Zlatko LA 1909 Napisano Octobar 31 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To je dole kod mene, ako bude bilo potrebe mogu da pogledam ako ti se baš svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2838 Napisano Octobar 31 Drug član, 690 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Sada kada sam menjao motor bio sam zagrejan za taj model. Ovaj nije godište koje je navedeno, mislim da nema abs i ako piše i bio je pre par meseci 1000 evra skuplji. Jasno da konkretno ovaj nisam ni razmatrao. Inače sam motor deluje pristojno ovako na slikama, ali cena neka realna malo preko 4000, pod uslovom da idu koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5548 Napisano Octobar 31 Drug član, 1389 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zlatko LA said: To je dole kod mene, ako bude bilo potrebe mogu da pogledam ako ti se baš svidja. Ма онако избацих, да мало оживим тему, а и леп примерак, можда се некоме свиди. Мислим да ми тренутно овакав тип мотора ме треба, мада... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Novembar 1 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I ko zna koji po redu koji pogresno kaci bocne kofere... I to je vecita dilema,pisalo se ...ali logicno ,zbog aerodinamike' da suzenje ide nazad... Kao 'lastin rep...' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12506 Napisano Novembar 1 Ne silazi, 7309 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro me jedan napade na vožnji da okrenem kofere kao što je na ovom Suzukiju. Ma rekoh tako se kače i tako je predstavljeno na Givijevom sajtu. Ma jok, zapeo, uzmi sad i okreni. Ooo budale. Moj motor moji koferi. Staviću ga kao top case ako mi se prohte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...