki viziri su ok dok nema vetra na putu a kad ima onda on postaje ko jedra od ladje, pa ljulja motor samo tako...
  8. Inače, kad već pričamo o jeftinijim motorima, od juče u lidlu je opet akcija moto opreme. Ja kupio aktivni veš, skroz dobar, podkapa je po meni odlična, a pojas poprilično sranje. Ali kaciga flip up skroz ok, imali su u prošloj ponudi kacigu flip up crevit i ja je probao i teško je sranje, ali ova je po meni odlična, probao mehanizam, sunčane naočare i sl...i po meni za 9000 dindži, više nego dobra... pozz
  9. 700 x je bolji za duža putovanja udvoje, a 650 je malo kraći i višlji i bolje pliva u krivinama, i ja sam se isto predomišljao oko ova dva modela a cena je oko 500 e razlike, tako da to i nije baš bitan razlog. Servisa ima nekoliko u srbiji misli dovoljno za servis. Razlog što sam kupio kineza je taj što nisam nikad bio zadovoljan sa japancima, a pogotovo sa evropljanima. Sve to radi i ide, al uvek nešto i zakaže. Ništa nije savršeno. Servisi na japancima su retki i jeftini za razliku od bmw, ktm i sl.... Verujem da su kinezi sad u fazi koreanaca od pre 10 tak godina, a za 5-10 godina će biti potpuno izjednačeni sa svim brendovima Al ajde da pređemo 50 000km i da prodje nekoliko godina pa da onda diskutujemo. Ono što je bitno da ima rezervnih delova na tržištu, a po rečima uvoznika, ima i više nego za japance...tako da...
  10. Vidi, dzuže, prosečna visina za muškarca u normalnom svetu je oko 170 cm. Zato su kola i motori tebi nekako mali. Nisi ti kriv što si prosečan primerak jednog arijevca dinarskog tipa. Tebi je sve malo, ne znam za devojke!
  11. Kad već nosim kineske gaće, nema razloga da ne vozim i kineski motor!
  12. Evo ja sam jučer kupio 650. - ticu Peobao na 500 metara, i odmah da pojasnim da ovaj moto niti pali niti se čuje kao v strom. Mnogo je finiji, mirniji, ali je daje utisak da nema 75 ks, ali to je prvi utisak. Kočnice svakako bolje od v stroma Display dobar, veliki, sve je ok na motoru. Kad dobijem sredinim aprila, napisĆu zaista pravu recenziju..,..
  13. Ja lično nisam probao svt 650, a nameravam da ga kupim. Za sad nema u ponudi, biće uskoro. Za mene najbolji agregat za motocikl je 4 u redu. Za off road jedan klip. Vozio sam razne modele i nisam oduševljen ni sa paralel twin niti sa v2. Sve je to moj Dino isto a opet različito.... Inače, što se tiče svih kineskih agregata, svi su made in china....kada kažu ovo je suzuki, augusta ili ktm, ne nije to je identična kopija i po rečima servisera se uklapaju i šraf sa modelom od koga su kopirali. Za svt 650 jedino ne znam dal ima 2 ili 4 svećice, ja gledao i nisam video!
  14. Ja sam bio u prošli petak u firmi kimko novi sad gde imaju jedan svt 650 za test. Kažu nema trenutno, uzeo ga neki testosteron, još prošle nedelje. Pogledam dal ima neki video na yt ili negde i ništa. Taj dečko testosterom uglavnom kako sam video testira automobile. Kad sinoć vidim klip kratki na tik toku sa testosteronom, nako , traje 10 sek. Odem na komentare ne bi li video kad će ceo video i sl....kad ono gomila loših kritika, kao ovo, ono ,kinez, jebeš to i sl.... Ja kulturno iz šale napišem, druže kad vrćeš motor da i mi malo probamo, kad posle 15 min lik odgovara, suta će biti u salonu pa moš da ga goniš....umro sam od smeha, izgleda da ljudi čitaju društvene mreže!!!!!!
  15. IIIII kako se čini??????Nako???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja