ficoman 346 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Krokodilo said: Ако користиш овакву бомбину онда можеш и 1мм Sent from my SM-N960F using Tapatalk Sve je fabricki na Visa R, kad sam bio mladji pre 15 godina kitoval sam i sredjivao piaggio free i slupao ga vrlo brzo. Tako da mi je budzenja dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2772 Napisano April 27, 2022 Ne silazi, 4872 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve je fabricki na Visa R, kad sam bio mladji pre 15 godina kitoval sam i sredjivao piaggio free i slupao ga vrlo brzo. Tako da mi je budzenja dosta Ово није буџање, ово је побољшање посебно кад је хладније време у питању. А око зазора опет не контам али јбг.Sent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Krokodilo said: Ово није буџање, ово је побољшање посебно кад је хладније време у питању. А око зазора опет не контам али јбг. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Zazor, ima dva lista jedan debljine 6.35 i jos jedan debljine 0.8. Stavio sam jedan na drugi i tako sam dobio 7.1, tacnije 7.15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 302 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Nesto si se zeznuo... Uzmi šubler i pogledaj koliko je 7.1 mm. Ne mozes toliki zazor napraviti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 27, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je mislio na 0.71mm, sa 7.1mm ne bi upalioПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 27, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ne pisem u milimetrima nego u stotinama milimetra. Kupio sam u prodavnici 'spijun' kljuc sa listicima za stalovanje zazora. Slikacu vam sutra, ostao mi je taj alat u Fici. Promenio April 27, 2022 član ficoman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano April 27, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u stotima, to je 71 stoti deo, ili 71/100Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano April 27, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, u pravu si u hiljadama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zhex 188 Napisano April 28, 2022 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Vespa GS 160, Vespa GTS 300 HPE Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2022 at 2:20 PM, ficoman said: Evo svecice posle 30km, od toga 10km autoput, 15km magistrala i 5km grad. Nista nisam uradio. Sad sasvim korektno izgleda, garež će odgoreti vremenom, ne može to trenutno da nestane. Elektroda je odlična, a tu se odvija inicijalno sagorevanje. Teraj, uživaj i ne brini previše. Uzdravlje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2772 Napisano April 28, 2022 Ne silazi, 4872 postova Prijavi odgovor kao problematičan Набавите ово и није вам потребан шпиун за свеќице.Са друге стране су mm.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Maj 18, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Vreme leti, put se sprema. Zamenjene gume Dunlop, dva lezaja zadnjeg tocka i gumeni ublazivaci udara na zadnjem lancaniku. Spremio sam rezervne unutrasnje gume, litar ulja da zamenim uz put, nosac kofera umesto fabrickog i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Колико су коштале нове гуме и где си их купио? Да ли је било у понуди и од других произвођача или само Данлоп? Интересујем се због изгледа шаре. Мени се дешава да корман има вибрације па не смем да га пустим. Занима ме да ли се то дешавало и код тебе пре замене гума и ако јесте да ли се решило после монтаже нових. Желим ти супер провод и срећан пут кроз авантуру. Надам се да нас нећеш ускратити описа како је било. Promenio Maj 18, 2022 član Наш Словне грешке Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Maj 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Gume su Dunlop D104 zadnja, D104F prednja. U ovom trenutku ne moze da se nadje nigde zadnja guma 2.75, rekao mi je Pedja iz Moto Labaratorije da odem do Dum doo u Mirjevu i da vidim sta imaju. Ponudili su mi Dunlop posto to jedino uvoze, i u roku od 7 dana od kada sam narucio, uz kontigent ostalih guma, bile su i moje. Cena je bila 7025dinara za obe. Stim sto sam imao rabat 10%, posto sam uzimao kao firma. Moj utisak nije kompletan, posto sam danas presao maksimalno 10km, ali za sada to je nesto sasvim drugo. Udobnija i meksa voznja, pre svega. Takodje su mi totalno propali damperi, pa sada sa novim, nemam vise onaj udar lanca i imam totalno drugaciji osecaj u voznji. Mnogo, mnogo bolji. Ovaj motocic je kao fica ili bilo koja zastava. Osetljiv i trazi neznost, ali takodje bilo koja mala promena na bolje se itekako oseti, novi deo i promena podesavanja se bas prenesu na samu voznju, naravno na bolje. Nisam osetio problem sa koromanom, do duse nisam ni pokusavao da ga pustam, a mozda kada se bolje prisetim, verovatno da sam imao podrhravanje ali sam prilagodio stil voznje tome. Ovo sto sad imam pod sobom na felnama, je znacajno bolje, od fabrickih guma. Od mene toliko za sad, a od ponedeljka, sakupljam utiske za putopis. Bice to jedna dobra nedelje. Red Makedonije, red Grcke i ove nase Srpske lepote. Pozdrav Promenio Maj 18, 2022 član ficoman 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 19, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на одговору! Једва чекам опис авантуре. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Како ли је и зашто ова тема завршила овде? Била у "скутер кафе" форуму, а сад испада да је много моћнија машина него што јесте. Прерасла у макси скутер, баш велики скок Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10138 Napisano Maj 20, 2022 Ne silazi, 2337 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko 50 cm3 je maxi Valjda... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7410 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/18/2022 at 10:52 PM, ficoman said: Gume su Dunlop D104 zadnja, D104F prednja. U ovom trenutku ne moze da se nadje nigde zadnja guma 2.75, rekao mi je Pedja iz Moto Labaratorije da odem do Dum doo u Mirjevu i da vidim sta imaju. Ponudili su mi Dunlop posto to jedino uvoze, i u roku od 7 dana od kada sam narucio, uz kontigent ostalih guma, bile su i moje. Cena je bila 7025dinara za obe. Stim sto sam imao rabat 10%, posto sam uzimao kao firma. Moj utisak nije kompletan, posto sam danas presao maksimalno 10km, ali za sada to je nesto sasvim drugo. Udobnija i meksa voznja, pre svega. Takodje su mi totalno propali damperi, pa sada sa novim, nemam vise onaj udar lanca i imam totalno drugaciji osecaj u voznji. Mnogo, mnogo bolji. Ovaj motocic je kao fica ili bilo koja zastava. Osetljiv i trazi neznost, ali takodje bilo koja mala promena na bolje se itekako oseti, novi deo i promena podesavanja se bas prenesu na samu voznju, naravno na bolje. Nisam osetio problem sa koromanom, do duse nisam ni pokusavao da ga pustam, a mozda kada se bolje prisetim, verovatno da sam imao podrhravanje ali sam prilagodio stil voznje tome. Ovo sto sad imam pod sobom na felnama, je znacajno bolje, od fabrickih guma. Od mene toliko za sad, a od ponedeljka, sakupljam utiske za putopis. Bice to jedna dobra nedelje. Red Makedonije, red Grcke i ove nase Srpske lepote. Pozdrav Na Visi.. ?? Svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Maj 21, 2022 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Na Visi.. ?? Svaka čast Hvala. Kymco VisaR 110 i Sym Magic 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2595 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1618 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Je li bolji Sym i koliko se oseti razlika u snazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Magic SR Prijavi odgovor kao problematičan Bolji je. Jaci motor, ima diskove i napred i nazad, vesanje je tvrdje i napred i nazad, ima el. ubrizgavanje, moderniju tablu, teflonska creva, led osvetljenje, vise mesta ispod sedista, udobnije i sire sediste. U svakom segmentu je za klasu bolji. Manje trosi na otvorenom, 1.85l na 100km. Ima taman snage toliko vise da je voznja manje zamorna, moja preporuka je Sym. Promenio Maj 21, 2022 član ficoman 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 21, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Занимљиво поређење и то из прве руке. И поред тога што нисам имао прилику да пробам Sym Magic 125, мишљења сам да је Sym тамам за оно мало бољи, као у овом поређењу. Promenio Maj 21, 2022 član Наш 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко решавао проблем вибрација кормана и како? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7410 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 3080 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to lepo samo mislim da SYM nema da se kupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 22, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Да ли је неко решавао проблем вибрација кормана и како? Zar ne reče Ficoman da je zamenom guma (Dunlop) rešio problem? Ne znam dal' je dodavao tegiće na ručice?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 161 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Нисам приметио да је неко писао да ли је и на који начин решио то подрхтавање кормана. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...