idanijel 1600 Napisano Jul 20, 2020 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam sa tdm 900 prešao na gsf 650 bandit 2007 odmah primetiš to nize tezište i stabilnost, a tek taj fin rad ubrizgavanja... A sa 30kmh poteze u 6, baš sam probao. Kočnice su dobre, tezak u mestu jeste, ali čim kreneš sve je na svom mestu. Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @filipfg, tu sam Hondu vozio 11 godina, to ti govori koliko mi je odgovarala, dosadila mi je, nista drugo! @DraganNS, i meni se svidja tvoje motorce , to su boje koje obozavam... Ovaj decko od koga uzeh Suzanu se bavi lepljenjem tih folija, ove linije su van laka tako da cu ih skinuti kada dodjem do sredjivanja estetike i pazarim plave tracice za felne. Bilo je tu kao sto rekoh i nekih zvezdica, par "46" brojeva, karbon folija na plastikama filtera vazduha... To sam poskidao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1600 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 808 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo se navozaše... 100.000 km: Ivica Udarević i Suzuki Bandit 650S - Magazin - Motorevija WWW.MOTOREVIJA.COM.HR Udvoje je ljepše Poslato sa COR-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Blatobran produzen! Kao da je bilo tu.... Nema BEX-a jos gumu da donese... Pihhhh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan I ja bex cekam, uvek sam poslednji kome donosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ubedljivo su najgori! Posiljalac je njih birao... Na stranu to sto se cena iz sms poruke uvek razlikuje. Desava se da mi i ne donesu nesto 2 dana (a platis danas za sutra).. Vidi kako cekam pomenute 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5479 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Al te fluo trake na felnama i motoru su tako... ah.. bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To dodaje 23,75 ks! Broj 46 jos 30ks na to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan 41 minutes ago, drmilan_ said: Al te fluo trake na felnama i motoru su tako... ah.. bezveze Imaju svrhu, reflektuju kad te osvetli neko farovima nocu, pri skretanju, itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za takve situacije Bobane, na stapove napred obavezno lepim katadiopter traku! Kada u raskrsnicu ulazis, oznaci te lepo.. Bela napred, crvena nazad... Evo na Hondi npr. Bitna stvar i kada se parkiras negde kraj puta nocu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I fabrika stavlja žute Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obuvena! Hvala @Ninja66 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Brze nije moglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise emotikona , uspeli smo... A pazi sad, ujutru krecem u Sr. Mitrovicu, tj u Stejanovce idem! Zato je zurba i bila... Odatle picim na jug oko podneva (Sokobanja) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2834 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam u guzvi pre podne oko registracije kola (pusovanje broja motora) ali ako budes u SM javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 21, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugog puta... I ja "na blic" dolazim, prijatelj se seli u Ameriku sa porodicom, pozdravljanje i picim u banju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaaao gura na rezervoar mosnice! Agregat kao da je duple zapremine... Morace sediste da se preradi. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. isto kao Z750S gura na rezervoar ili manke/više? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Jul 22, 2020 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, klasična boljka na 80% motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao na z750! Bas tako, i ugao nogu slican (bole me butine, drzim se za rezervoar nogama) U voznji deluje dosta jace od pomenute kave, odavno me nije vise bubica udarilo, zastita od vetra losa.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4825 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Kawa Z750S ima 110ks, Suzuki GSX600F ima 86ks. Ja ovu drugu Kawu sto sam imao, ozbiljno je potezala. Do 220 km/h je dolazila lagano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/18/2020 at 9:18 PM, Sachmo said: Gsx 650f je mozda i jedini lepi sport touring Suzuki. Bas bih voleo da ga probam. Jedino 650cc i 83-4 konja??? Osim toga tezak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigao u Sokobanju, bole me butine kao peske da sam isao. Sediste svojim nagibom gura na rezervoar a ja sam nogama kontrirao... Seo evo da odmorim i zvoni viber! Zove (iz Engleske) vlasnik one gsx1250fa sa slika iznad, kaze cuo se sa nasim drugom odavde ( Srbendom) i on mu je preneo utiske o ovoj mojoj Suzani... Kroz razgovor mi pomenu " ma meni ovaj jak ne treba, taj od 650 taman! I boja mi se svidja"Hmmmm, pa to mi reci!!! Sjeb@ mi odmor, sada cu samo o tome razmisljati... Odoh da kontaktiram Ivicu (Stiv Nis) kada sam vec u blizini da mi sediste odradi ako vremena ima.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odgovorio Ivica! Odoh u petak za Nis... Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jul 22, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, N.F.S. je napisao: bole me butine kao peske da sam isao. Sediste svojim nagibom gura na rezervoar E zbog toga pređoh na ovo motorče. Nema umora ni posle 400 + km u cugu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...