malitomic 1649 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Krle, sedi tu i cuti, hteo si drzavni posao. Mnogi mladi su tu privreneno, da steknu malo iskustva pa da idu preko da voze bus. Ako vec volis djevrek izdrzi te dve godine koliko te ugovor veze i cao. Ja sam na taxiju 20 i kusur godina, jedva trpim vise od dva putnika, kamo li njih preko 50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je sad stanje u GSP?, Dosadilo mi da spavam po evropskim parkinzima, kolika je plata, zna li ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Минималац + бонуси (сменски, ноћни рад, викенд, празници) и изађу од неких 70 до 90 хиљада. Ако мене питаш, премало за одговорност према 200+ душа. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Februar 17, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pricao pre neki dan sa drugarom koji ganja zglobni iz onog pogona kod Belvila... Njemu je kao posao ok, al slaba plata, oko 70.000 (i to zato sto je zglobni), kad radi one "sihte" ide preko 80.000. I to si kao obavezan jednom godisnje da vozis ceo mesec. Novi i oni koji dodju sa C, pa dobiju kategoriju o njihovom trosku to voze po par meseci. 5 radnih dana (sad zaboravi dal radi 7, 8 ili 9h). Trenutno je manjak vozaca, al nece jos dugo, posto samo navlace ove sa C i onda ih obavezuju ugovorom. Inace, kod privatnika go kurac... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan šta znam, ja bi probo, nego ne znam ni jednu liniju kako vodi i to me brine.., i prijavljen si na celu platu, ovako kod privatnika na minimalac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Pricao pre neki dan sa drugarom koji ganja zglobni iz onog pogona kod Belvila... Njemu je kao posao ok, al slaba plata, oko 70.000 (i to zato sto je zglobni), kad radi one "sihte" ide preko 80.000. I to si kao obavezan jednom godisnje da vozis ceo mesec. Novi i oni koji dodju sa C, pa dobiju kategoriju o njihovom trosku to voze po par meseci. 5 radnih dana (sad zaboravi dal radi 7, 8 ili 9h). Trenutno je manjak vozaca, al nece jos dugo, posto samo navlace ove sa C i onda ih obavezuju ugovorom. Inace, kod privatnika go kurac...Ma biće manjak uvek,jer ti što dođu da dobiju E i CPC preko GSP samo gledaju da izguraju te 2 godine jer imaju dvostruku dobit. Dobiješ E i CPC za dzabe, dobiješ iskustvo koje svi traže i eto njih pravac Nemačka.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Februar 18, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Lug je napisao: šta znam, ja bi probo, nego ne znam ni jednu liniju kako vodi i to me brine.., i prijavljen si na celu platu, ovako kod privatnika na minimalac.. Pa mislis da ostali znaju, naucis za par dana. Ako promasis ulicu, vikace putnici "aloooo, gde ces tamo" Pre 2 sati, slobasuper9 je napisao: Ma biće manjak uvek,jer ti što dođu da dobiju E i CPC preko GSP samo gledaju da izguraju te 2 godine jer imaju dvostruku dobit. Dobiješ E i CPC za dzabe Nacuo sam negde da postoji plan da se ukine onaj uslov da imas C kategoriju 2 godine da bi mogao uopste da polazes za D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Nacuo sam negde da postoji plan da se ukine onaj uslov da imas C kategoriju 2 godine da bi mogao uopste da polazes za DNe radi se o ukidanju uslova za D. Ti kod njih ni ne možeš početi ako nisi stekao taj uslov.Ovde se radi da si obavezan ugovorom da radiš 2 godine obzirom da su investirali u kategoriju i CPC. Što realno,i nije možda toliko loše. Nekad je bila borba upasti u GSP kao vozač,a evo,sad plaćaju kategoriju samo da se namakne vozača nekako.Što se tiče uslova od 2 godine između C i D, meni je to totalna glupost.Evo meni na leto ističe 2 godine i moći ću D da polažem. Koliko sam iskusniji za ove 2 godine? Pa ništa,nisam ni vozio kamion od kad sam položio. Totalna glupost. Ali moraće tu da se desi više stvari kako bi se ljudi više odlučivali na taj poziv. Prvo,veće plate,ko će da vitla prikoličara ceo dan za 80-90 000,ili šlepu,kako god. Drugo, strožije kontrole saobraćajne policije kako bi ljudi prestali da pristaju da voze na tuđe kartice,da bacaju listiće itd.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8369 Napisano Februar 18, 2022 4_tocka_i_karoserija, 1867 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, slobasuper9 je napisao: Što se tiče uslova od 2 godine između C i D, meni je to totalna glupost.Evo meni na leto ističe 2 godine i moći ću D da polažem. Koliko sam iskusniji za ove 2 godine? Pa ništa,nisam ni vozio kamion od kad sam položio. Nekad si morao da imaš 2 godine iskustva kao "profesionalni vozač" da bi polagao D?? Doduše, nije bilo dodatnog uslova da baš moraš da voziš C kategoriju, nego je bilo bitno da si bio zaposlen negde na radnom mestu vozača, i brojalo se i ako si vozio samo putnička vozila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Februar 18, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, slobasuper9 je napisao: Ne radi se o ukidanju uslova za D. Ti kod njih ni ne možeš početi ako nisi stekao taj uslov. E pa na to sam mislio, nevezano za gsp, zakonski razmisljaju da se ukine taj uslov. Mada meni to nema logike, najpametnije je kao nekad i kao sto Zaludan kaze, prvo pecat da si vitlao kamion 2 godine, pa tek onda mozes da polazes za bus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan To sad nema veze,samo se vreme gleda. Meni su obe stvari glupost. Kao da je naučna fantastika "završiti" bilo kakvu potvrdu kod nas?Što se mene lično tiče,kao da je neka razlika da li voziš bus ili kamion,ček je teže prikoličara voziti. Meni je na polaganju za E kompozicija bila 21+ metar dužine. Onako kad sam gledao ono na parkingu,reko nema sile da izađem sa ovim sa poligona,međutim, kad sam seo,pa krenuo da vitlam.... Moraće da ukinu taj period od 2 godine pod 1, pod 2 moraće da smanje cenu CPC a, nema logike da je to kod nas skoro 1500€ a u zemljama u okruženju kod95 više od duplo jeftiniji. Dakle,proporcionalno smo 5x-6x skuplji,jer su plate duplo manje,kao i kupovna moć generalno.Sad na primer,neko mlad,21 godinu želi da se bavi tim zanimanjem. Koliko treba da rinta za platu od 400€ da bi uštedeo 1000€ za C+E plus 1500€ za CPC i plus oko 80-90 000 za D?Plus taho kartica,lekarski ... Plus da čeka 2 godine da stekne uslov za D. I da neće D ,nego samo CE da vozi opet to sve izađe na skoro 3000€. Pa za manje od toga ima fakultet da se završi,da budemo realni.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Uh!, Mnogo je ugovor na dve godine!, Nadam se da to ne važi za nas što već imamo kategoriju, CPC, taho karticu, lekarski..!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2150 Napisano Februar 18, 2022 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne brate. Za one koji to sve imaju nema obaveze rada 2 godine. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 18, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ranije je prolazila i potvrda da si radio na poslovima vozača B kategorije 3 godine, i imaš uslov za polaganje D kat. Normalno, da imaš već C položeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 1, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan On 18.2.2022. at 11:52, slobasuper9 je napisao: Što se tiče uslova od 2 godine između C i D, meni je to totalna glupost.Evo meni na leto ističe 2 godine i moći ću D da polažem. Koliko sam iskusniji za ove 2 godine? Pa ništa,nisam ni vozio kamion od kad sam položio. Totalna glupost. Samo mislis da je glupost kad sam ja polagao za D,bila je obavezna potvrda da si bio zaposlen u u firmi kao vozac 2god c ili ce kategorije.Za te 2god ti si stekao iskustvo u duzini,sirini,skretanju,kocenju, i sve ostalo.Zapamti nije isto kad vozis kamion pun sljunka,krompira ili bilo cega i vozis bus sa 200 dusa na svojoj savesti.Svaka ne paznja ili naglo kocenje zavrsio si u zatvoru.Stepen koncetracije na kamionu i gradskom busu, ne moze da se meri ni u snovima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sladjas 0 Napisano Jun 12, 2022 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, mene interesuje da li tih 265000 mora da se plati ako ne uspemo da polozimo ispit za dobijanje licence? Hvala, mnogo bi mi znacio odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3845 Napisano Octobar 27, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 4994 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prijem novih vozača u Arivi za GSP Beograd. Promenio Octobar 27, 2022 član MOTOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Octobar 27, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mali off... Jutros u pola 6 obilazim privatni 55 na Č. Padini, vozač drži upaljenu cigaretu zubima, i mota volan... Kakav li će hašiš ovi rođaci čuriti kad se malo opuste... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Neko ce da namlati ozbiljnu lovu, preko to vec rade, indijcima uzimaju po 2-3 soma da ih zaposle, ovi srecni jer dobijaju papire i milina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, MOTOM said: Prijem novih vozača u Arivi za GSP Beograd. Na ovoj slici niko ne izgleda srećno, a beli čak deluje i zabrinuto. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Octobar 27, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MOTOM je napisao: Prijem novih vozača u Arivi za GSP Beograd. Sta kazu, kad preuzimaju gsp? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Octobar 27, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Mali off... Jutros u pola 6 obilazim privatni 55 na Č. Padini, vozač drži upaljenu cigaretu zubima, i mota volan... Kakav li će hašiš ovi rođaci čuriti kad se malo opuste... Imali mi neke u Belvilu, svakog petka dostava samo voda, po 20 paketa 0,5 rose ili akva vive... Suva usta zbog hasisa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3845 Napisano Octobar 27, 2022 Ne silazi, 4994 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, ser je napisao: Sta kazu, kad preuzimaju gsp? Čitaj https://luftika.rs/vozaci-iz-sri-lanke-gradski-prevoz-beograd/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7663 Napisano Octobar 27, 2022 -, 1745 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ma ok to, nego od kad su prodali Litas uveliko se suska da ce oni privatizovati gsp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Octobar 27, 2022 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan U GSP Beograd je katastrofalno stanje sto se tice vozaca,masovno napustaju,u Cistoci isto fale vozaci, to znam iz prve ruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...