Jump to content

Moto Zajednica

Dimilix

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    BMW R1200R K53

Poslednji posetioci profila

163 profile views

Dimilix's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

23

Reputacija u zajednici

  1. pozdrav Nikola, da li znas kako se resava nesvakidasnje skripanje iz prednjeg tocka? Cuje se i kada je motor ugasen i manevrise se na o-ruk. Ciato sam da plocice dodiruju diskove i da je to izvor skripanja, ali nigde nisam nasao resenje ili savet.
  2. i moj neprežaljeni ćale.
  3. Maxeri, jel neko planira da zagreje gume sutra?
  4. Nebojsa Dimitrijevic 0648094471 Zvezdara Beograd
  5. Odlican izbor si napravio, jedna svestrana masina. ...Tucano je odlican u svim uslovima za koja je namenjen, ali se slazem sa Nesom da je malo tesno u kolenima, jer sam navikao da mi kolena rade, a visok sam 183.
  6. Svaka cast na odluci i dobrodosao, jedino ces zaliti kad vidis sta si do sad propustio
  7. Pozdrav momci i devojke, bajkeri i obozavaoci slobode i prirode. Za one koji me ne znaju ja sam Dimi, zivim u Beogradu, rodjen sam u Jagodini i vozikam dva tocka vec dugo. Trenutno vozim, Peugeot Tweet 50ccm, Hondu Integru NC 700 DCT, a uskoro mozda bude i tesno u garazi, ako nadjem "ono nesto" za moju dusu. Imam 45 godina, vozio sam Gileru Runner 125ccm, Suzuki TLR 1000 i Yamahu R1 sa kojom sam imao i pad nakon koje je usledila pauza u druzenju sa bajkerima i putevima. Ponovo zeljan druzenja, puteva, novih iskustava resih da se obratim istomisljenicima, a gde bih drugde no ovde. Iskustvo na forumima nula, ali brzo ucim, ne zamerite.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja