crw 0 Napisano Avgust 20, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan nosim,imam tacno toliko mesta ispod sedista da stavim prvu pomoc i alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Avgust 20, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan bila je u motoru kada sam ga kupio, stoji ispod sedista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Avgust 20, 2008 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nemam PP, ali sam u fazi nabavke. Cuo sam da ima neko kompresovano ,manje, izdanje pogodno za motore. Da li je video to neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Avgust 20, 2008 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Uvek nosim u sedištu motora a da upotrebim bi valjda znao , a ako zapne mobilni mi je na račun pa kontam da bi ovi iz 94 znali da mi održe kratki kurs dok ne dođu oni što su za to škole učili . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crw 0 Napisano Avgust 21, 2008 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: xtx660 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nemam PP, ali sam u fazi nabavke. Cuo sam da ima neko kompresovano ,manje, izdanje pogodno za motore. Da li je video to neko? ima u louis-u da se kupi pp,dosta je manje pakovanje,taman stane ispod sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6326 Napisano Avgust 21, 2008 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nemam PP, ali sam u fazi nabavke. Cuo sam da ima neko kompresovano ,manje, izdanje pogodno za motore. Da li je video to neko? ima u louis-u da se kupi pp,dosta je manje pakovanje,taman stane ispod sedista Ako nije po JUS-u, dzaba ga nosite (sto se tice policije) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Avgust 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da nosim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Avgust 22, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno nemam PP, ali sam u fazi nabavke. Cuo sam da ima neko kompresovano ,manje, izdanje pogodno za motore. Da li je video to neko? ima u louis-u da se kupi pp,dosta je manje pakovanje,taman stane ispod sedista Ako nije po JUS-u, dzaba ga nosite (sto se tice policije) Baš tako. A evo šta kaže izvod iz zakona povodom prve pomoći, veličine kutije i sadržaja u istoj: OPREMA ZA PRUŽANJE PRVE POMOĆI U motornim vozilima, osim u motociklima radne zapremine motora do 50 cm³, mora postojati, na vidnom mestu, oprema za pružanje prve pomoći (kutija prve pomoći) tako da je vozač može po potrebi, koristiti. Oblik, mere i sadržaj kutije prve pomoći propisan je jugoslovenskim standardom JUS H.H2.800 iz 1968. godine. Ovim standardom određene su dve veličine kutije prve pomoćci: A – za putnička vozila (25cm x 12cm x 6cm) i kamione i B - za motocikle (12cm x 9cm x 5cm). Kutija mora da sadrži sledeće (u zagradi je dat broj komada kutije prve pomoći za motocikle): - individualni prvi zavoj (12 cm x 5 m) sa jednim jastučetom (16 cm x 12 cm), broj komada 1 (-); - individualni prvi zavoj (10 cm x 5 m) sa jednim jastučetom (12 cm x 10 cm), broj komada 1 (1); - koliko zavoj (8 cm x 5 m), broj komada 2 (1); - sterilna gaza po 1/4m pojedinačno pakovanje (80 cm x 25 cm), broj komada 2 (1); - sterilna kompresa od gaze – pojedinačno pakovanje (20cm x 20cm), broj komada 5 (-) - hanzaplast, tosamplast ili sl. (10cm x 8cm), broj komada 5 (2); - lepljivi flaster (1cm h 1m), broj komada 2 (1); - trouglasta marama veličine 100cm x 100cm x140cm i gustoće 20 x 19, broj komada 1 (1); - igala sigurnica, broj komada 10 (3); - nožić za brijanje sa jahačem za paranje odela, broj komada 1 (1); - polovinilski rukavac, kesa (70cm x 40cm), broj komada 1 (1); - spisak materijala i uputstvo za njegovo korišćenje izdato od JU crvenog krsta, broj komada 1 (1). Koga ne mrzi da čita (a korisno je), evo i link sa raznim servisnim informacijama, zakonima i slično: http://www.larg.co.yu/html/informacije.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 22, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Imam onu Louisovu malu crvenu, i stoji mi ispod sedishta uvek, kao i alat i reflektujuci prsluk.....ali ne daj bozze da zatreba,jer nisam siguran da bi znao pravilno da je upotrebim, iskreno! Ali, neka je tu, zlu ne trebala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
indian lary 0 Napisano Avgust 23, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne, mada znam da bi trebao :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Avgust 23, 2008 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Da, uvek ispod sedišta. A natrpao sam još i navlaku za kacigu sa trouglom (ima u louis-u) i prsluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
verovatno_lud 0 Napisano Avgust 25, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: Srbija,Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic Prijavi odgovor kao problematičan Da imam gde da je stavim, sigurno bi i nosio... al kinez je kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Avgust 25, 2008 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nemam mesta gde da je stavim.....da ima sigurno bih nosio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1756 Napisano Avgust 25, 2008 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Te kutijice za malu pomoc za motor su obicno malih dimenzija, zar nema ni toliko mesta na vasim motorima? Na mom VTR-u ima minimalno mesta, a opet je ta kutijica stala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 25, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Te kutijice za malu pomoc za motor su obicno malih dimenzija, zar nema ni toliko mesta na vasim motorima? Na mom VTR-u ima minimalno mesta, a opet je ta kutijica stala... ja sam u BeĆ ovih dana video da momci na R-ovima nose pp i onaj sprej za gumu iza registracije ... istina ... oni svi nose registraciju na predvidjenom mestu ... i da se to tamo verovatno ne krade ... ali tank torba, ranac, pa bre u dzep od jakne stane pp za motor pogotovo ona louis meko pakovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam je i nosim.Dok nisam imao kofer nosio sam je u rancu kao i prsluk i sprej za gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Avgust 26, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan eto isprozivao me hacky juce desila se manja saobraćajka kod banjice, i hacky i ja smo se zatekli tu ... pita me hacky ... imaš prvu pomoć ... a ja ... jbg .. nemam ... poslednju što sam kupio potrošio sam na alpima ... i baš lame osećaj ... iako realno ni nije bilo potreba da se ukaže prva pomoć ... ali opet ... valja nositi pp i kacigu definitivno :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veterans 15 Napisano Avgust 26, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Srbija / Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Oprema koja je uvek u bisagama: -pp /luis/ -sprej za gumu -rez. osigurači _rez. sijalice - rez .ključevi / na motoru sakriveno -kablovi za akomulator -alat /razno/ - blic stop svetlo od bicikla -bater lampa -odelo za kišu -rukavice za kišu - fluorescentni prsluk / zeleni / i bisaga puna ali se bezbrižnije ide na put! - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Avgust 26, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Oprema koja je uvek u bisagama: -pp /luis/ -sprej za gumu -rez. osigurači _rez. sijalice - rez .ključevi / na motoru sakriveno -kablovi za akomulator -alat /razno/ - blic stop svetlo od bicikla -bater lampa -odelo za kišu -rukavice za kišu - fluorescentni prsluk / zeleni / i bisaga puna ali se bezbrižnije ide na put! - Auuuu... sad si nadrljao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 2, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, RS i ja smo sinoc kupili po PP u METRO-u po ceni od 350din... Tako da mislim da to nije lose imati, isto tako za momke koji imaju jako malo mesta predlazem da kupe ovaj paket a kasnije na kartonu odstampaju sve sto pise na ovoj kutiji i sami saviju manju za svoje potrebe... Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Septembar 3, 2008 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav momci, RS i ja smo sinoc kupili po PP u METRO-u po ceni od 350din... Tako da mislim da to nije lose imati, isto tako za momke koji imaju jako malo mesta predlazem da kupe ovaj paket a kasnije na kartonu odstampaju sve sto pise na ovoj kutiji i sami saviju manju za svoje potrebe... Pozzz Eto sada i ja imam PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Septembar 9, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imam onu Luisovu i posle jednog bezazlenog pada i dranja kože sa ruke, ustanovio sam da jedina stvar koja mi je trebala ne postoji unutra a to je -jod. Oma sutra sam ubacio u nju malu bočicu joda. Uvek je nosim na put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 24, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan O.K. Sigurno je da je treba imati, ali gde da se smesti? Enduro, Naked,Custom i sl. modeli možda i imaju gde da je stave, ali na sportskim modelima nema. Kod mene ispod sedišta nemože, jer se ne podiže (osim alatom). Jedino da sam stalno obavezan da nosim ranac zbog prve pomoći. Kako da ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Septembar 24, 2008 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nemam je ali planiram da kupim i da nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I prvu pomoc i prsluk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...