Marko05 5733 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Da nije ovaj? Otisao je kod Marka05 na kofer И дан данас ми жао што га дадох уз кофер. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17663 Napisano Septembar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Marko05 je napisao: И дан данас ми жао што га дадох уз кофер. Jako su retki na oglasima i ako se pojavi neki, cena mu je kao ceo kofer maltene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1385 Napisano Septembar 27, 2023 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo u Louis-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 1065 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ako je nekom milo što si se vratio na ovakav tip motora onda je to meni! Sređivanja, ideje, majstorije itd itd je milina za gledati. Nek te lepo služi, a ti nju znam da hoćeš. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Zlajo, inspiracijo moja! Lako je zdrav motor usijati... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ко о чему уз попдневну кафицу ми о предстојећим изборима, нећемо ваљда о моторима @N.F.S. И @Немања= Promenio Septembar 27, 2023 član Немања 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: Promenio Septembar 27, 2023 član Немања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da dopunim, vidim da ti ne ide... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3882 Napisano Septembar 27, 2023 Ne silazi, 5018 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.9.2023. at 9:27, gebee&co je napisao: Ja sam ove čistače motora koristio isključivo na automobilima,pitanje je šta bi uradilo sa lamelama kod nas Mislim da čak i upozoravaju da nije za mokro kvačilo. Odgovor iz prve ruke na pitanja koja si izneo, tako sam i formulisao pitanja, da li je bezbedno itd. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Cek da dopunim, vidim da ti ne ide... Ма на паркингу пиши, не ваља, бриши, цитирај и ето ти, испаде како не ваља.. иначе Нешо, мотор је одличан, како естетски тако и звучно. Мивв ради своју радњу.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vecina je rekla svoje Sa ovim prigusivacem je prihvatljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, N.F.S. je napisao: Vecina je rekla svoje Sa ovim prigusivacem je prihvatljivo Чим пломбе не испадају из зуба онда је све прихватљиво Promenio Septembar 27, 2023 član Немања 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17663 Napisano Septembar 27, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja da se pitam... greota bre za ovakav top, daviti ga i utisavati, to je kao kada operskoj pevacici stavite ruku na usta... On bre treba slobodno da se izrazi, da peva iz dubine duse, svi da ga cuju... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BokyBoy je napisao: Ja da se pitam... greota bre za ovakav top, daviti ga i utisavati, to je kao kada operskoj pevacici stavite ruku na usta... On bre treba slobodno da se izrazi, da peva iz dubine duse, svi da ga cuju... Зависи од ситуације и места, неки пут ваља мало да се стави рука, да се не чује, него да мумла.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5733 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 1411 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Немања je napisao: Зависи од ситуације и места, неки пут ваља мало да се стави рука, да се не чује, него да мумла.. И твој Лео права мерица. Таман се чује колики треба. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima karbonski top vecih gabarita neka ponudi, da se trampimo, marka mi nije bitna. Ovaj je mivv bas bez ikakvih tragova, nema ni ris nigde, takav bih i u zamenu prihvatio (znaci neostecen!) Granu bih zadrzao, menjaza samo top! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17663 Napisano Septembar 27, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kolko za kesh Šone? Promenio Septembar 27, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam razmisljao o prodaji Boki, aj da vidim ima li nesto sto mi se svidja po oglasima pa cemo lako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 27, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj bih Dragon usupio Mivv, tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 27, 2023 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: И твој Лео права мерица. Таман се чује колики треба. Па јесте, и мени је пријатан за уво, таман како треба 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 29, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo se vec precesto desava, zasluzilo je da kucnem! Necu nametati misljenje (koje mozda ni ispravno nije! ) ali zakljucak se sam namece. Boja tecnosti u kvacilu mi se nije slagala sa stanjem (ovo sto kucam vazi i za kocnice, na na mom motoru vec uopsteno). Odradjujem sve osnovne servise, uopste mi nije bitno ono sto mi se predoci da je odradjeno i cesto zateknem sledece, (ovoga vlasnik/vozac nije ni svestan!), tecnost u loncetu nova, gurnes tester i on potvrdi da je sve ok, ti zavijes i nastavis sa uzivancijom/voznjom. Lonce unutra musavo (vise naravno nije! ) a tecnost cista i prozirna, hmmmm... Evo u spricu kakva je u sistemu! Nagadjam, ostavis motor na "servis", "majstor" izvuce iz loncica onu prljavu i glibavu tecnost pa uspe novu! Bez daljih radova Kod mene licno, coveku je naplacena i zamena rashladne tecnosti, pise da je koriscen IPON, jesam zatekao novu ali je zelene boje! Em je pogresna, em (neka me neko ispravi ako gresim) ipon samo u plavoj boji tecnost ima u ponudi. Razlika je u tome sto 3L iponovog mix-a kosta 2800dinara a zeleni koncentrat oko 200din 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2162 Napisano Septembar 29, 2023 Drug član, 803 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим само Ипонов антифриз или ти расхладну течност, и она је бистро плаве боје, нисам нити мислим да постоји у зеленој варијанти. Када сам мењао уље у систему ја сам на свим кљештима пустио да изађе по две пуне посуде уља тј. 6 пуних посуда. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 30, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Deflektorcic koji sam za prethodni motor pravio ovde ne vrsi posao za malo! Spustim se blaaaago, tisina... Nije problem, kupujem klirit, obelezavam, secem, krivim iznad ringle (razne serpe su sablon za luk), montiram... Na prvoj i drugoj je slici stari, resto je ovaj za po 20mm siri i za 30mm visi, nisam ga jos finalno u krug obradio niti polirao, da vidim "radi li" prvo 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17349 Napisano Septembar 30, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Deflektorcic koji sam za prethodni motor pravio ovde ne vrsi posao za malo! Spustim se blaaaago, tisina... Nije problem, kupujem klirit, obelezavam, secem, krivim iznad ringle (razne serpe su sablon za luk), montiram... Na prvoj i drugoj je slici stari, resto je ovaj za po 20mm siri i za 30mm visi, nisam ga jos finalno u krug obradio niti polirao, da vidim "radi li" prvo Gde kupuješ klirit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22476 Napisano Septembar 30, 2023 Integrisan, 9640 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde g.Ziko, ima raznih debljina i boja, hoce da odseku i prodaju male parcice! https://www.oracalpolikarbonati.com/ 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...