ske 1133 Napisano April 21, 2022 Zainteresovan, 443 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Nije. Ja im pisao, pitao dal ce imati uskoro neku akciju, kazu da ne znaju, da prate interesovanja kupaca pa ce neko odluciti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je interesovanja ranije, svaki put ako ne odem prvi dan, sve se razgrabi kao da je džabe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano April 23, 2022 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 23, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Ima smisla sto su premestili ovo da bude u maju, verovatno ce biti jače prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 23, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Uzimao sam skoro sprej za ciscenje i za podmazivanje lanca,cliner je ok,ovaj drugi za podmazivanje nije nikakav po meni,mada koliko para toliko i muzike..Po meni vise je namenjen za bicikle nego za motocikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6570 Napisano April 23, 2022 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cvele 1389 said: Uzimao sam skoro sprej za ciscenje i za podmazivanje lanca,cliner je ok,ovaj drugi za podmazivanje nije nikakav po meni,mada koliko para toliko i muzike..Po meni vise je namenjen za bicikle nego za motocikle Da li je i tebi kliner bio pod slabim pritiskom? Ja sam uzeo nekoliko flašica klinera i svi više piške nego što prskaju. Ali, lepo čiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Potroših par flašica klinera i potvrđujem da lepo čiste kao i da su sve pod veoma malim pritiskom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to stalno prodaje u Lidlu ili je to bilo/bice u nedeljnoj ponudi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 310 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, djuraz je napisao: Jel se to stalno prodaje u Lidlu ili je to bilo/bice u nedeljnoj ponudi? Bice u nedeljnoj ponudi. Mada ranijih godina je ostajalo duze od nedelju dana na rafovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djuraz 230 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vec neko vreme hocu da probam, valjda ce biti uz ostalu moto opremu u maju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 244 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno nisam odusevljen cleaner-om. Treba mi 2 bocice da ocistim lanac lepo. Verovatno je i do teflonskog spreja kojim podmazujem lanac koji je jako lepljiv pa mozda i nisam upravu. Moji drugari su jako zadovoljni njime. Kapiram da podmazujem uljem cleaner bi odradio posao bez problema. Cena mu je smesna i bilo ga je uvek kada sam odlazio u Lidl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 91 Napisano April 24, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: F850GS . Pre toga: CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su super i cleaner i podmazivac , pogotovo jer je ovaj bezbojan i lanac ne izgleda zamazan . Za sada nisam imao zamerki , koristio sam ipone ranije i motul pastu , sve lepo vrši posao za šta je namenjeno . @cvele 1389 Što misliš je podmazivač više za bicikle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 25, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2022. at 1:05, misa-pei je napisao: Da li je i tebi kliner bio pod slabim pritiskom? Ja sam uzeo nekoliko flašica klinera i svi više piške nego što prskaju. Ali, lepo čiste. Ne,normalni su bili.skidao sam turbinu sa auta koja se nije videla od garezi,bez problema je ociscena clinerom..i to par komada su uzeta u Pancevu,a nekoliko u Vrscu (nisam mogao da odolim kad sam ih video u radnji ) verovatno si naleteo na neku losu kutiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano April 25, 2022 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ziks je napisao: Meni su super i cleaner i podmazivac , pogotovo jer je ovaj bezbojan i lanac ne izgleda zamazan . Za sada nisam imao zamerki , koristio sam ipone ranije i motul pastu , sve lepo vrši posao za šta je namenjeno . @cvele 1389 Što misliš je podmazivač više za bicikle ? Bas zato kao sto kazes lanac deluje ne zamazano,posle par voznji mi deluje kao da je lanac potpuno suv...Dugo koristim Ipone sprej za podmazivanje i prilikom nanosenja mi deluje dosta kvalitetnije nego sprej iz Lidla.Sad dal je do mog stila voznje ili ja nesto tripujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22528 Napisano April 25, 2022 Integrisan, 9656 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postoje suvi i mokri lubrikanti, ovaj iz lidla je suvog tipa. Nista ne deluje suvo vec jeste suvo... Obicno su na bazi teflona, mos2 ili grafita... Kada aerosol ispari ostaje film na dodir suv. Koristim repsol, oba tipa... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18639 Napisano April 25, 2022 Integrisan, 8484 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Da dodam na ovo što kaže @N.F.S., za one koji skrenu i van asfalta, obavezan je upravo suvi lubrikant (već rečeno, na bazi teflona, sličan kao za bicikle). Jedino on ne zalepi prašinu za lanac u roku od odmah, pa dobijete efekat "šmirgle", čitaj još gore nego da je nepodmazan lanac. Ovaj jeftini iz lidla ima dakle svoju upotrebnu vrednost. Ja ga lično ne koristim, ali znam ljude koji ga koriste i ne žale se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pazario komplet veš, deluje odlično, potkapu koja je bolja od svih koje sam do sad probao (nisam mnogo doduše), i ceradu. Odmah u glavu prvi dan, da se ne razgrabi. Probao kacige, ona jet je meni smešna sprava ali i inače mi tako deluju. Ona flip-up, šta znam, nije svetska klasa ali otprilike OK za cenu koštanja, s obzirom da je flip-up, sa sunčanim vizirom i pinlock-om. Ja je ne bi kupio, ali to je zato što mogu sebi da priuštim 20k+ za fullface sa svim tim u HJC varijanti. Da mi baš treba flip-up i da baš nemam pare, da, uzeo bih je. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako. Da dodam na ovo što kaže @N.F.S., za one koji skrenu i van asfalta, obavezan je upravo suvi lubrikant (već rečeno, na bazi teflona, sličan kao za bicikle). Jedino on ne zalepi prašinu za lanac u roku od odmah, pa dobijete efekat "šmirgle", čitaj još gore nego da je nepodmazan lanac. Ovaj jeftini iz lidla ima dakle svoju upotrebnu vrednost. Ja ga lično ne koristim, ali znam ljude koji ga koriste i ne žale se.Ja nanesem taj iz Lidla posle detaljnog ciscenja na lanac i ostavim ga u garazu zimus,. Kad posle 10-tak dana primjetim da je poceo rdjati.Tu sam zavrsio sa njim, mislim da je ostalo jos skoro pola bocice negdje, a kliner je za svaku preporuku Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Maj 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Gordak985 je napisao: Pazario komplet veš... Koga zanimaju veličine, ja sam 177/73 gornji deo M uz telo taman kako veš treba. Donji deo M preuzak, jedva navučem preko butina a ja nisam neki "fudbaler". Podkapa L/XL za moju 61cm obima glavudžu lepo pasuje, možda bi voleo da je malo uža ali svakako je to to. Promenio Maj 2, 2022 član Gordak985 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1427 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 914 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh veš i potkapu. Veš me je zaprepastio, toliko je udoban da je to prosto neverovatno! Isto to mogu reći za potkapu, kajem se što ne uzeh još jednu, možda sutra uzmem još jednu ako ih bude bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2562 Napisano Maj 2, 2022 Drug član, 1240 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, blackmore je napisao: Uzeh veš i potkapu. Veš me je zaprepastio, toliko je udoban da je to prosto neverovatno! Isto to mogu reći za potkapu, kajem se što ne uzeh još jednu, možda sutra uzmem još jednu ako ih bude bilo. Da znaš da razmišljam o još jednoj podkapi, ionako idem sutra da zamenim donji deo, cena je nedokučiva za taj kvalitet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProkaRoka 368 Napisano Maj 2, 2022 TVRD RAD, 232 postova Lokacija: Beograd/Banovo Brdo Motocikl: KTM 1290 SuperDuke GT 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh donji deo, odličan! Na preprouku kolege uzeh L inače nosim M i nisam pogrešio, brojevi su malo čudniji pa gledajte slobodno da uzmete za broj veće. Zaboravih podkapu, tako da sutra moram otići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Maj 2, 2022 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Potvrdjujem za veličinu, svakako uzeti broj veći od onog koji se nosi. Ja sam menjao L za XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1427 Napisano Maj 2, 2022 (promenjeno) Drug član, 914 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gordak985 je napisao: Da znaš da razmišljam o još jednoj podkapi, ionako idem sutra da zamenim donji deo, cena je nedokučiva za taj kvalitet. Iskren da budem ovo je druga balaklava koju sam probao ikada, medjutim meni je legla kao salivena! Za taj novac je sjajna kupovina, a uvek se isplati imati rezervnu ! Što se veličine veša tiče, ja sam visok 196cm i težak 112kg, kao što se vidi sa slike veličina ne 60-62, dok je balaklava L-XL (obim glave 63cm). Promenio Maj 2, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3047 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1071 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Meni je potkopa S/M veličine mala a nosim kacigu u M veličini. Danas odoh da zamenimm za L/XL. Steže previše i prorez za oči mi širinom knap (a ne'am farove ko Ivan Bosiljčić).Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...