Skittles 6529 Napisano pre 40 minuta Nemanja Stojanović, 1791 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Gliga said: Imam originalni DJI daljinac na raspolaganju. Mislio sam da je to najbolja stvar ikad, sve dok ga pre par dana nisam isprobao Postavljen na korman motora uopšte nije toliko lako dostupan. Opet mora da se skloni ruka sa kormana, a dugmići na daljincu nisu ni blizu tako "rukavica friendly" kao dugmići na samoj kameri. Posle nekoliko upotreba sam odustao i vratio se na staro dobro paljenje i gašenje direktno kamere (jednim pritiskom se pali i počinje da snima, sledećim pritiskom završava snimanje i gasi se). Daljinac sada vidim kao opciju samo ako kamera nije dostupna u toku vožnje, tj. ako je postavljena negde na motor. Meni isto ne smeta da na samoj kameri, čuje se veoma dobro i kad se upali i kad se ugasi. Ali za ovu 360 koja je uglavnom iza mene, i još na štapu, bi mi značio neki daljinac koji može da pokaže da li snima ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...