Jump to content

Moto Zajednica

DraganNS

Članovi
 • Broj tema i poruka

  525
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

516 Excelent

O članu DraganNS

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 03.05.1963.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Motocikl
  Suzuki GSX650F K9

Poslednji posetioci profila

1534 profile views
 1. DraganNS

  Pozdrav društvo!

  Pozdrav i dobrodošao
 2. DraganNS

  Novi član iz BiH

  Pozdrav i dobrodošao
 3. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  I ja računam da bih se provukao... Na 1250 F su stavili višlji volan, jer je on kao više touring. Btw ko ti je radio sedište na Hondi? Buraz ima cbf600s pa ga turiram da uradi sedište kod nekog majstora (sam je nešto budžio, ubacivao sunđer).
 4. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Znači šraf ne ide kroz nosač nego je uliven u njega... Da, onda si osuđen na njegovu dužinu a ona je tolika kolika je tj. nedovoljna da prođe kroz čauru. Nisam skidao da vidim kako je kod mene to rešeno. Btw dosta je slab izbor podizača za moj model - ima, recimo, ovaj SW MOTECH u Platneru (oko 50e), i on mi je u najužem izboru: SW-MOTECH Handlebar Riser Kit to fit 22mm Handlebars for many Aprilia, BMW, Honda, Kawasaki, Suzuki, Triumph & Yamaha models | 30mm Rise - Silver | TwistedThrottle.com WWW.TWISTEDTHROTTLE.COM Improve riding position for more comfort/control with the... Misliš li da bi sajle domašile?
 5. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  I mene hebe prilično ravan korman pa računam da bi mi godio podizač od 3 cm. Razmišljao sam o nekoj čauri od aluminijuma ispod donjeg prihvata, kao što Neša spominje, kako bi se uklopilo u estetiku. Da li bih morao da menjam sajle?
 6. DraganNS

  Kišna odela - preporuka

  Ufff, itekako sam ga testirao, i to na Transfagarašanu i Transalpini (vidi moj putopis). Preporučujem ga, nećeš pogrešiti ako ga uzmeš. Moguće da su, ovih dana, aktuelne sajamske akcije.
 7. DraganNS

  Kišna odela - preporuka

  Tako je! Uzeo sam L veličinu jer je kroj komotniji (btw ja sam 183/83 i koristim opremu u L veličini).
 8. DraganNS

  Konačno, prvi put na Karpatima! (TF & TA)

  Hvala ti, sasvim dobro se služiš srpskim . Evo, ovde imaš odličnu temu u kojoj ćeš naći mnogo korisnih informacija u vezi sa Rumunijom:
 9. DraganNS

  Jakna PGS 4 season

  Prodata!
 10. DraganNS

  Pozdrav!

  Pozdrav komšija i dobrodošao!
 11. DraganNS

  PGS jakne vasa iskustva...

  Ja imam baš ovu PGS touring jaknu koju spominješ (eno je u oglasima), i pokušao sam da se provučem i leti sa njom jer je, kao, four season, međutim kada upeče nije za vožnju po gradu. Za baš tople letnje dane, pogotovo za commuting, treba ti meš tim pre pošto si zaklonjen iza velikog vizira. Ja sam se dvoumio između Acerbisa i Ixona i na kraju sam uzeo ovu drugu jer su imali moju veličinu.
 12. DraganNS

  Jakna PGS 4 season

  Prodajem dobro očuvanu touring jaknu PGS, "four season" namene, malo produžena. Jakna ima zimski uložak koji se, naravno, skida i napravljena je od kordure. Poseduje tvrde protektore na podlaktici, laktu i ramenu, i meke na leđima. Podešava se oko ručnog zgloba, podlaktice, nadlaktice, struka i na donjoj ivici. Ima dva spolja džepa i unutrašnje. Napred ima dva luftera i pozadi jedan celom širinom preko lopatica. Veličina je L ali mi je velika u ramenima pa mi protektor malo "vise" - btw ja sam visok 183 i težak 85 kg pa procenite, meni se čini da je više XL nego L. Nije nikada prana u veš mašini niti nošenja na hemijsko čišćenje, već samo ručno prana u kadi blagim deterdžentom. Jakna je veoma očuvana i jedini, mali, nedostatak je što se malo oparao konac na falti rukava. Verujem da se to rešava kod bilo kog šnajdera za "komšijsko" hvala ili pivo (poslednja slika). Cena je fiksna 50 evra. Dragan 065/810 7225
 13. DraganNS

  Slike sa mobilnih telefona..

  Ko voli da bere - sad je vreme (Fruška Gora, danas):
 14. DraganNS

  Krug do polarnog kruga

  Mladi kolega, svaka ti čast na volji i spremnosti da izvezeš dugo i temeljno isplaniranu rutu sam-samcat. Posebno mi je za respekt tvoja volja da osim ispitivanja i pomeranja vlastitih fizičkih i "motoraških" granica pomeriš i granice svoga znanja i obrazovanja. Bilo mi je zadovoljstvo da pratim i hvala ti što si ovo lepo i nesvakidašnje iskustvo podelio sa nama.
 15. DraganNS

  Konačno, prvi put na Karpatima! (TF & TA)

  Sale, meni je atonomija oko 350 km a pošto od NS do granice ima skoro 250 km hteo sam da iskoristim dinare da dopunim gorivo do čepa, kako bih bio miran kroz Nacionalni park Nere u kome su i kuće retkost a kamoli benzinske pumpe. Doduše, mogao sam sipati na Lukoilu u Oravici ali nisam hteo da rizikujem da naletim na situaciju kao što je npr. istakanje goriva, kraće radno vreme i sl. a posle ko zna gde je sledeća pumpa. Kurs leja se dnevno menja pa pogledaj, ja sam menjao po preporuci kolege Eduarda sa foruma u BC u menjačnici na glavnoj ulici (tu gde su kafići u centru). Nisam hteo da nešto preterujem sa količinom leja, pa da posle ne znam šta ću sa njima, nego sam zamenio 100e i kasnije još 100e, i to mi je bilo dovoljno uz dinare kojima sam plaćao do granice i posle, kada sam se vratio u Srbiju. Što se komaraca tiče, u smeštaju je bio aparat sa tabletama (mislim da sam to i napisao) ali sam mislio da ću ih se rešiti "primenom zakona fizike", a ne hemije. Međutim, uvek se neki sakrije... Što se sela tiče - nesam školovala da ti kažem, ali baci pogled na etničku mapu Rumunije prema popisu iz 2011. koju sam ti poslao na pp ali, please, nemoj da ovde širimo temu. Što se pasa tiče, posebno u delu između Turnu Severina i Targu Jiu, kada se vozi kroz šumu nailazio sam na čopore poludivljih pasa-mešanaca koji se zaleću i kidišu na motor braneći svoju teritoriju, pa treba biti oprezan kada ih vidiš kako se spremaju kraj puta. Ovo mi se desilo ne jednom nego 4-5 puta tokom vožnje. Pretpostavljam da se hrane otpacima koje izletnici ostavljaju za sobom... Za detaljniju analizu kinološke mape Rumunije moraš otići na neki kinološki forum...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja