Nikola2607 774 Napisano Jun 22, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki motor ima nekih mana pa tako i MS. Ali kod MS su to bas minimalne mane, uglavnom oko plastika i nekih resenja koja su mogla biti bolja, s obzirom na cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Jul 21, 2020 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Ducati 1260 enduro WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ducati 1260 enduro, 2020. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo... Ko se ovo isclanjuje iz sekte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jul 21, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vuleta je napisao: Ducati 1260 enduro WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Ducati 1260 enduro, 2020. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo... Ko se ovo isclanjuje iz sekte Stoji na oglasima već neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1769 Napisano Jul 22, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan "ko traži ženu bez mane i motor bez greške - ostaće sam i ićiće peške" 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Jul 26, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas imao prilike da probam Ducati Multistrada 1200s 2012god, odusevljen sam, povoznost, snaga itd...kad sam se vrstio na z750 iz 2009 nije bilo to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 27, 2020 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stoji na oglasima već neko vreme.Čuli te, pa ga sklonili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 15, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je kolega Nele vec pitao ranije pa da pitam i ja sad. Interesuje me, tj potrebno mi je sto vise informacija o modelu 1200 iz 2011 godine. Prednosti, mane, da li je mnogo osakacen u odnosu na S verziju zbog tog elektronsog vesanja itd... Necu da pricam unapred da se ne izjalovi ali mislim da sam nasao jednu dobru po korektnoj ceni. Vlasnik je bio korektan i pristao je da odemo u burnout da odradimo pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 15, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj, ako je korektna cena i vlasnik pristaje da odete kod zastupnika na pregled, sto se razmisljas? Sto se tice elektronskog vesanja ne znam kako bi Ohlins na motoru, koji nema elektronsko vesanje, bio lose vesanje? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 17, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, ne razumem se, nisam do sad vozio dukca... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Avgust 18, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Onda treba prvo da probas, ako treba i sa saputnicom (tek ona ce da ga ceni). Nadam se da ce taj da se slozi da kao ozbiljan kupac probas Dukca. Moj komentar je bio povodom tvojih nedoumica o motoru generalno u odnosu na S verziju. Bilo koji motor koji vlasnik hoce da odvedes kod ovlascenog zastupnika na proveru ne moz' da bude los. Znaci da je odrzavan kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je i meni ulilo dosta poverenja, kad sam pomenuo da ga oteramo u burnout covek kao iz topa kaze nikakav problem samo zakazi termin. I tako i bi. A sto se tice probanja, vlasnik je provozao mene, prikupljam jos pare za motor pa nisam hteo ja da ga probavam jer ne daj boze necega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dimilix 23 Napisano Mart 18, 2022 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200R K53 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.4.2020. at 11:30, baracoka je napisao: @m1lanche motor je zaista fenomenalan i tu stvarni nema fileme, ukoliko zelis da ti ga zgadim moze i par mana , naime kada ga guras i pri manecrisanju ispod 10 na sat motor proizvodi skripanje iz predela kocionih kandzi, skripe plocice diskovi pa da gabjebes. Kada se pusti korman motor vuce na levu stranu, u voznjo ne ali bez ruku na njemu da, dugo mi je trebalo da otkrijem sta je u potanju, na 1200s koji ima elektronsko vesanje sva elektronika je spakovana u levu vilu te je tako malko tezi na tu stranu o samom tim vuce na ostu. Ako zelis jos neku manu slonodno reci , o prednostima pak mogu da pisem danima pozdrav Nikola, da li znas kako se resava nesvakidasnje skripanje iz prednjeg tocka? Cuje se i kada je motor ugasen i manevrise se na o-ruk. Ciato sam da plocice dodiruju diskove i da je to izvor skripanja, ali nigde nisam nasao resenje ili savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 3, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Da probam da ozivim malo temu Jel postoji altrenativa za Ducati BG servis, a da imaju uredjaj za restartovanje servisnih intervala? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 4, 2022 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel si video kod Andreja sa Dedinja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, doktor je napisao: Jel si video kod Andreja sa Dedinja? Cuo sam za njega, zapartio na Instagramu ali ga nisam kontaktirao. Svakako planiram da to uradim. Jel imas mozda njegov broj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 5, 2022 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, bugiman said: Cuo sam za njega, zapartio na Instagramu ali ga nisam kontaktirao. Svakako planiram da to uradim. Jel imas mozda njegov broj? 0644714118 Andrej Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano April 5, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, doktor je napisao: 0644714118 Andrej Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1643 Napisano Decembar 28, 2022 Drug član, 1026 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas Multistradu 600 i kusur. Malo sam guglao o tom motoru, pise da je motor iz Monstera. Da ima dve varijante dark i obicna (normalnija oprema). Ono sto mene interesuje, kako se motor pokazao i da li ga vredi kupovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Decembar 28, 2022 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ga je vozio nekoliko godina, bio je dobar i uredno servisiran primerak i nije se pokazao problematičan, naprotiv. Probao sam ga nekoliko puta i mogu slobodno reći da je jedan od najzabavnijih motora koji se mogu kupiti za taj novac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 1, 2023 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan 620 Zabavan za voznju, ali trazi servis. Ima neko zatezanje kaiseva (nema lanac u motoru) koje se podesava na zvuk pa je potrebna oprema. Naravno uz malo vremena moze i u kucnoj varijanti da se napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1442 Napisano Februar 27, 2023 Drug član, 918 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati je ta riba koja trenira, pršti kako izgleda ali ima 165cm i toksična je za sve pare, znaš da ti to ne treba u životu... al te privlači Mislim da je to definicija Dukatija generalno, ko voli preciznost i uglađenost uvek su tu predstavnici iz Japana, ali malo ludila pokreće zabavu, očigledno 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Mart 6, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo isterao MS V4S, pa da vidim sta se tu dogadja i o cemu se tu radi... Naravno, nije jos vreme za neke egzibicije, ali sam stekao neki potpuniji utisak. Pre MS sam vozio XR '15, XR '20 (K69), pa XR '17 Ducati: Ide - ocekivano za 170 ks Koci- Brembo M50 Stylema To sam i ocekivao. Nisam ocekivao da je toliko udobna, a pogotovo da je toliko povozna. To me bas odusevilo i iznenadilo. I to sa gumama Scorpion 2 koje nisu u nekom stanju. Oseti se malo 19 napred, ali opet je to sasvim dobro. Lepo povlaci iz srednjih, u nizim se vec osete vibracije V4. Zastita od vetra sasvim korektna, mada bi mogao i neki visi vizir posto sam 188cm. Ogibljenje sasvim dobro radi posao, mada i tu ima milion nekih podesavanja. Ono sto mi se ne svidja... - Vibracije, mada je to mozda subjektivno, jer sam uglavnom bio na rednih 4. Mnogo jako motorno kocenje cak i na touring modu. Naravno, sve to moze da se podesava, ali ovo je na fabrickim podesavanjima. Zadnja kocnica bi mogla biti jaca, mada se aktivira pritiskom prednje. U 6 brzini vibrira bez obzira koliko idete i na kojim ste obrtajima. I lepo trosi. Znam da ce neko reci da na tu cenu motora to nije bitno, ali pisem sa aspekta autonomije. Mnogo dugmica- BMW mnogo jednostavniji i rekao bih da BMW ima bolji tft na direktnom suncu. Fotke su ispale lose kao digitronom da su napravljene, al ajd. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Mart 6, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo slike od danas? Mislim da sam vas video kada ste prolazili kroz VA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1904 Napisano Mart 6, 2023 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BaneZ je napisao: Ovo slike od danas? Mislim da sam vas video kada ste prolazili kroz VA. Jeste od danas. Uz Drinu (Zvornik- Ljubovija), Debelo brdo, i onda Velika nagrada Valjeva (put Valjevo- Loznica) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2799 Napisano Mart 6, 2023 (promenjeno) Braveheart, 706 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, DjoleLO said: Jeste od danas. Uz Drinu (Zvornik- Ljubovija), Debelo brdo, i onda Velika nagrada Valjeva (put Valjevo- Loznica) Koliko ti pokazuje prosecnu potrosnju, bas me zanima kad si vec spomenuo da fino trosi. I jel bolje koci prednjom nego na Xr.u ? Xr-a sam probao i cini mi se da koci brutalno prednjom, cak i bolje od mog K 1300s. ( mada nisam probao jos uvek sport mod, gde bi trebalo da koci agresivnije jer sam penzos...) Planiram jos ovu sezonu ovaj polu čučavac, pa sl sezone na nesto udobnije da pređem. Gledam Multistradu i Xr.a kao neki suzeni izbor... Bas ti je smekerica Multistrada i sviđa mi se ta boja. Hvala ti na odgovoru ! Promenio Mart 6, 2023 član Biker Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...