Alex018 415 Napisano Avgust 28, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Vase iskustvo o tome, slike airbrasheva na vasim ljubimcima i motivi koje najvise volite. Ne znam da li je bila ta tema, ako jeste onda je to bilo verovatno davno pa ne bi bilo lose da se refreshuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 126 Napisano Avgust 29, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Licno nisam ljubitelj, ali evo par interesantnih koje uhvatih ove godine na skupu u Umagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1621 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj drugi razbija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plastic 0 Napisano Avgust 30, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog airbrusha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Avgust 30, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Brush na mom nekadasnjem Guzziju.. Pre lakiranja i ugradnje i naravno lakirano i na motoru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Avgust 30, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan prava umetnost. odlicni radovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Avgust 30, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan jao sto mi se svidja ova guzzi kako je uradjen,exstra svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Avgust 31, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan slikano na susretu u apatinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Septembar 1, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan nisam mogo vise d se suzdrzim a da se ne ubacim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja otkinuh za jednom plavobijelom R1 iz Sapca koja je kasnije slupana... Samo da je taj motor bio regularan odmah bih ga uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 2, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja otkinuh za jednom plavobijelom R1 iz Sapca koja je kasnije slupana... Samo da je taj motor bio regularan odmah bih ga uzeo. zbog cega se dosta motora i kola pominje iz Sabca... pa jos divljaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1355 Napisano Septembar 2, 2008 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan jao, sad bih uradio odma airbrasch,ali popijem dva piva i sve ode u propast ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nikada ne bih unistio motor na ovaj nacin, ali razmisljao sam da odradim kacigu... ko to radi u bg i koliko moze da kosta da se isara kaciga nekom slicicom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 957 Napisano Septembar 3, 2008 Ol' dirty bastard, 610 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi to bas nesto... :-\ zapravo nisam bas video puno njih koji su me odusevili,al za kacige je ok to mi nekako ide Evo mog airbrusha... Ovo je Quingqi(tako nekako)??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plastic 0 Napisano Septembar 3, 2008 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog airbrusha... Ovo je Quingqi(tako nekako)??? Oooo da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 8, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je upravo uradjeno sad plasim malu decu koja placu kad me vide ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Septembar 8, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je upravo uradjeno sad plasim malu decu koja placu kad me vide ;D Sram te bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovo je upravo uradjeno sad plasim malu decu koja placu kad me vide ;D Sram te bilo Pre ce biti da kad te cuju zatvore oci i stave ruke na usi pa ti ni ne vide kacigu...Sram da te bude..cujes se, cujes ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bki 0 Napisano Septembar 9, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: BG - Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Staji je na glavu, sedi na motor, pa se onda slikaj i postuj, da vidimo kako to izgleda u potpunosti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Septembar 9, 2008 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan hhaahahaah originalno svaka cast )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 23, 2008 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i druga mi je gotova - specijalno za moj MT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoSearching 1 Napisano Septembar 23, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd - Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo i druga mi je gotova - specijalno za moj MT U ala si ti neki opasa tip kada plasis decu! ;D Svaka cast momci dobri su crtezi a i motori tako dobijaju vasu dusu. Tako sada sam neke od vas pomalo i upoznala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Septembar 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam kupio motor (tako uvežen iz Nemačke), ovo je već bilo na rezervoaru. Meni se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...