DraganNS

Članovi
 • Broj tema i poruka

  363
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

253 Excelent

O članu DraganNS

 • Rank
  Svrati ponekad
 • Rođendan 03.05.1963.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Novi Sad
 • Motocikl
  Suzuki GSX650F K9

Poslednji posetioci profila

877 profile views
 1. To šta je in general dobro odn. loše je vrlo diskutabilno - postoje tipične boljke pojedinih modela različitih brendova, ali ima tu dosta i predrasuda tako da nznm koliko treba da se oslanjaš na ta "uopštena" iskustva u odnosu na individualni pristup konkretnom primerku motora. Neko može da vadi dušu svom motoru godinu-dve i da ga stavi u oglas, kao "prodajem nov motor" a sa druge strane imaš primeraka od 20 i kusur godina koji su "k'o čaša", da ne veruješ kako su očuvani.
 2. Interesantno izgleda, da ne kažem - vrlo atraktivno, ali 11 ks.....bojim se da ćeš se brzo smoriti. A i nov je model, sigurno će imati neke od dečjih bolesti s obzirom da je ovo Pedin prvi motorin sa ovakvim konceptom (?). Btw. nemam predrasude prema Kinezima - imao sam i vozio PRC skuter sa kitom od 70 ccm 10 godina i verno me je služio za ono zašta je bio namenjen a to je jurcanje po bulevarima, od semafora do semafora. A ova druga soloćala koja navodiš (male putne endure) samo pokazuje da još uvek ne znaš šta bi želeo (ovo ti kažem dobronamerno - i mi matori često imamo isti problem) pa daj sebi dovoljno vremena za odluku pre nego što se uhvatiš za buđelar. Sedi, probaj, čitaj tuđa iskustva, raspitaj se... Pa i ako kupiš nešto što ti ubrzo dosadi nije kraj sveta - svaka roba ima svog kupca
 3. Pozdrav i dobrošao! Imaš na forumu tušta i tma tema o odabiru motora pa prvo malo procunjaj i iščitaj šta je napisano, pohvataj "koordinate" pa onda udri sa konkretnim pitanjima. Nešto mi govori da će to biti neki "R"!?!
 4. Mmmm, Pizza!
 5. Piše na sajtu da je 14.600 din aktuelna akcijska cena (20.800 kao, puna cena) https://yamaha-barel.com/odeca-i-obuca/obuca/gianni-falco-axis-2-1-black Čekam da se javi novopečeni vlasnik sa utiscima. PS: evo, upravo mi je potvrdio ovo što sam napisao.
 6. Da, u Beogradu je u Sava Centru!
 7. Buraz bio danas ponovo u Barelu i kupio Đani Falko kratke čizme: Kaže da su komotnije tj. šire od TCX cipela.
 8. Crkva imena Marijinog, za Novosađane od milošte - "katedrala":
 9. Kakva plavuša! Dobro je imati respekt prema moćnoj dami, pogotovo što imaš skokovit prelaz. Samo strpljivo dok se ne uvozaš, sve će doći na svoje...
 10. Ehhhh, samo ću duboko uzdahnuti, kakva priroda, kakav "krajolik"! Pratim sa uživanjem
 11. Ako tražiš preporuku gde da odeš... Naravno da koristi štendere. Ja sam ostavio motor jer je bila gužva.
 12. Pozdrav i dobrodošao
 13. Pozdrav i dobrodošao!
 14. Pozdrav i dobrodošao! Da te dobro i dugo služi, lepa makina