Jump to content

Moto Zajednica

CF MOTO 800 MT

Recommended Posts

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
pre 1 minut, mick je napisao:

E neka si se ti javio! emoji38.pngemoji38.pngemoji38.png

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Прати чича све из прикрајка, спреман за дејство.:lol3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2296 postova
  • Motocikl: TRK502X......SVT650X
Прати чича све из прикрајка, спреман за дејство.3:
Onda lepo da svratiš da malo probaš...da opipaš! Da vidiš kako to preko rizle ide!

• Drug član, 1102 postova
  • Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW

Ide slajdovano

Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk

• Drug član, 1390 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
pre 4 minuta, mick je napisao:

Onda lepo da svratiš da malo probaš...da opipaš! Da vidiš kako to preko rizle ide! emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

Волим ја све да пробам (па чак и жутог Бенелија:jee::P).
Биће прилике, Боже здравља.
Шалу на страну, на сликама МТ800 изгледа баш озбиљно.
Надам се да је уживо и бољи него на сликама.
Ако @Jovan Ristic каже да га је мотор купио на прво седање верујем да оправдава очекивања. Остаје само да се некад лично уверимо у то.
Све остало су ситнице и ствари интересовања, укуса... поједнинца.
Шта ко воли.

• Ne silazi, 4781 postova
  • Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
pre 4 minuta, Marko05 je napisao:

Волим ја све да пробам (па чак и жутог Бенелија:jee::P).
Биће прилике, Боже здравља.
Шалу на страну, на сликама МТ800 изгледа баш озбиљно.
Надам се да је уживо и бољи него на сликама.
Ако @Jovan Ristic каже да га је мотор купио на прво седање верујем да оправдава очекивања. Остаје само да се некад лично уверимо у то.
Све остало су ситнице и ствари интересовања, укуса... поједнинца.
Шта ко воли.

Probao ga je na kratko drug koji je vozio nov Tracer 9
Kaže da je 800MT daleko udobniji, upravljač viši i širi, položaj sedenja bolji. Da je Tracer 9 više sportski. 

• Sviđa mi se 4

• Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4
Pre 5 sati, ProMaster je napisao:

@Jovan Ristic

Da li si primetio trzanje izmedju 5-6000rpm koje spominju na testovima ?

Aha, ali više kao "rupa" nego kao trzaj, to jest blagi trzaj. Prvo sam mislio da sam na trenutak popustio gas. Onako kao kad šaltaš na kvik šifteru. Tako nekako se manifestuje, tu negde između 5.500 - 6.000 O/min. Onda nakon 6.000 O/MIn postane totalno drugačiji agregat, zvuk podivlja, i motor. Na testu ubrzanja sam u prvoj pazio  šta radim, u drugoj odlepio prednji točak, nisam se nadao.

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

@ProMasterraspitivao se da se ne tripujem i tek onda video da su komentarisali tu "rupu". Posle sam saznao da je i KTM 790 u početku imao taj problem, pa su ispeglali elektronikom. Čudno mi je što i CF to nije rešio. Cenim da su dobili stariju generaciju elektronike od KTM-a, pošto je Bosch elektornika na njemu.

• Drug član, 2980 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop
49 minutes ago, Sharky - Alex said:

Kupujem

Idi prvo da ga čuješ. ;)

Ne znam dal ono onako treba ali ja gadniji zvuk agregata nisam video. Ako izuzmemo zvuk, ono jako lepo deluje.

I oprema, i materijali i ergonomija.

Promenio član Andrej_Hotstepper

• Drug član, 1858 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 1 minut, Andrej_Hotstepper je napisao:

Idi prvo da ga čuješ. ;)

Ne znam dal ono onako treba ali ja gadniji zvuk agregata nisam video. Ako izuzmemo zvuk, ono jako lepo deluje.

I oprema, i materijali i ergonomija.

Tacno sam znao, pa ne moze meni normalan motor da se svidi.. Tracer kloboće korpa i to je tako, balavim za Multistradom, kloboće cela, evo sad i ovaj CF.. :stabre:

@Jovan Ristic - Hvala Jovane. Verovatno da je to u pitanju. Slucajno sam naleteo da neke od tjunerskih kuca imaju 800MT podrzan za softverske korekcije, tako da ne sumnjam da je agregat i kompletno ubrizgavanje samo preneseno iz KTM-a...

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: KTM Super duke GT

Svaki motor bez zamerke...

Da li ne sme da se lose napise, pa da se zameri sa prodavcem koji posle nece dati naredni motor na test, ili sve savrseni motori..?

• Sviđa mi se 3
  • Hvala 1

• Malinar u pokusaju, 1692 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Hm pa i nije baš tako. Kao prvo, tekst je u fazi izrade, čovek je kao prvi utisak naveo da se oduševio motorom, ogibljenje, dinamika i sl. Ali eto, ima rupu u snazi u odredjenom opsegu obrtaja, što nikako nije nešto za pohvalu. Biće sigurno tu još po neka kritika.

Ja verujem da je to u suštini ok motorin, ali mene zanima šta će biti sa tim motorima (cf moto, benelli, royal enfild i sl.) 2032. godine i sa 90 000+ predjenih kilometara (ne kažem unapred da će se raspasti, da se razumemo, samo me zanima).  

Promenio član milomir22
  • Podržavam 1

Hm pa i nije baš tako. Kao prvo, tekst je u fazi izrade, čovek je kao prvi utisak naveo da se oduševio motorom, ogibljenje, dinamika i sl. Ali eto, ima rupu u snazi u odredjenom opsegu obrtaja, što nikako nije nešto za pohvalu. Biće sigurno tu još po neka kritika.

Ja verujem da je to u suštini ok motorin, ali mene zanima šta će biti sa tim motorima (cf moto, benelli, royal enfild i sl.) 2032. godine i sa 90 000+ predjenih kilometara (ne kažem unapred da će se raspasti, da se razumemo, samo me zanima).  
Beneli TRK502X je na 180k i sve je ok...kako navode vlasnici.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1765 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
pre 43 minuta, milomir22 je napisao:

Vozila se danas kupuju da se voze 4 do malsimum 6-7 godina, posle se prodaje pa opet novo.

Nije to vise kao nekada kad kupis ves masinu da traje ceo zivot.

I novog mercedesa S klasu koja nije jeftinija od 200-300k € neces sigurno voziti ceo zivot, posle 10 godina se vise nece isplatiti popravljanje takvog auta.

A sto se zvuka tice, mislim da postoji 3 vrste bajkera:

1. Ne interesuje ih zvuk motora tj auspuha

2. Vole da je bucniji kako bi bili bezbedniji tj primetniji u saobracaju.

3 Vole da je bucniji kako bi privukli paznju na sebe i pokazali da im je “najveci”

Spada u prvu grupu mada i drugu podrzavam.

Promenio član Sharky - Alex
  • Sviđa mi se 2

• Drug član, 2980 postova
  • Motocikl: Versys 650 Kiklop

Alex, nisi me razumeo. Ne pričam o zvuku kao tonu, već da taj agregat melje kao kanta puna šrafova, nešto melje u njemu kako ne treba. Kao da je prezubio. Ne umem da objasnim. Doslovno sam mislio da se španer i lanac raspadaju. Dal je ovaj komad nešto prolupao, ili je svaki takav - ne znam.

• Sviđa mi se 1

Alex, nisi me razumeo. Ne pričam o zvuku kao tonu, već da taj agregat melje kao kanta puna šrafova, nešto melje u njemu kako ne treba. Kao da je prezubio. Ne umem da objasnim. Doslovno sam mislio da se španer i lanac raspadaju. Dal je ovaj komad nešto prolupao, ili je svaki takav - ne znam.
Svaki dvocilindraš "melje" to im je zaštitni znak

• Drug član, 1765 postova
  • Motocikl: CFmoto 800MT
Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao:

Izvinjavam se onda :)

Ako tako svaki melje i prodavac kaze da je to ok onda me boli uvo, samo neka melje.

Mada to je KTM ne bi trebalo da bude nekih problema.

Moguce da je na tom pokaznom mleo zato sto ko zna koliko ljudi ga vozilo i svako pokusavao da izvuce maksimum i da se izivi na njemu, jos svako neki svoj stil voznje.

to ti je kao kada bi sa kurvom vodio ljubav :)

• Malinar u pokusaju, 1692 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050
6 hours ago, Sharky - Alex said:

Vozila se danas kupuju da se voze 4 do malsimum 6-7 godina, posle se prodaje pa opet novo.

Nije to vise kao nekada kad kupis ves masinu da traje ceo zivot.

I novog mercedesa S klasu koja nije jeftinija od 200-300k € neces sigurno voziti ceo zivot, posle 10 godina se vise nece isplatiti popravljanje takvog auta.

Pa da, ali ja spadam u grupu koja kupuje te motore posle 6-7 (a pre da je tu negde posle 10) godina, a ne u ovu koja kupuje nove. Kada bismo svi kupovali na kredit novo, kome da prodaš posle to polovno. I obrnuto.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

Pre 14 sati, Andrej_Hotstepper je napisao:

Posle toga sam kontaktirao tipa koji se razume u KTM, kaže da je to okej i da se tako čulo na prvm serijama KTM 790 (ne mogu da tvrdim, nisam ih slušao) i onda sam mirnije vozio.

Promenio član Jovan Ristic

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja