Marko05 5610 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Disko Nindža je napisao: @Marko05 gde ima Battlax-ice za 200eur?? Ја узимам преко другара који има неку комбинацију из Мађарске. Конкретно Battlax BT-016 ме је коштао прошле године 190е. Ево и @Alexandra995 је скоро узела. Ту су око 200е +/- 20ак. Promenio Februar 14, 2022 član Marko05 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih... Montiram ih za nekih mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 14, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, ja mislio da pričate o Battlax BT023 , meni to treba, sport-turingoška guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Disko Nindža je napisao: E jbg, ja mislio da pričate o Battlax BT023 , meni to treba, sport-turingoška guma. Kontaktiraj čoveka, možda može da ti nabavi. KP profil Roba iz uvoza 065/432 32 72 Meni su BT023 na motoru trenutno kako sam ga kupila, dot '09 i '11, ne bi ih menjala da nisu tako matore i ispucale u šari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Disko Nindža je napisao: E jbg, ja mislio da pričate o Battlax BT023 , meni to treba, sport-turingoška guma. Мислим да је и за 023 слична цена као и за 016, бар овамо где ја узимам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Februar 14, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 023 je uvek osetno skuplja, zato sam se i iscimao kad sam video cenu 200e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12809 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 7393 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Alexandra995 said: Kontaktiraj čoveka, možda može da ti nabavi. KP profil Roba iz uvoza 065/432 32 72 Meni su BT023 na motoru trenutno kako sam ga kupila, dot '09 i '11, ne bi ih menjala da nisu tako matore i ispucale u šari. Te gume su ti odavno za kontejner. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Disko Nindža je napisao: 023 je uvek osetno skuplja, zato sam se i iscimao kad sam video cenu 200e Проверићу кад се другар врати са скијања па јављам, ако те буде занимало. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Te gume su ti odavno za kontejner. Znam, zato i gledam što manje da ga vozim dok ne namestim nove, uzela sam motor krajem avgusta, a vozim od oktobra. Na prvi pogled ne izgledaju loše, ali u šari imaju sitne pukotine. Džabe sve kad su stare k'o vatra. Čim ih skinem idu u selo da posadim cveće u njih, za bolje nisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Završismo sve maločas, vreme je da se uradi update profila, od danas ponosni vlasnik Suzane 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, blackmore je napisao: Završismo sve maločas, vreme je da se uradi update profila, od danas ponosni vlasnik Suzane Prava lepotica, nek' je sa srećom! Puno srećnih kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8192 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Čemu smrknuta faca,kez je obavezan.Pogotovo od koga si uzeo mašinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, gebee&co je napisao: Čemu smrknuta faca,kez je obavezan.Pogotovo od koga si uzeo mašinu. Slika od četvrtka, mrtav umoran od posla, još krenuo na put… ne pitaj biće pravi photosession za kezom oko glave, to se podrazumeva ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Februar 14, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj vizir nikakvu funkciju nema, tj. deflektor...Ako ti je Marko dao, zasrafi najduzi koji pravih i spusti u skroz donju poziciju.Da vidis uzitak Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Glavu gore, gledaj gde voziš, nemoj gledati u pod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan On 10.2.2022. at 7:19, Marko05 je napisao: Suzuki GSX 650 F WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSX 650 F, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 52500 km, Karaburma. Cena 4.300 € - Motori - Polovni Automobili Је ли коме познат? Нешто ми запао за око па бих можда мењао? Sve je počelo ovako… i posle kažu ljudi “planiraj kupovinu”. Važi @N.F.S. brate mili čitam po ko zna koji put celu ovu temu i pri kraju naleteh na post da je izduv od GSXR-a preradjen, nije ni čudo što grmi ovoliko, a sam oblik leži GSXF-u samo tako! Jel neki rezonator unutra upokojen ili kako to ide? Danas mi Mare dade i original sulundar njegov, za ovu upalu mišića od nošenja ćemo tek posebno da razgovaramo Promenio Februar 14, 2022 član blackmore 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Februar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ako ti je po volji mozes izduv brenerom i "usareneti" Od titanijuma je ceo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Februar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan evo i nas dvoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1943 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Otkriven razlog zbog čega je Marko prodao Suzuki. Ovo morate videti, FOTO FOTO, nesvakidasnje. Od nekoliko kaciga koje je prodavao prva otišla kod mene, i to baš ova kolor šema kao na njegovom motoru. Shvatio je da nema nazad i eto motora u oglasima. Šalu na stranu, ne verujem da bih kupio ovakvu kacigu da nije bilo njega, ovom prilikom mu se zahvaljujem. Novom vlasniku želim da ga mašina lepo služi, druže budi svestan da je ovo čista sreća naći ovakav primerak. Uzivaj i dok ga voziš i dok ga gledaš. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Promenio Februar 15, 2022 član Zlatko LA 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22168 Napisano Februar 15, 2022 Integrisan, 9546 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pazario belu flipup i rezervne delove za skuter, po vrhunskim cenama!!! Takodje, veliko hvala @Markone88 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem Marka...I hvala mu na tome!!!Upoznao me sa Nešom, tamo dobio sok od zove!Hvala mu na tome!!!Ovaj forum je za mene rudnik, izrudario sam kvalitetne ljude, neiskvarene!Znači!Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: ...ako ti je po volji mozes izduv brenerom i "usareneti" Od titanijuma je ceo.... Pre 6 sati, N.F.S. je napisao: evo i nas dvoje Taj izgled titanijuma mi je uvek bio prelep, pogotovu što ide od zlatne, preko ljubičaste do plave (ili kojim već redosledom, kapiram obrnutim ) Za sada ću ga ostaviti ovako jer je uglancan do sjaja ogledala, gre'ota Samo me je zanimalo jel jel prepravljan iznutra, pošto je dosta glasniji nego što sam očekivao (što mi se jako sviđa ) Ova druga slika sa Suzanom u ogledalu je tako romantična, vidi se ljubav na kilometar! Evo ovde ima malo više informacija: https://www.reddit.com/r/metallurgy/comments/99tfhe/the_way_titanium_gets_color_with_different/ Pre 1 sat, Zlatko LA je napisao: Novom vlasniku želim da ga mašina lepo služi, druže budi svestan da je ovo čista sreća naći ovakav primerak. Uzivaj i dok ga voziš i dok ga gledaš. Hvala puno! Ja sam idalje u neverici da su se sve kockice poklopile i da neću morati da mozgam da li će mi otpasti točak negde usput Stavio sam Suzanu kao wallpaper i na komp i na telefon, ko šta radi, samo blenem kao tele u pozadinu Drago mi je da su svi prethodni vlasnici ovde, da su sjajni ljudi i velike face, na ovom forumu sam stekao toliko pozitivnih iskustava, a nadam se, uskoro, i još novih poznanstava! Promenio Februar 15, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, TAZZ said: Poznajem Marka... I hvala mu na tome!!! Upoznao me sa Nešom, tamo dobio sok od zove! Hvala mu na tome!!! Ovaj forum je za mene rudnik, izrudario sam kvalitetne ljude, neiskvarene! Znači! Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Drugaciji smo, pa se našli. Kakva ti je jakna? Promenio Februar 15, 2022 član Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Drugaciji smo, pa se našli. Kakva ti je jakna? Misliš,Ova jakna, sa ovim pantalonama, upareni sa ovim rukavicama i kacigom ...Pa EXTRA!Da me nisi nazvao i rekao kreći debeli, ništa od kacige, pantalona, rukavica... A jaknu si dobacio po ulaznoj ceni koliko si platio, da bih kompletirao set.Kao što rekoh!Izrudario dijamant.Imao sreće...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4830 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, TAZZ said: Misliš, Ova jakna, sa ovim pantalonama, upareni sa ovim rukavicama i kacigom ... Pa EXTRA! Da me nisi nazvao i rekao kreći debeli, ništa od kacige, pantalona, rukavica... A jaknu si dobacio po ulaznoj ceni koliko si platio, da bih kompletirao set. Kao što rekoh! Izrudario dijamant. Imao sreće... Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Bitno je da si se kompletirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...