mitri 1847 Napisano Octobar 30, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 31, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Bas je dobra mašina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 5, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje kao moćnija i kvalitetnija verzija MT 07. Da nisam gorila od 2 metra, ovo bi mi bilo na vrhu liste potencijalnih motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Novembar 5, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pa triumph je mnogo bolji na papiru, motor, vešanje, tft tabla, razni sistemi elektronike, mt07 nema ništa od toga. 3 cilindra su sigurno mnogo zanimljiva za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Novembar 6, 2020 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva čekam neke snimke sa Akrapom ili SC Projectom, mislim da je ovo MT 07 killer u najavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirkosrndovic 0 Napisano Novembar 14, 2020 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250R Prijavi odgovor kao problematičan Kako nabaviti/servisirati Triumph Tridenta u Srbiji (Beogradu)? Ima li neko predlog? Postoji li zastupnik Triumpha kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalesin 575 Napisano Novembar 19, 2020 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 890 Duke 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor, gde u BG bi mogao da se vidi i proba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sku11e. 130 Napisano Novembar 19, 2020 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-07 Ice Fluo (2020) / Yamaha Ténéré 700 - Ceramic Blue (2021) Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je uvoznik Harley Davidson ili se oba nalaze na adresi Bulevar umetnosti 4, 11070 Novi Beograd (TC Novi Merkator).Motor izgleda odlično i na papiru je zaista najkompletniji motor u toj klasi. Nadam se da će se uvoziti kod nas i da će cena biti pristojna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2369 Napisano Novembar 19, 2020 Andragog, 4935 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odličan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Decembar 1, 2020 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.11.2020. at 15:49, mirkosrndovic je napisao: Kako nabaviti/servisirati Triumph Tridenta u Srbiji (Beogradu)? Ima li neko predlog? Postoji li zastupnik Triumpha kod nas? Prekjuce prolazio bulevarom Milutina Milankovica i vidim da se otvara Triumph predstavnistvo . Za sada jos sredjuju , na staklima pise '' uskoro '' 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1092 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 2591 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super vest. Dobri motori. Jos se secam kada sam prvi put probao Street Triple. Imao sam Horneta i rekoh daj da probam, a ono nebo i zemlja, kakva sasija... kako lezi motor... odmah se zaljubio i prodao Horneta i uzeo Street. Bas sam se slatko navozao s njim pre nego sam uzeo Tuona. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne brljam sas off, evo sas engleski titlovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Decembar 3, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan I evo je konacno prva voznja na bajkerskom rajskom ostrvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Decembar 4, 2020 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u M. Milankovica.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Decembar 12, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan La Triumph Trident 660 si tuffa nel passato - Motociclismo WWW.MOTOCICLISMO.IT Due versioni dal gusto rétro della nuova Triumph Trident 660. Una naked sportiva, con mezzi manubri, ruote a raggi e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dabicjakov 12 Napisano Decembar 21, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Gilera Nexus 300ie Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji ce biti dostupan od maja, a cena 7990 evra. Cuo sam se sa ljudima iz Harley Davidson-a. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 90 Napisano Decembar 21, 2020 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice borba izmedju njega i Honde CB650r . Cak je i malo jeftiniji od honde a bolje opremljen , moderniji . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 685 Napisano Jul 14, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, od pre par dana je tu... Triumph TRIDENT NOVO WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Triumph TRIDENT NOVO, 2021. godište, Naked, vozilo prešlo 1 km, Novi Beograd. Cena 8.990 € - Motori... Kao sto pomenuh negde, cena za 1000 evrica veca od ovde projektovane... Valjada i oni prate temu: Nerealne cene motora u 2021. U svako slucaju zanimljiv motorcic, ali da li danas moze da ugrozi MT07 i CB650R, pitanje je sad? Promenio Jul 14, 2021 član cikamike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 359 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Svratio da ga pogledam uzivo, mnogo mi se svidja motor. Slican osecaj kad sednem kao MT-07, mali nabijen, lagan kao perce. Ali onako subjektivan utisak je da je premium kvalitet. Al da je skup, jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 291 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je po mom relativan pojam. Da ima bolje komponente i da se bolje vozi od 07 je 200%. Mene npr. više zanima prvo servisna podrška. U to ulazi rasprostranjenost i blizina ovlaštenog servisa te obučenost majstora. Drugo. Cijena servisa te pristupačnost dijelova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 359 Napisano Jul 15, 2021 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, mislio sam skup u odnosu na Japance u toj klasi sto se tice tipa, kubikaze i snage. Mada ovaj motor je klasa za sebe, 3 cilindra, i premium komponente. Ali je blizi cenom z900 i mt09 nego z650, sv650 i mt07 kojima je ipak blizi performansama. Na Novom Beogradu je taj ovlasceni serviser za Triumph i Harli, pretpostavljam da je to to za Srbiju. Nisam se detaljnije raspitivao sto se tice cena odrzavanja i dostupnosti delova, mislim da njih treba pitati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan F. 65 Napisano Jul 20, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, gledao sam sve moguće uporedne klipove na YT ovaj motor po mnogima nije čak nimalo bolji od MT07 (osim sto ima te neke modove i elektroniku), a kamoli ne 2000e bolji. Takođe mi je bila jedna od opcija, ali cena je suluda. Z900 je 9600e, tu negde je i MT09... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 18, 2021 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam neki ekspert, ali ovako laički, ovo je opasno blizu MT09, koji bi trebalo da nudi više za tu svotu novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5305 Napisano Mart 25 Ne silazi, 4768 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Testirao sam Trident 660 pre par nedelja. Bio je kod mene oko nedelju dana i prešao sam oko 1.000 km. Iznenadio me agregat, miran, tih, uglađen sa dosta snage na niskim i srednjim obrtajima i direktna isporuka snage. Upravljiv, lagan, kvalitetno urađen. Svideo mi se i subjektivno i objektivno. Iskreno, bilo mi je žao kad sam ga vraćao, lepo sam se navozao sa njim: Servisni interval 16.000 km Cena za mali servis u ovlašćenom servisu: 14.400 RSD. Triumph Trident 660 - Mangup za kojim se svi okreću - BJBikers.com BJBIKERS.COM Imali smo priliku da Triumph Trident 660 testiramo tokom 960 km puta u svim uslovima i da vidimo da li je dostoajn imena Trident. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...