AnteK 600 Napisano Februar 20 (promenjeno) Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, živke je napisao: @srbac @AnteK Na kraju - ovo sam samo primetio, ali to nikako neće uticati mnogo na moju odluku da li ću se odlučiti za ovaj model kad dođe vreme. Nije mi to tako bitno. Veću težinu imaju neke druge stvari. Ja na svom ne primjećujem neke takve nedostatke, al svatko ima svoj dojam. Kao što sam rekao, svakako probati voziti motor, po mogućnosti i van ceste ako je prilika, tu je on izuzetno dobar i vozan u svojoj klasi. Uglavnom, od onoga što sam probao u klasi, jedino ktm 890/790r je vjerovatno malo bolji offroader ( a i jači je dosta, pa i skuplji ). S druge strane, tko se vozi samo po asfaltu, realno mu je današnji svaki dobar, nema tu više loših motora. Ima ona stara "koji god da kupiš, kad kupiš, reći ćeš da nisi pogriješio". Ja recimo ne zazirem od novih kineza, odluku donosim isključivo nakon probne vožnje, papirnate brojke ne znače puno. Volio bih probati i Kove 450, to djeluje kao pravi ADV motor, unicorn. Promenio Februar 20 član AnteK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6059 Napisano Februar 20 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan I tata bi Ante Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 4 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Usijala se tema od aktivnosti... Danas sam, posle više od četiri meseca provozao Tuarega. I momentalno se podsetio koliko mi odgovara taj motor Toliko divno svestran, i tako se lako vozi... Povratak od BG do NS je trajao bar duplo duže nego što je uobičajeno. Braon Zeleno Mešovito Još mešovitog A može i asfalt 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16894 Napisano April 4 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verujem, tako sam se i ja osecao na KTM 890 ADV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano April 5 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Gliga je napisao: može i asfalt Danas sam pratio jednu po Slovackom auto putu,lik nije isao ispod 150,držao 170-180 i cim se otvori traka dizao je i do 200,trajalo je to nekih 50km pa sam morao da napustim auto put. Da ga je tesko držati na tim brzinama sigurno se ne bi mučio 50 km i ko zna koliko pre toga jer me je stigao pa sam ja nastavio njegovim tempom. I da dodam da je bilo vetra i da me je prijatno iznenadio da lepo drzi takvu putnu brzinu sa tom kubikazom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16894 Napisano April 5 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas razumeo, skupe nesto igracke u danasnje vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano April 6 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Muškarci ne odrastaju samo igračke postaju skuplje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 6 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Vampa je napisao: Danas sam pratio jednu po Slovackom auto putu,lik nije isao ispod 150,držao 170-180 i cim se otvori traka dizao je i do 200,trajalo je to nekih 50km pa sam morao da napustim auto put. Da ga je tesko držati na tim brzinama sigurno se ne bi mučio 50 km i ko zna koliko pre toga jer me je stigao pa sam ja nastavio njegovim tempom. I da dodam da je bilo vetra i da me je prijatno iznenadio da lepo drzi takvu putnu brzinu sa tom kubikazom Tuareg je dosta revvy motor, voli se vrtiti i lako podnosi visoke okretaje, iako ima i dosta kratak serijski prijenos tako da si na vrlo visokim okretajima na tim brzinama. Za vožnju samo po asfaltu se može bez problema staviti malo duži odnos lančanika. A ima i cruise control što jako pomaže za vožnju autocestom. Malo mi je čudan osjećaj kad se tako vozi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano April 6 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jel se gasi isto kao i na autu - pritiskom na kočnicu ili kvačilo? Nisam nikad imao na motoru tempomat... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3482 Napisano April 6 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i na autu,kvacilo ili kočnica. Dosta pametna stvar za auto put, dok sam ga imao više su mi ruke bile na rezervoaru nego na kormanu tako da može da te dovede u situaciju da se prekomerno opustis 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 7 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 6.4.2024. at 10:04, QmBGD je napisao: Jel se gasi isto kao i na autu - pritiskom na kočnicu ili kvačilo? Nisam nikad imao na motoru tempomat... Evo da ne tipkam ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 7 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Vampa je napisao: Isto kao i na autu,kvacilo ili kočnica. Dosta pametna stvar za auto put, dok sam ga imao više su mi ruke bile na rezervoaru nego na kormanu tako da može da te dovede u situaciju da se prekomerno opustis Da slažem se, teško mi se na to naviknut. Na autu mi to super odgovara, na motoru nekako ne ide iz prve, totalno odudara od filozofije vožnje motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16894 Napisano April 7 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko citam sad vec ljudima i smeta sto im vetar udara u kacigu...ej zamisli. A ovamo vetar u kosi ovo ono Sednes u auto pa ne udara vetar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 7 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Koliko citam sad vec ljudima i smeta sto im vetar udara u kacigu...ej zamisli. A ovamo vetar u kosi ovo ono Sednes u auto pa ne udara vetar. Kako vrijeme prolazi ljudi su sve veće pičkice i prave se problemi od svega, to se zove evolucija sa negativnim gradijentom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16894 Napisano April 7 Integrisan, 5005 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, AnteK said: Kako vrijeme prolazi ljudi su sve veće pičkice i prave se problemi od svega, to se zove evolucija sa negativnim gradijentom. Izgleda da covek sto je stariji postaje vece zanovetalo... A povukli sad i ove mladje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 11 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam neočekivane tragove prirode u okolini Inđije. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 600 Napisano April 11 Drug član, 1363 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Gliga je napisao: Našao sam neočekivane tragove prirode u okolini Inđije. Jučer kolega koji vozi Strom 650 pita jel mu mogu posuditi motor da proba voziti, kaže traži neku zamjenu za stroma. Odvezao možda 15 min i ode u salon i uplati Tuareg. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 11 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izbijaš čoveku pare iz džepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano April 18 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga gledao uzivo, i uopste ne izgleda lose. Ali me je jedna stvar totalno iznenadila (negativno)? Da li su ove cijene kofera i nosaca na drugoj slici stvarno ovolike ili je u pitanju neka greska? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano April 18 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma pretjeraše ga, ali baš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano April 18 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 3500 evra za tri kofera i za nosače?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2089 Napisano April 18 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 4500 eura ukljucujuci crash 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 262 Napisano April 18 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Ruma Motocikl: ...u potrazi za novim ljubimcem Prijavi odgovor kao problematičan @AnteK Slična situacija, vozim 650 XT ( Model 2020. ) i savršeno sam zadovoljan sa motorom. Pređem godišnje 5-6k km, rekreativno 99% moje vožnje je asfalt. Voleo bih nešto malo jače posle Stroma ( do 12k eur. )pa sam planirao da pogledam: Honda Transalp Strom 800 Tuareg 660 Svi su OK ali je Tuareg NAJ-LEPŠI, malo me brine servisna-post prodajna podrška u Srbiji...ostaje da provozam sva tri pa neka srce odluči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano April 18 (promenjeno) Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, Pirotehnicar je napisao: Danas ga gledao uzivo, i uopste ne izgleda lose. Ali me je jedna stvar totalno iznenadila (negativno)? Da li su ove cijene kofera i nosaca na drugoj slici stvarno ovolike ili je u pitanju neka greska? Ovo su sumanute cifre za dodatnu opremu. Razmem da je verovatno originalna Aprilia, ali za mnogo manje para se mogu uzeti provereni nosači, zaštite a i koferi drugih proizvođača. Sve treba biti makar 2-3 puta jeftinije od ovoga sa slike. Pogledaj šta u ponudi imaju Hepo&Becker, Givi (nosači, zaštite, koferi), SW-Motech (nosači, zaštite, koferi), Heed (zaštite, nosači), Outback Motortek (zaštite, nosači). Ako bi se motor koristio i van asfalta onda su, makar po meni, alu koferi promašena priča. Nepraktični, teški, opasni po noge, lako se unište. Promenio April 18 član Gliga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 282 Napisano April 19 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, easy and slow said: @AnteK Slična situacija, vozim 650 XT ( Model 2020. ) i savršeno sam zadovoljan sa motorom. Pređem godišnje 5-6k km, rekreativno 99% moje vožnje je asfalt. Voleo bih nešto malo jače posle Stroma ( do 12k eur. )pa sam planirao da pogledam: Honda Transalp Strom 800 Tuareg 660 Svi su OK ali je Tuareg NAJ-LEPŠI, malo me brine servisna-post prodajna podrška u Srbiji...ostaje da provozam sva tri pa neka srce odluči Ovu tojku sam i ja pikirao u narednom periodu... Cekam da stigne jos jedan potencijalni kandidat, pa da vidimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...