KoleD 423 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, gde ste u Bgu radili tehnicki a da vas nisu maltretirali za skidanje dodatne opreme? Moze i na pp. Obidjoh sigurno 10ak njih, ili ne rade ili traze fabriku. Probaj Sunce na Ledinama.Nisam imao opremu sem aftermarket auspuha, ali nisu zakerali ni za šta..Samo valjci i slikanje. Mislim da su i drugi imali dobra iskustva sa njima. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Jul 14, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Milanče019 said: Kolege, gde ste u Bgu radili tehnicki a da vas nisu maltretirali za skidanje dodatne opreme? Moze i na pp. Obidjoh sigurno 10ak njih, ili ne rade ili traze fabriku. Probaj Kompresor na Dorćolu. Drugar je tamo registrovao u maju a da nije skidao bočne nosače kofera. Sve ovo oko tehničkog je tendenciozna debilana i drkanje ljudi od strane nesposobnih i pokvarenih a iz dnevno političkih i lopovskih pobuda. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Milanče019 je napisao: Kolege, gde ste u Bgu radili tehnicki a da vas nisu maltretirali za skidanje dodatne opreme? Moze i na pp. Obidjoh sigurno 10ak njih, ili ne rade ili traze fabriku. GM u Mirijevu. Samo sam skinuo kofer, vizir i sve ostalo nisu dirali. Registracija po ''novom''... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 14, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Meni su bili skroz ok Kalabici , dodjes ranije pa ti oni kazu da li nesto treba da se skine, u aprilu su mi rekli da nista ne treba da diram a imam 3 kofera, bagster i MRA povisen vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Jul 14, 2021 Drug član, 1714 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Sunce na Ledinama.Nisam imao opremu sem aftermarket auspuha, ali nisu zakerali ni za šta..Samo valjci i slikanje. Mislim da su i drugi imali dobra iskustva sa njima. Poslato sa MAR-LX1A pomoću TapatokaPotpisujem, uradio tehnički pre 10 dana kod njih. poslato preko one stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4607 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 998 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Kiler u Tošinom. Top case nisam morao da skinem, nosače za bočne nemam. Auspuh mi nije original, ali nisu pravili problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 15, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, saxi je napisao: Potpisujem, uradio tehnički pre 10 dana kod njih. poslato preko one stvari Preporuka i od mene za njih. @Milanče019 Potrebno je zakazati termin što ranijih godina nije trebalo tako da sad ide brže, ranije su čekali priliku da prime između automobila. Promenio Jul 15, 2021 član DonToni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Jul 15, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce uradio u GM u Mirijevu, morao sam da skinem kofer, osim toga sve mi je fabricko. Ispred mene je bio ducati monster sa Sebinim crash barom i bar end retrovizorima i tako je prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17201 Napisano Jul 15, 2021 Integrisan, 5060 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su malo oladili... S obzirom da su nesrece zbog neispravnosti motocikla negde oko 0%... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jul 15, 2021 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Prolaznost 10%Послато са Redmi Note 9S помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 15, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mick je napisao: GM u Mirijevu. Samo sam skinuo kofer, vizir i sve ostalo nisu dirali. Registracija po ''novom''... Jel' to tehnicki u Ljubise MIodragovica? Pa to je sjajno ako rade i motore, do sad sam uvek morao da se cimam negde van Mirijeva jer nisam znao da postoje. Promenio Jul 15, 2021 član pajche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Iz mirijeva ti je blizu i Kalabic. A za auto je npr dobar onaj tehnicki pored perionice na precici za kaludjericu, i medju jeftinijima su Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Ljubiše Miodragovića. Ja idem danas u 16:00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Xnikolax 79 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ajde pa javi iskustva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3263 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to tehnicki u Ljubise MIodragovica? Pa to je sjajno ako rade i motore, do sad sam uvek morao da se cimam negde van Mirijeva jer nisam znao da postoje.Jeste...imaju komplet traku za motore. Sve je ok prošlo kao što rekoh samo sam kofer skinuo a držače za isti i turing vizir ništa. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3246 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 804 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Prolaznost 10%Послато са Redmi Note 9S помоћу ТапатокаPretpostavljam da se tehnicki pregled naplacuje i u slucaju kada vozilo ne prodje pregled? Sta se desava kada nakon par dana ljudi otklone propuste zbog kojih nisu prosli? Naplacuje im se i drugi put ceo iznos, naplacuje se nesto simbolicno ili se ne naplacuje uopste? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7774 Napisano Jul 15, 2021 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Imas rok 72h. Ako prodje rok, sve ponovo placas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajche 135 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Kopaonik Motocikl: BMW F650, Vespa nv150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Xnikolax je napisao: Iz mirijeva ti je blizu i Kalabic. A za auto je npr dobar onaj tehnicki pored perionice na precici za kaludjericu, i medju jeftinijima su Za kola uglavnom radim kod Ninica, a za motore sam isao u Tadic, motor je uvek prolazio da nista nisam skidao, ali ako ima tako nekog blize, zasto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 15, 2021 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, saxi je napisao: Potpisujem, uradio tehnički pre 10 dana kod njih. poslato preko one stvari Idi probaj sad. Vracaju ako je istekla prva pomoc. Ja kod njih registrujem 80 automobila godisnje,katastrofa je zbog ovih novih pravila. Ne radi jedna sijalica za svetlo tablice,nisi prosao,prva pomoc istekla,nekomplwtna obavezna oprema,ocesan rub lim....sve vracaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Jul 15, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: Idi probaj sad. Vracaju ako je istekla prva pomoc. Ja kod njih registrujem 80 automobila godisnje,katastrofa je zbog ovih novih pravila. Ne radi jedna sijalica za svetlo tablice,nisi prosao,prva pomoc istekla,nekomplwtna obavezna oprema,ocesan rub lim....sve vracaju To znači samo jedno; nisu dovoljno bliski vlasti pa ih je neko "pravičan i slovu zakona dosledan" nagazio. Šta ima da prave konkurenciju proverenim kadrovima. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Jul 16, 2021 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao juče u GM AUTO, Ljubiše Miodragovića 52v. Skinu gornji kofer, nosači ostaju, proveravaju silu kočenja tako da okače neke senzore koji mere pritisak na polugu kočnice. Proveravaju ispravnost kočionog ulja (meni nisu jer sam rekao da sam menjao prošlog leta). Provere pritisak u gumama pre kontrole na valjcima. Ksenoni Ne! Prvu pomoć i prsluk imaju oni (postave na sedište i slikaju). Mislim da nisu merili izduvne gasove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Jul 16, 2021 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Juče, Mirijevski bulevar, prekoputa MOL pumpe. Sa sve top case-om (koji ima led diode za stop svetla), izmeštenim migavcima nazad (naravno ne original), i led sijalicom napred u faru (stavljali su onaj nešto-svetlo-skop ispred motora, lepo baca pa cutoff nije problematičan). Trajalo je pola sata i bolelo je 4000 dinara... Za auto je toliko bilo prošle godine. Skidali sedište da provere prvu pomoć i prsluk. Promenio Jul 16, 2021 član nafetS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaBG 29 Napisano Jul 16, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK 502X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, ser je napisao: Imas rok 72h. Ako prodje rok, sve ponovo placas Koji bezobrazluk i pljacka, vecina ljudi kojima nadju neki nedostatak nema sanse da ce za 72 sata da uspeju da dodju na red kod majstora i da se vrate na tehnicki. Ne znam zasto nisu mogli da stave rok bar 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12943 Napisano Jul 16, 2021 Ne silazi, 7418 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam juče tehnički da pitam može li da prođe auto kom ne radi treće stop svetlo. Ne može. Sad moram da naručim novo svetlo za Clio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5541 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 2497 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Alekre said: Zvao sam juče tehnički da pitam može li da prođe auto kom ne radi treće stop svetlo. Ne može. Sad moram da naručim novo svetlo za Clio. Proveri da ti nisu sijalice unutar stopa crkle. Ni meni ne radi, izlomih sve dok sam pokusavao da skinem, a i dalje nisam skinuo. Unutar toga ima par komada sijalica kao za poziciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...