Milomir83 138 Napisano Septembar 16 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. 190cm, a ovo sto napisa @boza_kg bas je tacno, lepo sam se osusio, malo ispod 100kg sada imam, sigurno je cekicanje prasise doprinelo:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6136 Napisano Septembar 18 Ne silazi, 4554 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Na mini testu, u konkurenciji "mega skutera", Forza 750 postiže najbolje ubrzanje, i najbolje koči u društvu https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Mega-scooter-me-to-kalytero-0-100-xlm----wra_160978.asp 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3647 Napisano Septembar 18 Drug član, 1742 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Prva dva naspram ostalih nemaju istu kubikažu i KW , nije to uporedivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5328 Napisano Septembar 18 Drug član, 2607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Videh juce uzivo, dobar prevoz, za mene ima mesta, lepo se sedi, jos je u razradi pa ga kolega ni ja nismo testirali, do trece lagano salta, na vreme vrati u prvu kad se uspori npr na 20 na sat, okretao sam se par puta i saltao je nizu na vreme pre nego sto sam hteo da odradim okretanje, ima do toga da sam ga i usporio do te brzine da mora prva i ako je sport mod. Ima dosta stvari, tempomat, el podesiv vizir itd. Kocenje nismo testirali. Svidja mi se jedna stvar, stoji u D, prva brzina, motor stoji, na pipkanje gasa, do ne znam kojih ob al brzinsko zavrtanje, motor stoji al ako se zadrži malo onda hoce da se se kreće, dobro sto ako slučajno nesto bude nece da uradi salto al treba po meni druzati u N za svaki slučaj i navika, dugme je na dobrom mestu tako da se brzo ubacuje i kreće, ja koji sam seo prvi put i vozio po parkingu par krugova skontao sam kako radi. I da, koliko god dobar i svidja mi se i dalje necu skuter i automatski menjac Cak imam i osmeh 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5328 Napisano Subota u 16:25 (promenjeno) Drug član, 2607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi kolega sa Forzom pa sam napravio krug, dobro se bas vozi, salta bas dobro, kad salta nizu kao da doda medju gas, bas mi se sviđa, udoban je, koci bas dobro, jes da se drugacije sedi i drugi je osecaj na kocenju al bas dobro zabode. Kroz krivine bas se lagano obara, daje onaj osecaj lakoce i sigurnost. Snimio sam voznju, nadam se da ce se videti ekran pa saljem kasnije. Promenio Subota u 21:20 član RankoBg87 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...