bane917 55 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Grupa za sve vlasnike V Strom 1050 ili 1050XT . Razmena iskustava, pohvale, zamerke, slike... Molim, za početak, sve koji voze ovaj motor da se jave sa kratkim opisom i ponekom sličicom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano Februar 27, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Da krenem ja prvi. V Strom 1050 Adventure, 2020. godište. Juče sam ga izvezao iz salona i u procesu sam razrađivanja. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3305 Napisano Februar 27, 2021 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Bane. Mnogo bezbednih kilometara i max uživanje ti želim... A jedva čekam i da čujem mišljenje kad pređeš neku hiljadicu km... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano Februar 28, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Tumbe! Tek sam na 37km i ne smem još da ulećem u veće obrtaje da bih video prave performanse, ali što se tiče položaja sedenja i udobnosti imam samo reči hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 4, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 6, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se uskoro crveno beloj opciji :). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago 18 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Susuki V-STROM 1050XT Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Hteo bi da se zahvalim svima vama koji su mi pomogli u donosenju odluke za kupovinu novog stroma 1050. Citao sam mnogo o novome stromu pa i ovde sam nasao neke korisne informacije koje su uticale na moj izbor. Znaci posle 70.000km na mali strom (2010) presao sam na 1050XT, razlika je nebo i zemlja. Provozao sam od prijatelja i novu AFRIKU, KTM 1090, GS 1250...... Ali kupovinom novog v-stoma 1050 dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao. I verujte mi uopste i u nicemu ne zaostaje kod ovih sto sam spomenuo. Cak sto vise upravljivost i stabilnost je nesto neverovatno uskladjeno, a kocnice su fantasticne, koci se vrlo brzo, lako, stabilno i sigurno. Imam jedan problem, nemogu da nadjem drzac za stranicne kofere givi treker za XT verziju. Ako neko ima informaciju gde mogu da kupim neka pise. A evo i neka slicica. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom i da mnogo bezbednih kilometara pređeš na njemu. Prelep motor... Ono sto ja znam je da Motoland radi kofere i nosače i pogledao sam na sajtu ali koliko vidim nemaju još za 1050XT, nego samo za prethodne modele. Evo ti link ka njihovoj stranici a imaš tu i broj telefona pa možeš da proveriš i raspitaš se. Nosači kofera | Motoland WWW.MOTOLAND.RS Napravili smo stranicu i na Facebook-u: SUZUKI V Strom 1050 / 1050XT pa ako hoćeš priključi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bili su jos uvek u proizvodnji nosaci bocnih kofera kod Givi-ja, slao mejl direktno njima u februaru i dobio odgovor da polovinom marta treba da izadje u prodaju ali ne videh da ima. Nosi oznaku PL3118 Cam/MK . MY MOTORCYCLE - SUZUKI V-STROM-1050-20--V-STROM-1050-XT-20 - PLO3118CAM - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! MY MOTORCYCLE - SUZUKI V-STROM-1050-20--V-STROM-1050-XT-20 - PLO3118MK - Givi WWW.GIVI.IT Discover the GIVI accessories that best suit your taste and your needs! Ovu sliku mi je posalo lik iz Givi-ja iz proizvodnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago 18 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Susuki V-STROM 1050XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo neki lik sta je uradio. Neznam dali vredi da se upustam u ovakvo nesto ili da cekam original drzac. Meni bas nije jasno sta i kako je to uradio, ako nije toliko komplikovano neka mi neko objasni zasta sve treba za da se napravi ovakav drzac. Pozdrav GIVI Trekker Outback Side and Top Cases Finally Installed on 1050XT | StromTrooper WWW.STROMTROOPER.COM GIVI finally came out with the racks (PLO3117CAM for 1050 Strom) and the top case rack (SR3117 Specific Rear Rack) to hang my existing Trekker Outbacks on my 1050XT. Not... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 10, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, gago je napisao: Evo neki lik sta je uradio. Neznam dali vredi da se upustam u ovakvo nesto ili da cekam original drzac. Meni bas nije jasno sta i kako je to uradio, ako nije toliko komplikovano neka mi neko objasni zasta sve treba za da se napravi ovakav drzac. Pozdrav GIVI Trekker Outback Side and Top Cases Finally Installed on 1050XT | StromTrooper WWW.STROMTROOPER.COM GIVI finally came out with the racks (PLO3117CAM for 1050 Strom) and the top case rack (SR3117 Specific Rear Rack) to hang my existing Trekker Outbacks on my 1050XT. Not... Sacekaj jos malo, treba da izadje u prodaju, prati www.tcmotoshop.si Ljubljana ili posalji direktno mejl Givi-ju da li ce uskoro izaci u prodaju nosaci za Treker . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 10, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je to pitanje dana kada će izbaciti. Uvek rade za nove modele. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago 18 Napisano April 10, 2021 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kumanovo, Makedonija Motocikl: Susuki V-STROM 1050XT Prijavi odgovor kao problematičan Obatio sam se danas direktno u Givi i odgovor je ovaj : "PLO3118CAM are under production, there will be available soon i guest" To je to, ostaje mi da cekam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 11, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Sve sam zagrijaniji.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 14, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Odoh sutra da pogledam motor...cisto informativno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 15, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Preseci i uzimaj. Nećeš se pokajati. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 440 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 411 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 14.4.2021. at 19:24, mali_veseljak je napisao: Odoh sutra da pogledam motor...cisto informativno Utisci na prvo gledanje ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 16, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni osim cijene. Za mjesec dana su cijenu sa 12.700eur digli na 13.800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, mali_veseljak said: Odlicni osim cijene. Za mjesec dana su cijenu sa 12.700eur digli na 13.800. Ujjjjje... Mnogo bre para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, mali_veseljak said: Odlicni osim cijene. Za mjesec dana su cijenu sa 12.700eur digli na 13.800. o kom modelu je tacno red, ako je moguce znati? Ja sam ozbiljno zagrejan da uzmem 1050 xt, danima vec trazim sta bih i ovaj model mi je u samom vrhu izbora. Jedino sta me odbija je strah da je preslab, da 107 ks nece biti dovoljno za moje potrebe generalno. Dolazim sa nakeda i skroz je druga prica ovo, bojim se da cu da se brzo pokajem i da cu da ga menjam. Inace sam naleteo na ovaj oglas, deluje kao odlicna prilika: Suzuki VStrom 1050 XT nov nov WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki VStrom 1050 XT nov nov, 2020. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 855 km, Zemun. Cena 11.000 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12547 Napisano April 16, 2021 Ne silazi, 7331 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je subjektivno ali opet, 110 konja, litar zapremine i obrtni, nema šanse da bude slabo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano April 16, 2021 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, gavrela said: o kom modelu je tacno red, ako je moguce znati? V strom 1050xt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 16, 2021 (promenjeno) U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, gavrela said: o kom modelu je tacno red, ako je moguce znati? Ja sam ozbiljno zagrejan da uzmem 1050 xt, danima vec trazim sta bih i ovaj model mi je u samom vrhu izbora. Jedino sta me odbija je strah da je preslab, da 107 ks nece biti dovoljno za moje potrebe generalno. Dolazim sa nakeda i skroz je druga prica ovo, bojim se da cu da se brzo pokajem i da cu da ga menjam. Inace sam naleteo na ovaj oglas, deluje kao odlicna prilika: Suzuki VStrom 1050 XT nov nov WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki VStrom 1050 XT nov nov, 2020. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 855 km, Zemun. Cena 11.000 € - Motori - Polovni Automobili Ne znam kakve su ti potrebe ali nije slab uopšte. Lepo poteže, ima snage, odlično koči i pouzdan je. Ako misliš da ti je to malo stigla je nova Hayabusa. Za ovaj žuti motor mislim da je ok priča. Danas sam ga video u Euro sumaru jer sam išao na prvi servis. Uzeo ga je čovek ali je ubrzo posle toga ostao bez posla pa ga prodaje. Taman ćeš izbeći smaranje oko razrađivanja, ako ga uzmeš, jer se do prvog servisa vozi samo do 4.000 obrtaja. Promenio April 16, 2021 član bane917 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan nestao oglas, mora da je prodat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bane917 55 Napisano April 17, 2021 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 1050 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, gavrela said: nestao oglas, mora da je prodat Pozovi za svaki slučaj. Juče do 09h je bio tamo u salonu. Jedino ako je neko baš juče kupio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...