Jump to content

Moto Zajednica

Nolanka

Članovi
  • Broj tema i poruka

    323
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

5 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000

Poslednji posetioci profila

2973 profile views

Nolanka's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

501

Reputacija u zajednici

  1. Stiglo novo pakovanje Tcom-VB pojedinacno jer me dosta kolega zvalo da pita da li cu da rasparim komplet. Interkom sa nosacem za kacigu, uputstvom i alatom za montiranje. Sa izmenjivim mikrofonom, krutim i zicanim, pogodnim za otvorene i full face kacige. Cena komada 60e. Imam jos dva na stanju.
  2. Je l` neko mozda dobio info kolika je plata? Svima bi se ustedelo vreme kad bi to pisalo.
  3. Prodajem dva telefona koja su koriscena oko 2 sedmice ukupno. Kupljeni sa karticama u Svajcarskoj da bi se koristili za upotrebu na turistickom putovanju, za tu svrhu posluzili i vise nisu korisceni. Kao novi, bez ogrebotina, baterije ocuvane. Oppo A15 3/32 dual sim: Telefon je kao nov, besprekorno radi. mogu se koristiti dve sim kartice. Ispravan citac otiska prsta, tri kamere 3GB RAM 32GB memorija. Ima ulaz za 3,5 slusalice, sim free. Cena 60 evra Oppo A16s dual sim 4/64GB: Ima 2 slota za sim karticu Ispravan citac otiska prsta, ulaz za slusalice. 4GB RAM 64GB memorija koja moze da se prosiri memorijskom karticom Cena 70 evra Oba telefona su donesena u dzepu kao polovni bez ikakve opreme, kutija, racuna i takvi se prodaju. Prvih 6 slika Oppo 15S, ostale Oppo 16s. Moguce licno preuzimanje u BG ili da saljem post expressom.
  4. Uplacujem Vozzi vec sigurno 4 sezone i mislim da ce ovo biti poslednja. Prvobitno mi je bilo ok jer mi je jedan paket vazio i za auto koji registrujem u Srbiji i za motor koji registrujem u Republici Srpskoj, onda su to ukinuli pa sam morala da placam po jedan paket za svaku drzavu. Ove sezone dve situacije sa njima: Prva: Na Goču pocepam karter na autu, odslepaju me do Kraljeva, prespavam tamo dok majstor nadje delove, zove me sledeci dan da javi kako je sve gotovo ali moram da platim ulje koje je sipao jer to Vozzi ne pokriva. On sipao ono koje njemu odgovara po ceni koja njemu odgovara, bez da me iko konsultuje da li mi to odgovara. Druga: Beograd, motocikl, ispraznio se akumulator, registracija Republike Srpske, aktiviran evropski paket. Kontaktiram ih jer mi treba tzv. brzi servis, da neko dodje i upali motor busterom, da napuni akumulator, sta god da uradi samo da mogu da vozim. Kazu mi da nemaju nikog ko to moze da uradi jer ne saradjuju sa serviserima za motore koji bi hteli da izadju na teren nego treba da im platim slepanje motora do BurnOuta da bi mi tamo upalili motor (o njihovom trosku) ili ako u roku od 48h ne mogu samo da upale motor onda mogu da me slepaju do adrese u Republici Srpskoj (jer je tamo registrovan motor). Odbila sam to i na kraju uz pomoc kolege upalila motor na kablove. U novembru mi istice poslednji paket koji imam za SRB vozila i dobro cu razmisliti da li cu opet da im ukazem poverenje.
  5. A onda se sa prvim problemom susretnes kad hoces od njih da kupis novu gumu i kazu ti da je nemaju i nece ni imati gume za prodaju.
  6. Najzad su velike sanse da se i ja pridruzim. Jako se radujem tome.
  7. Iskreno me iznenadilo da trosi skoro duplo vise od gold winga. No, da je voznja neka posebna dimenzija - jeste. Izvinjavam se na offu, 'prastajte.
  8. Da se nisam uverila koliko Rocket 3 moze da potrosi goriva, svim srcem bih ti zelela da razmislis o Vexovom predlogu. Iako bih mogla ponesto da dodam o mehanickom aspektu dva izborna motora, meni je Boneville T120 za nijansu lepsi od Interceptora i taj estetski faktor bi mi bio dovoljan razlog da ga zamenim. Argument da se mozda nece moci kupiti interceptor ako ti T120 ne bude odgovarao bih probala da pobijem tvrdnjom da uvek mozes da se odlucis za neki treci model. Mozda u tom trenutku bude nesto sto ce zaokupiti tvoju paznju vise nego interceptor. S vremenom se menjamo, ko zna, mozda cak kupis GS
  9. Imaju li, meni jedini zanimljiv, Triumph Speed Triple 1200RR?
  10. Nema Kawinih obelezja na rukavicama, ali ova zelena boja zaista asocira na Kawasaki.
  11. Na prodaju nekoriscene rukavice, sa tragovima nosenja u koferu (nosene 2 sezone kao rezervne, nilad nisu zatrebale) Velicina 12 (XXL) Cena 30e
  12. Opet na stanju, imam i za Kawasaki Z750 Z750S 2007-2010 cena je 2400 dinara.
  13. Aktuelno, u ponudi prednji fuzasteri za Yamaha R1 R6 MT-03 MT-07. Cena 2400 dinara za kolege.
  14. Dobrodosla i ajmo na neku voznju
  15. Tourer verzija, providni stop i sediste krem boje, a trebaju i migavci napred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja