Pelee 26 Napisano Petak u 17:15 U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, đunta je napisao: Meni nije bokser agregat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 26 Napisano Subota u 00:56 U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Abi je napisao: Hteo sam da uzmem i ja da probam Silkolene, ali posto sam uzeo preko drugara, uzeh ponovo Castrol sa kojim sam nekada bio veoma zadovoljan. Ne znam sto se tice ulja za motocikle ali znam za ulja koja idu u automobile da je osetna razlika Castrol-a koji se prodaje kod nas i onog iz Austrije,Nemacke itd cak i u samoj ambalazi je velika razlika kvalitet plastike to je jedini razlog zasto nisam uzeo Castrol a on fabricki ide u moj motocikl ali na leto mi dolazi ortak iz inostranstva obavezao sam ga da mi donese 4L Castrol Power 1 da uporedim sa nasim Castrolom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1781 Napisano Subota u 01:57 Drug član, 1026 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan @Pelee Verujem. Ja sam ovo uzeo jer mi drugar radi sa time i iza pise Germany (bas cu proveriti ponovo) ima i kao onaj vodeni zig pozadi takodje, sve serijske. Sipao sam ga, mada necu jos istestirati imam da sredim oklope. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 26 Napisano Nedelja u 14:40 U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Sto se ulja tice danas je uradjen servis i ocigledna je razlika u radu menjaca mnogo lepse i fluidnije ulazi u brzine i lakse se nalazi neutral ulje koje je bilo pre ipone katana moje misljenje je da je za klasu bolje fusch pro4 od ipone katane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Nedelja u 15:06 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja to ništa, dobro je samo za kapiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7497 Napisano pre 17 sati Drug član, 3110 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Što je dobro pakovanje... Podržavam zaštitu životne sredine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano pre 17 sati Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam bio da su unutra 4 boce od po litar! Kad ono kraton, izvuces cep gore i sipas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5936 Napisano pre 17 sati Drug član, 2046 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne bih rekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano pre 17 sati Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I meni je stigla "kocka", trebam otici da pokupim od drugara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 26 Napisano pre 16 sati U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, Alekre je napisao: Ne valja to ništa, dobro je samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 26 Napisano pre 16 sati (promenjeno) U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Broj artikla 255294 posto je muka dok se u delmax-u objasni cak i sliku kad pokazes njihov odgovor je da nemaju danas sam uzeo jos 4l za rezervu rekli su mi da ce da poskupi na 1600 din trenutna cena 1300din Promenio pre 15 sati član Pelee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano pre 13 sati Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio svoju kocku , ulje je u nekoj kesi unutar kutije... Svakako lakse za baciti od plasticnih ambalaza... Glupo je jedino sto isto kosta kao da kupis 4 boce od po litar. Treba motivisati malo... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 26 Napisano pre 13 sati U prolazu, 86 postova Motocikl: Yamaha Tmax 530 Honda SWT-600 BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si platio kockicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirko015 16 Napisano pre 13 sati U prolazu, 9 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pelee said: Broj artikla 255294 posto je muka dok se u delmax-u objasni cak i sliku kad pokazes njihov odgovor je da nemaju danas sam uzeo jos 4l za rezervu rekli su mi da ce da poskupi na 1600 din trenutna cena 1300din 1400 litra u Delmaxu danas poručeno. Verovatno su već podigli cenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22449 Napisano pre 13 sati Integrisan, 9631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 5569din je cena kocke, to mu dodje 1392din/L... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Naručio sebi danas tri litra 15w50-XP Pro. Cena identična kao pre godinu dana 1303 din. Evo slike sa monitora u Delmax-u dok su mi radili porudžbinu. Što se ulja tiče dve godine sam koristio Comp iste gradacije i pokazalo se odlično a prošle godine probao Pro i ulje nije odlično nego je FENOMENALNO. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...