Jump to content

Moto Zajednica

DraganNS

Članovi
 • Broj tema i poruka

  539
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

542 Excelent

O članu DraganNS

 • Rank
  Zainteresovan
 • Rođendan 03.05.1963.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Motocikl
  Suzuki GSX650F K9

Poslednji posetioci profila

1638 profile views
 1. DraganNS

  Maroko 2018

  Svaka čast za putopis, Čaruga, vidi se veliko iskustvo i šmekerski stav. Kapa dole i Marokancu, lepo je imati takvog prijatelja... A posebno bih ti se zahvalio za to što si podelio sa svima nama jedan od najtežih trenutaka u svom životu - gubitak bliskog bića, na tako duboko-iskren način. Bio sam pre četiri godine u istoj situaciji, doduše ne na putu nego kod kuće, izgubivši oba roditelja u dva meseca tako da znam kako u tim trenucima vrišti praznina u duši.
 2. DraganNS

  Stelvio, al' za malo...

  Ah ta prokleta kiša, spremaš se godinu dana na put a vreme ti se p....e na planove. Podržavam ovo za mape. Očekujemo nastavak zanimljivog putopisa!
 3. DraganNS

  Pozdrav

  Pozdrav i dobrodošao!
 4. DraganNS

  Pozdrav iz Pule

  Pozdrav i dobrodošao!
 5. DraganNS

  Suzuki GSX 750 F Vlasnici

  OK, neka bude onda ta sa natpisom u L veličini (183 cm, oko 80kg, valjda će biti dobra).
 6. DraganNS

  Suzuki GSX 750 F Vlasnici

  Ja bih naručio ovu u L veličini.
 7. DraganNS

  Stelvio, al' za malo...

  Takođe, samo napred!
 8. DraganNS

  Suzuki GSX 750 F Vlasnici

  Odlično izgledaju! Gledaj da majica bude kvalitetna, da se ne deformiše i "iskezeči" pa neka je i malo skuplja, a bilo bi dobro da ubaciš i belu. Uzeo u bih treću odgore u obe boje (crna i siva).
 9. DraganNS

  Prikoličar Ural-Dnepr

  Milane, imaš divan hobi i prelepu kolekciju!
 10. DraganNS

  LE-Bar-Dubrovnik-Mostar-Sarajevo-BG

  Auuuu, ne mogu da verujem da sam sprc'o pola veka a da ne znam za ovakvu lepotu! Ovo se mora ove godine proveriti uživo...
 11. DraganNS

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  Namontirani podizali kormana... Pitao sam se zašto za moj motor, na sajtu SW MOTECH, piše da se nude od 15, 20 i 25 mm a za neke druge motore i od 30 mm? Ipak, ne želeći da rizikujem, poslušao sam sajt i poručio od 25mm. Sad vidim i zašto: sajle su sa podizačima od 25 mm zategnute "na knap", i nema šanse da bi mogli višlji. Šteta samo što nisam imao vremena da odmah i probam, ali trebalo bi da bude ok, i da rasteretim ramena i ruke.
 12. DraganNS

  Pozdrav

  Pozdrav i dobrodošao!
 13. DraganNS

  Nasi ljubimci (slike motora)

  Kratak predah ispred Tekeriša...
 14. DraganNS

  Suzuki GSX 750 F Vlasnici

  Meni je prošle godine neki idiot (IDEA dobavljač) polomio retrovizor vozeći kamion po trotoaru pa sam kupio zamenski u Motobike-u iz Kaća. Sreća je da nije oborio ceo motor. Kada se baš dooobro zagledaš vidi se da je milimetar-dva manji od drugog, originalnog. Bio je oko 2000 dindži. Evo pa pogledaj: Retrovizori MOTOBIKESHOP.RS
 15. DraganNS

  Kakav je put?

  Danas napravio krug: NS - Šabac - Valjevo - Osečina... Planirao sam da vozim do Loznice ali su mi bili sumnjivi oblaci koji su mi dolazili u susret pa sam skrenuo kod Zavlake nazad na Šabac i NS, preko Badanje i Tekeriša. Moram ponovo da pohvalim rutu Valjevo - Loznica: lepe krivine, kvalitetan asfalt, priroda... Od Zavlake do Tekeriša put je presvučen novim slojem asfalta dok je od Tekeriša do Šapca podnošljiv do loš. Evo jedna sličica u blizini Tekeriša:
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja