gox 1864 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, PAPARACO je napisao: Pre skoro godinu dana kupim na Aliexpresu taj Gear indicator tj.pokazivač stepena prenosa.I onda sledi potraga za majstorom koji bi to ugradio.I trajala bi ta potraga još dugo da kolega gox ne postavi ovaj video koji me natera da pogledam ispod sedišta mog v stroma i gle čuda....Japanac odradio pripremu i spremio džek.....ostalo je bilo pesma,sa provlačenjem kablova ispod rezervoara,sve je trajalo 10 min.Sve radi perfektno sa odprilike sekund zakašnjenja.Zadovoljan i srećan.Hvala kolega gox Nisam ocekivao da cu biti od tolike pomoci Drago mi je da sam pomogao. Sa srecom da se sluzis ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, drmilan_ je napisao: Jel si neki univerzalan uzeo ili specijalno za tvoj motor? Bio je za Suzuki,uopšteno,ne posebno za v strom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 149 Napisano Avgust 27, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Crvenom je okružen džek na motoru a ovo levo je sa aliexpresa.Prosto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Avgust 27, 2020 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na upadu u temu, to je service kontakt na suzukiju, prespajanjem gornja dva pina se "ulazi" u servsni mod, gde se izmedju ostalog moze videti trenutna pozicija TPS senzora, eventualne greske koje je ECU zapamtio... Mogu i staviti sifre i sta koja znaci ako vas zanima.Pozdrav Nenad.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da zavirim pod svoje sediste kad se vratim sa puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Avgust 27, 2020 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da zavirim pod svoje sediste kad se vratim sa putaNemas ti to...Al tu sam ako zatreba stogodSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Avgust 28, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, m.milivojevic said: Nemas ti to... Al tu sam ako zatreba stogod Sent from my iPhone using Tapatalk Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1449 Napisano Avgust 29, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto si kinezi poludeli sa postarinom za Srbiju? Gledam taj indikator za mog varadera...ima ih za 30-50€ ali postarina 100+€ Nisu normalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Avgust 29, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nisi u toku, poludeli su zato što su paketi iz kine nestajali na carini i pošti.Hocu reći neko je tamo krao pakete. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Avgust 29, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno je sa Alijem, za sada, sto se narucivalo,narucivalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Februar 15, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan Ima li mozda drag star 2004-2006 recimo taj dzek predvidjen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Februar 17, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradih i ja ovaj indikator,narucih ono sto su mi @m.milivojevic i @Yanco preporucili, pa osim zahvalnosti na pomoci, da prenesem svoja iskustva. Radi, montira se za minut. Kasnjenje u prikazu je primetno, nije za one lake na gasu, koji brzo saltaju Dok se ne pusti kvacilo ne pokazuje u koju brzinu je ubaceno, sto je nezgodno u slucajevima naglih kocenja, saltanja u nize sa potrebom brzog ubrzavanja nakon tog kocenja. Laze pri pokazivanju 2 i3 brzine, npr. uveliko vozim u trecoj a on i dalje pokazuje drugu. Kome sve ovo ne smeta, savetujem kupovinu, meni za izvodjenje vezbi na poligonu, zbog cega sam najvise i uzela, bas i ne odradjuje posao, jer je spor i neprecizan za moj nacin voznje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao na cbr taj tipski pokazivac na dzek. Radio je odlicno. Kasnjenje mozda pola sekunde. To sa kvacilom je tako jer on gleda broj obrtaja motora,nema veze sa samom rucicom. Nikad mi se nije desilo da pokazuje pogresnu brzinu. Mozda ti nije samo dobro kalibrisan,pa probaj ponovo kalibraciju. Nevezano za ovo,kakva je to vrsta voznje po poligonu? Koliko se brzina izmenja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka kao što ti reče Miloš. kalibriši ti to ponovo. Meni je radio savršeno, možda pola sekunde kašnjenje. Otiđi na autoput pa polako, by the book. Kako se sećam, 6x daš kontakt i skineš sa kontakta, 7-i put ulazi u Learning mode (L). E tada ti treba pravina i cepaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1638 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1710 postova Lokacija: Paracin Prijavi odgovor kao problematičan On 16.2.2021. at 0:23, Biker Q je napisao: Ima li mozda drag star 2004-2006 recimo taj dzek predvidjen? Moze li na ovaj model neki da su gradi? Mozda je i 2007 motor i ima polugu menjaca onu i za gazenje petom pa mozda moze neki univerzalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Nolanka ima li neki link? cena? gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Februar 18, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker Q said: Moze li na ovaj model neki da su gradi? Mozda je i 2007 motor i ima polugu menjaca onu i za gazenje petom pa mozda moze neki univerzalni. moze. samo moras da nadjes odgovarajuci... mozda ovaj? Moto LCD Digital Meter Motorbike 1 6 Level Gear Indicator for Yamaha XVS1100 Drag Star XVS 1100 XVS 1100 1999 2006 Fixed Ring|Instruments| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Cheap Instruments, Buy Quality Automobiles & Motorcycles Directly from China Suppliers:Moto LCD Digital Meter Motorbike 1 6 Level Gear Indicator for Yamaha XVS1100 Drag... @lestra pogledaj na aliju, joom-u, wish-u... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, milos-v je napisao: Ja sam imao na cbr taj tipski pokazivac na dzek. Radio je odlicno. Kasnjenje mozda pola sekunde. To sa kvacilom je tako jer on gleda broj obrtaja motora,nema veze sa samom rucicom. Nikad mi se nije desilo da pokazuje pogresnu brzinu. Mozda ti nije samo dobro kalibrisan,pa probaj ponovo kalibraciju. Nevezano za ovo,kakva je to vrsta voznje po poligonu? Koliko se brzina izmenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 508 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, lestra je napisao: @Nolanka ima li neki link? cena? gde? Pise da vozis gsr, ne znam koji tacno, ali evo recimo neki pokazivac na Aliju. € 8,93 30%OFF | For SUZUKI Gsr 600 Bandit 650 1200 Gsxr Sv 400 Intruder 800 V-Strom Gear Display Indicator Motorcycle Speed Meter https://a.aliexpress.com/_mKWoS6r 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ako hocete da kupite neki kvalitetan gear indicator koji nema bagova i traje dugo, onda preporuka sa healtech. Moj je kostao oko 50evra i isporuka mislim 7 evra, stiglo mi za 4 dana na kucnu adresu. GIpro X-type G2 (GPXT) - HealTech Electronics Ltd. WWW.HEALTECH-ELECTRONICS.COM HighlightsImproved signal processing for fast response and flawless function. The best universal gear indicator just got better!Touch control for effortless adjustments of various parameters. Updated High Speed... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Februar 18, 2021 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio indikator ali onaj model sa magnetom. Lako moze da se prebaci na mikroprekidac i onda nema zezanja sa kalibracijom. Posto sam promenio motor nikad ga nisam ugradio. Prodao bih ga da ne stoji, tako da ako je neko zainteresovan nek pusti pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, filipfg said: Ako hocete da kupite neki kvalitetan gear indicator koji nema bagova i traje dugo, onda preporuka sa healtech. Moj je kostao oko 50evra i isporuka mislim 7 evra, stiglo mi za 4 dana na kucnu adresu. GIpro X-type G2 (GPXT) - HealTech Electronics Ltd. WWW.HEALTECH-ELECTRONICS.COM HighlightsImproved signal processing for fast response and flawless function. The best universal gear indicator just got better!Touch control for effortless adjustments of various parameters. Updated High Speed... Healtech je Healtech, ali kao i svi ostali, proizvodi se u PRC.... Kada sam ja gledao, cena je bila malo drugacija, pa sam se opredelio za Ali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Februar 19, 2021 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Pazi i iphone se sklapa u Kini, ima vise slojeva kvaliteta tamo. Sigurno nije isti ovaj healtech i neki sa alija. Do sad nisam cuo ni jednu pricu da takav sa alija radi pismeno. Ta cena je preporucena maloprodajna cena, svakako treba izabrati odredjeni model motora ili im poslati mail... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi i iphone se sklapa u Kini, ima vise slojeva kvaliteta tamo. Sigurno nije isti ovaj healtech i neki sa alija. Do sad nisam cuo ni jednu pricu da takav sa alija radi pismeno. Ta cena je preporucena maloprodajna cena, svakako treba izabrati odredjeni model motora ili im poslati mail... Apsolutno se slazem!Dok sam vozio fazera, imao sam sa alija, radio je odlicno.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 87 Napisano Februar 19, 2021 Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Alconstar 1 6 Hebel Geschwindigkeit Wasserdichte Motorrad Getriebe Anzeige Led anzeige ECU Plug & Play Für Yamaha YZF R1 R6 XJR400 MT01 MT03|Instrumente| - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citam ove negativne za indikator sa Alija, i nadam se da je kalibracija. Ja sam nedavno kupio ovaj za 33e sa postom, pisao sam prodavcu i umanjio mi je cenu za shipping. Stigao je za 6,7 dana. Sad ceka prvi servis negde u martu, i ugradnju.. pa javljam je l' radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...