Boban EN 553 Napisano Januar 9 Pažljivo prati, 633 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Iskopirao ga u originalu jedino Giga ne nosi naočare već ima adventure kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4507 Napisano Januar 13 Advanced Member, 1990 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan To je moj moto-foto dvojnik 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4507 Napisano Mart 6 Advanced Member, 1990 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Idemo 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4238 Napisano Mart 6 Drug član, 954 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko lep motor Nadam se da nije zbog ovih prelepih fotki na prelepim lokacijama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4507 Napisano pre 16 sati Advanced Member, 1990 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme da se odjavim iz teme, makar u svojstvu vlasnika. Ode Tuareg dalje. Tačno dve godine sjajnih vožnji i nekih nezaboravnih iskustava 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6462 Napisano pre 15 sati Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce bez Glige tema da umre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4507 Napisano pre 13 sati Advanced Member, 1990 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tema... Da, baš je bila živahna od samog starta. Kako je jedan moj profesor sa faksa umeo da kaže: "Ovakve diskusije volim, između mene koji imam šta da kažem i vas koji slušate" Meni je stvarno žao što Tuareg nije bolje prošao na tržištu (ne samo kod nas, već uopšte). Odličan motor, odlične vozne karakteristike, do sada se već pokazao i kao pouzdan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 616 Napisano pre 13 sati Drug član, 1374 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Gliga je napisao: Tema... Da, baš je bila živahna od samog starta. Kako je jedan moj profesor sa faksa umeo da kaže: "Ovakve diskusije volim, između mene koji imam šta da kažem i vas koji slušate" Meni je stvarno žao što Tuareg nije bolje prošao na tržištu (ne samo kod nas, već uopšte). Odličan motor, odlične vozne karakteristike, do sada se već pokazao i kao pouzdan. Ostajem ja u temi .... to što Tuareg nije bolje prošao na tržištu ( kako gdje, Balkan nikada nije bio mjerilo ničega ) je tvoj stav, ima ih poprilično u Europi, ovdje kod nas je takav mentalni sklop kakav je, ne treba na to trošiti vrijeme. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...