Jump to content

Moto Zajednica

Bajkeri i psi lutalice

Recommended Posts

• Drug član, 1422 postova
  • Motocikl: SMC 300
3 hours ago, Alekre said:

Sve sve ali grad što je usran od kerova... To nije normalno, svaka zelena površina je usrana. Kad šetaju kerove ukrute se ko da su engleska aristokratija i okreću glavu kad im ker sere na tih jedva par kvadrata zelenog ispred zgrade što imaju.

0-02-05-8817f3e32c44713017bc6fb22aae04ac

Da objasnim sliku iznad. Uglavnom bahati ljudi ne ciste za svojim ljubimcem. Da li je to uopste ljubimac, il cesce prevazidjena zelja njihovih potomaka.

U mom kraju ima par Rusa, koji vode pse. Bas oni il njihova deca ne ciste za sobom.

Pobegli , primljeni, ccc. 

Za njih je ovo zemlja dembelija.

A za nas primer da ih sagledamo iz drugog ugla.

Kakvi li su tek oni sto podrzavaju Putka🤔

Promenio član slave74

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Jednog lepog dana...
Pre 8 sati, igogitar je napisao:

Još kad vidim da psu obuku bundicu

img_1_1733431708501.thumb.jpg.b558f033f988c0797242e837faed3d5e.jpg:)

• Haha 7

• U prolazu, 52 postova
  • Motocikl: Mustang 125cc
On 3/5/2025 at 12:28 AM, igogitar said:

Još kad vidim da psu obuku bundicu dobijem sitni osip. Dođe mi da pitam kad pas iznosa bundicu da je pokloni da nosim siromašnim vukovima u šumu jer im je hladno a sirotinja,nema se. 🤬

Pre neki dan ja seo da popijem kafu, lepo vreme, u bašti kafića dve gospođe sa dva bela mala kera (nemam pojma koja rasa). I 15 minuta ide priča - ja njemu uzimam ovu hranu, u ovoj prodavnici, ja ovom mom ove tablete sa vitaminima, ima u toj apoteci, ja sam mu uzela neku kremu, losion, gel, sprej, ovo mu prija za dlaku, ovo ne prija, ovaj džemper sam kupila kod one žene... Meni došlo da pitam: "Izvin'te, gospođo, kad mu pravite krštenje?". Bolest...

• Haha 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700

Ne vidim ništa bolesno u tome što ljudi brinu o svojim ljubimcima. I njima kao i ljudima može da fali vitamina, minerala, bitna je hrana koju jedu zbog zdravlja, raznih bolesti koje mogu dobiti. Alergije, kanceri, dijabetes, sve te bolesti mogu imati ljubimci koje imamo. Takođe im može biti hladno ili toplo.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 397 postova
  • Motocikl: trenutno bez motora

Može i postoje rase koje su selekcijom degenerisane da nemaju poddlaku koja ima ulogu izolatora kod pasa. Ali ljudi definitivno pretjeruju a pri tom ne znaju koliko je štetno za "normalnog" psa kad mu obuku džemper ili bundu. Voze ih u kolicima kao bebe,slave im rođendane,zaruke i imendane, čak im i obuvaju neke cipele. Mučenje životinje ako mene pitaš. Moj pas, nekad dok sam više lovio,u lovu na patke 'ladno skoči u Savu na -10°C,iznese patku,otrese se i jedva čeka sledeću a pritom je bio njemački kratkodlaki ptičar,dakle pas izrazito kratke dlake. Nisam mu oblačio bundu ni neoprensko odijelo. Nisu naši doživljaji hladnoće i toplote isti kao kod životinja. Nemam ništa protiv da se vodi računa o životinji, naprotiv smatram da MORA da se vodi računa ali se isto tako treba edukovati koja je to životinja i šta joj stvarno treba,pročitati nešto o njoj,upotrebiti zdrav razum a ne nasjedati na marketinške trikove i modne dodatke. 

Promenio član igogitar
  • Podržavam 3

• Drug član, 1357 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr
Pre 3 sati, vtomic85 je napisao:

Pre neki dan ja seo da popijem kafu, lepo vreme, u bašti kafića dve gospođe sa dva bela mala kera (nemam pojma koja rasa). I 15 minuta ide priča - ja njemu uzimam ovu hranu, u ovoj prodavnici, ja ovom mom ove tablete sa vitaminima, ima u toj apoteci, ja sam mu uzela neku kremu, losion, gel, sprej, ovo mu prija za dlaku, ovo ne prija, ovaj džemper sam kupila kod one žene... Meni došlo da pitam: "Izvin'te, gospođo, kad mu pravite krštenje?". Bolest...

A one garant jedu belog leba i alpsku.. baš bolest..

• Drug član, 1357 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr
Pre 3 sati, House je napisao:

Ne vidim ništa bolesno u tome što ljudi brinu o svojim ljubimcima. I njima kao i ljudima može da fali vitamina, minerala, bitna je hrana koju jedu zbog zdravlja, raznih bolesti koje mogu dobiti. Alergije, kanceri, dijabetes, sve te bolesti mogu imati ljubimci koje imamo. Takođe im može biti hladno ili toplo.

Ne pričamo o normalnom ponašanju prema životinjama već o preterivanju.. šta kazes imaju kuce alergiju, ovo je nova info..moram mome blenti kupiti antialergijski jastuk i posteljinu.

• Podržavam 1

• Vozim motor, nisam BAJKER, 2517 postova
  • Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow

Preterivanje?

Kako kada su to clanovi porodice ,

barem ih ja tako gledam,

i spavaju u krevetu samnom...

a, da...moji to vec odavno imaju 🤣

• Sviđa mi se 3
  • Haha 1

• Zainteresovan, 278 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

Moj nema ni jastuk, ni krevet, ni posteljinu, sve moje koristi pizda mu m........ Još ima i tehniku kako u sred noći da me izgura sa jastuka.

Ali se apsolutno slažem da ljudi preteruju sa ljubimcima i veoma često njihove potrebe stavljaju ispred svojih potreba, tj. potreba ljudi.

Promenio član Luka9905
  • Haha 2

• Svakom po zasluzi, 12461 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Имао сам тај геџет и слабо то ферцера, опет се залећу. 😄 

• Haha 1

• Drug član, 2529 postova
  • Motocikl: Africa RD07

Porucio tasti tu pistalicu pa cemo da vidimo. Tast je trazio da mu porucim pracku sa municijom, kaze sto je sigurno sigurno je :D 

• Drug član, 1600 postova
  • Motocikl: Suzuki Bandit 600

Ima i pištalica koja radi bez baterija a pogoni je strujanje vazduha u toku vožnje. Razne životinje, psi lutalice ali i neka divljač, čuju tu frekvenciju zvuka i na vreme se sklanjaju sa puta...

https://www.aliexpress.com/item/1005005111229139.html?spm=a2g0o.cart.0.0.75f038daYRmSmd&mp=1&pdp_npi=5%40dis!RSD!RSD 336.50!RSD 295.65!!!!!%402151e6dc17423346146842870ed67a!12000031698481467!ct!SRB!2337207006!!1!0

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja