Borkosan 623 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Isti kao moj, cestitam, koliko si ga platio?Hvala, 3900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pise 29500 Nadam se da nije vise od 3x toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1829 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Borkosan said: 9 minutes ago, Borkosan said: Pise 29500 Nadam se da nije vise od 3x toliko Promeni ulje u motoru i filtere... krajem sezone promeni ulje u kočnicama i antifriz. I vozi samo i ne brini :-) Ostalo sam ti poslao na pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre nedelju dana i ja postao vlasnik stroma.2007god Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam,neka ti je sa srećom .... Da te odlično služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam. Zar dodatni vizir nije malo previše podignut? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan To je na maksimumu. Slikan dana kad sam ga uzimao.Posle sam ga spustio .I na skroz spustenom ne udata vetar u kacigu.Jurio,gledao stroma 650,i na kraju naletim na velikog.nije ni bio na oglasu. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 22, 2018 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Moramo da se organizujemo za neko okupljanje kad otopli, red bi bio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Suzuki V Strom 650 22 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ideja,možda nas vreme posluži za vreme trajanja Sajma Motora krajem Marta .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2736 Napisano Februar 22, 2018 Vozac A kategorije :D, 960 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za i za sam takodje da se ide u Bugarsku, pa ako ko hoce neka se javi u temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem kolegi@nik_sa015 na informacijama i saznanju da sam kupio dobar motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Krmco Druze u zdravlju se vozio ! Odlicno izgleda masina! Jesi uspeo da sacuvas Kymco ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
isulic 10 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda VFR1200X 2015, BMW R1200GSA 2015 Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju ga vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan [mention=37629]Krmco[/mention] Druze u zdravlju se vozio ! Odlicno izgleda masina! Jesi uspeo da sacuvas Kymco ? Hvala@astral Tu je kymco još, na oglasima je.Mnogo mi je da ostane i on.Prošle godine sam se lepo navozao sa njim,grčka (hilandar i do volosa),rumunija,crna gora i plus srbija .Polako su se složile kockice i samo se namestilo za ovaj strom."Pošalje me bivši kolega kod njegovog školskog druga(Od koga sam kupio) da mu naštelujem vrata na kući "Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Februar 22, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Krmco je napisao: To je na maksimumu. Slikan dana kad sam ga uzimao. Posle sam ga spustio . I na skroz spustenom ne udata vetar u kacigu. Jurio,gledao stroma 650,i na kraju naletim na velikog.nije ni bio na oglasu. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Cestitam!!! Ozbiljnu masinu si pazario, neka te lepo sluzi. Vidimo se na nekoj voznjici cim se malo popravi vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perone 12 Napisano Februar 22, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: novi sad Motocikl: XR1000,DR650,XMAX250,AEROX,APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, marko4522 je napisao: Moramo da se organizujemo za neko okupljanje kad otopli, red bi bio. PODRZAVAM !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! Ozbiljnu masinu si pazario, neka te lepo sluzi. Vidimo se na nekoj voznjici cim se malo popravi vreme.Hvala Gagi.I ti u skorije vreme da se ponoviš sa mašinom. Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 736 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Krmco svaka čast, odličnu si mašinu kupio, mazenu i pazenu sa originalnom kilometrazom, a od svih boljki od kojih može da pati veliki Strom, nema da brineš jer je neke dečije bolesti prelezao, a protiv nekih je pelcovan na vreme, da ne krene pogrešnim putem Tvoje je samo da točiš gorivo i vrtis točak gde pozelis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 22, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Krmco svaka čast, odličnu si mašinu kupio, mazenu i pazenu sa originalnom kilometrazom, a od svih boljki od kojih može da pati veliki Strom, nema da brineš jer je neke dečije bolesti prelezao, a protiv nekih je pelcovan na vreme, da ne krene pogrešnim putem Tvoje je samo da točiš gorivo i vrtis točak gde pozelis Hvala@saxiSve mi je rečeno šta je rađeno.Da je drugi vlasnik,od 2008god i s mislim 3000km na satuProšli mesec u kraljevu šta je sve rađeno. I dao mi je tps što je zamenjen pre desetak dana.I od opreme ima sve što je potrebnoI naravno,čekam lepo vreme,već padaju dogovori gde ćemo se voziti.Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Februar 22, 2018 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Krmco je napisao: Hvala Gagi. I ti u skorije vreme da se ponoviš sa mašinom. Cestitam Dule, lep Strom i da te sluzi kako si zamislio. Vec vidim Nikosa kako burla po oglasima, inace Gagi se ponovio, Tracer ispod cekica cuti u garage Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Dule, lep Strom i da te sluzi kako si zamislio. Vec vidim Nikosa kako burla po oglasima, inace Gagi se ponovio, Tracer ispod cekica cuti u garage Hvala Dare, Traži Nikola uveliko po oglasima,samo nema određen motor koji mu se sviđa .Znači Gagi ostaje veran Jamahi,odličan motor je uzeo.Čestitam GagiПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Februar 23, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Krmco je napisao: Hvala Dare, Traži Nikola uveliko po oglasima,samo nema određen motor koji mu se sviđa . Znači Gagi ostaje veran Jamahi,odličan motor je uzeo.Čestitam Gagi Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Nije sto sam hteo, morao sam nesto malo jace da pazarim, da vas ne usporavam na voznjama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Februar 23, 2018 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, cestitam @Krmco i @GAGI74 da vas sluze masine! Tracer mi je prvi na listi za sledecu kupovinu, samo da se prvo sloze neke kockice:) @GAGI74 daj neku sliku masine da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2708 Napisano Februar 23, 2018 Drug član, 1018 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srecom, cestitam [mention=37629]Krmco[/mention] i [mention=31487]GAGI74[/mention] da vas sluze masine! Tracer mi je prvi na listi za sledecu kupovinu, samo da se prvo sloze neke kockice:) [mention=31487]GAGI74[/mention] daj neku sliku masine da vidimo kako izgledaHvala@darkobSamo nek ide na bolje,složiće se kockice !!Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...