N.F.S. 22742 Napisano Subota u 17:21 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dukac je 2011god, tesko da se on potpisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3368 Napisano Subota u 17:21 (promenjeno) Drug član, 823 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za 'Stradu sa njegovim potpisom. Znam da je postojao 916 Senna i da je izbacen Monster sa njegovim potpisom i u bojama Brazila. Edit: Ne, nije licno njegov potpis na tom jednom motoru, ako si to mislio. Sena je poginuo 01. maja 1994. godine. Promenio Subota u 17:23 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22742 Napisano Subota u 17:23 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da probam bolje da uslikam.. Mrak je jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3368 Napisano Subota u 17:27 Drug član, 823 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Access Denied WWW.DUCATI.COM A taj natpis je verovatno prethodni vlasnik dao da se isece folija i da mu se zalepi na ram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22742 Napisano Subota u 17:35 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22742 Napisano Subota u 17:38 Integrisan, 9725 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, grafigo je napisao: Ne znam za 'Stradu sa njegovim potpisom. Znam da je postojao 916 Senna i da je izbacen Monster sa njegovim potpisom i u bojama Brazila. Edit: Ne, nije licno njegov potpis na tom jednom motoru, ako si to mislio. Sena je poginuo 01. maja 1994. godine. Zato i napisah tesko da je potpisao ali da je tako, vrednost ovog dukca bi draaaaasticno porasla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...