Milomir83 161 Napisano Septembar 16 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. 190cm, a ovo sto napisa @boza_kg bas je tacno, lepo sam se osusio, malo ispod 100kg sada imam, sigurno je cekicanje prasise doprinelo:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6250 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 4629 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na mini testu, u konkurenciji "mega skutera", Forza 750 postiže najbolje ubrzanje, i najbolje koči u društvu https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Mega-scooter-me-to-kalytero-0-100-xlm----wra_160978.asp 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3757 Napisano Septembar 18 Drug član, 1800 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT,C650GTBeverly300hp,Honda x-adv750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Prva dva naspram ostalih nemaju istu kubikažu i KW , nije to uporedivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5662 Napisano Septembar 18 Drug član, 2707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Videh juce uzivo, dobar prevoz, za mene ima mesta, lepo se sedi, jos je u razradi pa ga kolega ni ja nismo testirali, do trece lagano salta, na vreme vrati u prvu kad se uspori npr na 20 na sat, okretao sam se par puta i saltao je nizu na vreme pre nego sto sam hteo da odradim okretanje, ima do toga da sam ga i usporio do te brzine da mora prva i ako je sport mod. Ima dosta stvari, tempomat, el podesiv vizir itd. Kocenje nismo testirali. Svidja mi se jedna stvar, stoji u D, prva brzina, motor stoji, na pipkanje gasa, do ne znam kojih ob al brzinsko zavrtanje, motor stoji al ako se zadrži malo onda hoce da se se kreće, dobro sto ako slučajno nesto bude nece da uradi salto al treba po meni druzati u N za svaki slučaj i navika, dugme je na dobrom mestu tako da se brzo ubacuje i kreće, ja koji sam seo prvi put i vozio po parkingu par krugova skontao sam kako radi. I da, koliko god dobar i svidja mi se i dalje necu skuter i automatski menjac Cak imam i osmeh 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5662 Napisano Septembar 20 (promenjeno) Drug član, 2707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi kolega sa Forzom pa sam napravio krug, dobro se bas vozi, salta bas dobro, kad salta nizu kao da doda medju gas, bas mi se sviđa, udoban je, koci bas dobro, jes da se drugacije sedi i drugi je osecaj na kocenju al bas dobro zabode. Kroz krivine bas se lagano obara, daje onaj osecaj lakoce i sigurnost. Snimio sam voznju, nadam se da ce se videti ekran pa saljem kasnije. Promenio Septembar 20 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 161 Napisano Octobar 8 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam prvu hiljadarku, nadam se jednu od mnogih. Da krenem s guza. Juce uradio prvi servis u Delti, cena oko 23k rsd. Brzo zavrseno, nadam se sve u najboljem redu. Prvih 1000 km su napravljeni pola-pola, grad-van grada. Za gradsku voznju je ovo sigurno masina sa previse snage i relativno teska, pri malim brzinama tezinu najvise osecam na kormanu. Medjutim, daleko od toga da mi smeta, sa Forzom se provlacim skoro svuda kao i sa Bevom, a to uglavnom radim kada saobracaj ne tece, prosto sam malo vise oprezan dok se skroz ne naviknem na njene gabarite. Kod trotoara pazim da se ne pentram uz visoke bankine. Po mom misljenju i ukusu Beverly je vise nego dovoljno startan i brz za gradske uslove, ali debela ja bas munjoz. Par puta posle dolaska Forze sam vozio kratko Bevkana, mislio sam da nesto nije u redu sa mopedom:), svakako nisu za uporedjivanje. I u gradu i van grada polozaj sedenja, nogu mi skroz odgovara, nemam bolove u kolenima cega sam se najvise pribojavao, da ce moped mozda biti mali za moje gabarite. Super je sto noge mogu da se namestaju prakticno u tri polozaja, pa ne bude zamorno. Mislim da mi je sediste skroz ok, vozio sam u dva dana do Kosmaja i Bukulje, te Sapca i Gornjih Nedeljica, guzica se nije bunila ni nakon 2 sata voznje. Osecao sam bol u donjem delu ledja, ali mislim da je to posledica mojih trenutnih fizickih (ne)sposobnosti. Posle velikog vizira na Bevu, valjda je svaki drugi mali i nedovoljan. Medjutim, ni tu nemam posebne primedbe, od kolege sam uzeo produzetak za vizir i rekao bih da radi posao, a nije da nije bilo deonica gde je lepo sibao vetar. Iako nemam dovoljno vozackog iskustva na dva tocka, delim @RankoBg87 utisak sto se tice voznje, krivina, uliva samopouzdanje generalno. U par navrata sam osecao strah prilikom kretanja kroz krivinu(da je motor suvise oboren, da sam prebrzo/presporo usao/izasao iz krivine), ali to je verujem do mene i mojih sposbnosti kao vozaca. Sa DCT menjacem sam odusevljen. Divno salta, mada i to treba tek da osetim i naviknem, 90% vremena je u Standard modu. U sport modu sam vozio nesto malo van grada, nije mi toliko prijalo sto salta u visim obrtajima, ali to cu tek probati i nadam se uzivati. U Standard modu salta na nekih 3k obrtaja kada se gas ravnomerno dodaje, medjutim ako se agresivno otvori gas i ovom modu menja brzine u visim obrtajima. Ostajem pri prvom utisku da nema nekog trzanja prilikom promena. Manuleno menjanje sam samo u par navrata koristio cisto da osetim kako to funkcionise. Kocnice su za moj pojam odlicne, nisam do sada imao prliku da ih testiram u nekoj rizicnoj situaciji, neka tako i ostane. Parking kocnica je sjajna stvar, koristim je na pr svaki dan kada izlazim iz garaze dok pronadjem daljinac od garaznih vrata. Maglenke nisam nesto testirao, koristio sam ih na otvorenom putu i u gradu nocu, kako bih bio vidljiviji. Sto se tice prosecne potrosnje, koliko sam ispratio ona je u gradu varirala od 4 do 5,2. Na otvorenom je bila 3,7. Tesko mi je da upisem nesto na racun mana, prosto zaljubljen sam do usiju i nadam se da ce potrajati:). Uzivam svaki put kada sednem, i kada je parkiram redovno se okrenem da je vidim nasmejan i zadovoljan. Nadam se da cu sto je moguce vise protekom vremena koristiti mogucnosti ovog mutanta. Za sada deluje da je to upravo to sto sam hteo, ostaje da odvozam neki duzi put, u planu sam imao CG i Trebinje u ovom mesecu ali mislim da nema nista od toga usled nedostatka vremena. Ipak malo i o nekim manama. Definitvno losa pozicija dugmeta sirene, cesto mi se desi da ga trazim pogledom ili umesto migavca pritisnem sirenu. Migavci bi trebalo da se sami ugase kada se zavrsi skretanje ali to nije uvek slucaj. Definitvno cu morati da ugradim neki mudguard kod zadnjeg tocka. Kako je tokom voznje do Gornjih Nedeljica i nazad uglavnom padala kisa, celo mesto za suvozaca je bilo prljavo kao da je bilo u blatu. Konacno, na Bukulji, Kosmaju i u Gornjim Nedeljicama u toku voznje se na displeju palila lampica da je slab domet za kljuc ili da ga uopste nema. Na servisu u Delti sam ih pitao sta bi to moglo da bude, odgovor je bio da sam bio verovatno blizu neke institucije, ambasade, objekta koji emituje signale zbog kojih brljavi veza motor-kljuc. Kada sam objasnio da se sva tri puta dogodilo u neurbanim sredinama, odgovor je bio desava se:). Ispraticu ovo pa ako bude ponavljanja bicu malo vise dosadan. Toliko od mene za sada, prastajte na duzini pisanija. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...