Markone88 4762 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, N.F.S. said: Moja je tablica odjavljena bese? Odavno. Ja to odma promenim, samo ne vozim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, N.F.S. said: Pa cestitam, ovo je prodaja!!! Za jedan dan.... Neko sa foruma? Da da, kolega sa foruma. Pohvalice se on kad dodje vreme 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan ajmo @blackmore, menjaj sliku i piši šta će da mu radiš... kontam migavci da se rastave, očiste i predihtuju, ostalo odrađeno Promenio Februar 10, 2022 član nafetS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Eee super, sad će čika Kure da kupi BMW-a, rođaci! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5531 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1386 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Markone88 je napisao: Da da, kolega sa foruma. Pohvalice se on kad dodje vreme Је л' добијам ћевапе и за продају? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Marko! Skuter nije na prodaju drug, postuj to Nemoj da mi osvane novac na racunu... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Marko05 said: Је л' добијам ћевапе и за продају? Dobijas 3 puta cevape za kupovinu, za prodaju, i ovako sto si dobar momak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Just now, N.F.S. said: Marko! Skuter nije na prodaju drug, postuj to Nemoj da mi osvane novac na racunu... Jos cemo da vidimo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam video SW kao off road skuter.Možda mi je sad prilika. Markone čestitamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Provozao se do pumpe samo. Motor je bas perfekcija. Ali hocu da uzmem ili nov Benelli trk502 ili F800GS. Nesto veliko. Za mene krakatogF800GS se skoro izjednačio sa velikim GS-om po ceni, neke nenormalne cifre po oglasima, tako da o malom GS-u ne bi ni razmišlj'O!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Pa cestitam, ovo je prodaja!!! Za jedan dan.... Neko sa foruma? Evo ga ovde Pre 6 sati, gebee&co je napisao: Gotov si,čim ga vidiš. Tako i bi, od sledeće nedelje i formalno i ja na 2 točka Ovakva prilika se ne propušta, a ja ovako krakat i veliki se smestio i motor mi je legao kao kec na deset Promenio Februar 10, 2022 član blackmore 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21497 Napisano Februar 10, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi drug! Nema se sta vise na njemu raditi, menjaj ulje/filter na 5-6000km i uzivaj. Ja sam planirao i gume ali mogu jos par meseci da se voze ti opanci na njemu 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, blackmore je napisao: Evo ga ovde Tako i bi, od sledeće nedelje i formalno i ja na 2 točka Ovakva prilika se ne propušta, a ja ovako krakat i veliki se smestio i motor mi je legao kao kec na deset Ćestitke! Retko dobro i kršteno održavan motor u Srbiji! Tačno kako sam rekao...takvi motori se prodaju u sekundi. Neka te lepo i sigurno služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo reko,a nisi verovao.Ujutru kada ustaneš proveri ipak da li si kupio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1394 Napisano Februar 10, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je drago! Puno ugodnih i sretnih km želim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Da ga paziš kao što su ga prethodni vlasnici pazili, inače ćemo te prijavimo policiji za pljačku banke, imamo sliku i priznanje Vozaj, peri, deri 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke ! Na motoru nema šta da se menja već duže vreme, osim saobraćajne ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci! Kada sam video motor uživo pomislio sam na trenutak da ne nemoguće da nije nov, ja onako lepo sredjen i održavan motor nikada nisam video, tako da odluka nije bila teška Neću ništa još da pričam, još sam pod utiskom, kad Marko i ja obavimo formalnosti, odradićemo i jedan photoshoot, malo je reći da ova lepotica to zaslužuje ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, blackmore je napisao: kad Marko i ja obavimo formalnosti Što bi rekao brat brnaba "ne razumem kako da razumem", ja mislio ti kupio motor, kad ono... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, nafetS je napisao: Što bi rekao brat brnaba "ne razumem kako da razumem", ja mislio ti kupio motor, kad ono... Treba neko prevesti motor dok meni ne stigne dozvola! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Februar 10, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta, nisi dogovorio isporuku na kućnu adresu ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Šta, nisi dogovorio isporuku na kućnu adresu ? Stajaće kod drugara u garaži, greota da stoji napolju kad ne mora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3089 Napisano Februar 10, 2022 Drug član, 2294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Šta, nisi dogovorio isporuku na kućnu adresu ? Zato što mu je bolje da bajk stoji u lepoj, toploj i čistoj garaži 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tesla86 90 Napisano Februar 10, 2022 U prolazu, 70 postova Lokacija: Pozarevac-Beograd Motocikl: Tracer 9 GT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, sve čestitke, puno lepih, bezbednih kilometara, sati glancanja i slikanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan ajmo @blackmore, menjaj sliku i piši šta će da mu radiš... kontam migavci da se rastave, očiste i predihtuju, ostalo odrađeno Nema ništa od tog posla, uradio to Mare...Sad će Maretu krene drama za 7 dana... Čekajte samo ... Kakva će to panika nastati! Nešo, menjaj banku, isključi telefon, stavi Mareta na Shit Listu!Samo će osvanuti pare na računu, i poslaće nekoga po "Hajoooooo Silveeeeeeerrrrrrrr"A ti ćeš ostati u "Whaaaaaa' thaaaaaa faaaaaaakkkkk, just happened?!?!"Marko, nešto me zeza telefon, odneću ga na servis, mrtva Motorola ova Edge 20 PRO, lepo mi rekli ljudi da kupim Šaomi...Pa neću biti dostupan jedno 20 dana...Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...