PetraBG 212 Napisano Jul 6 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT-07 , super soco ts1200r Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Abi said: @PetraBG Hvala! To mi je bas i trebalo. Ne isplati se onda goPro, jer tacno vidim da bih se pronasao u ovome sto si napisala. Takodje imam X2, ali bih rado stavio jos jednu. X4 po onome sto sam gledao mi jako lepo deluje, X3 tu i tamo. X2 sam zadovoljan, mada je nocu nisam ni koristio (razmazeni bajker samo, vozim kada je dan, sunce, leto ) Isto, x3 mi nije izgledao kao preveliki update ali x4 ima vec ozbiljnije specifikacije nije lose po mraku ali je bas grainy, zato mi se ne dopada previse osim po bas osvetljenim prostorima, pa bude ok snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 8 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna zasto su na KP neke gopro hero 12 black 350e, a neke 500+ evra??? Sve se prodaju kao nove i sa garancijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Jul 8 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo verovatno da ove od 350 prodaju klasični KP šverceri, a da ove 500+ prodaju regularni prodavci, znači PIB, adresa, fiskalni račun, a imaju nalog na KP, što je postala redovna pojava danas. Kod tih legalnih očekuj cenu kao u Gigatronu, na primer.Aktuelna cena za 12icu je $300, pa eto mala referenca.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4808 Napisano Jul 8 Drug član, 1870 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa GoPro 12 black o DJI Osmo action 4? Ovako na papiru su vrlo slične, cena im je skoro ista. Kakva su iskustva u realnom radu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 8 (promenjeno) Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Imam ponudu za moju GoPro 8 black, doplatio bih i kupio 12 Edit: Vidim imaju dobre ocene i puno ocena. Znaci da nisu prevara Promenio Jul 8 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Skyrunner said: Ima li neko iskustva sa GoPro 12 black o DJI Osmo action 4? Ovako na papiru su vrlo slične, cena im je skoro ista. Kakva su iskustva u realnom radu? Poslednji Go Pro koji je bio krštena sprava je bio 8 Black. Posle toga mnogo upropaštenih ronjenja, skijanja, vožnji i svega ostalog. Pritom, i da se izuzme pouzdanost, prešišao ih je DJI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 8 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan To znaci da se ne ispati da prodam moju 8 i kupim 12??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi za šta i kako koristiš, 7 i 8 su i dalje odlične za 92% ljudi.. S obzirom da pitaš - verovatno si u tih 92% Ako imaš problem sa baterijama, ili imaš dobru varijantu da prodaš osmicu - ja bih išao na DJI u svakom slučaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 8 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam onaj mali procenat sto je ima a slabo koristi Pa sam mislio, posto je vec slabo koristim, racunam generacijski zastarela, da je zamenim za noviju i nju da slabo koristim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, ne diraj ništa i slabo koristi osmicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo danas u Gigatronu. Zbog njihove loše organizacije internog transporta morao sam lično ići za BG da je pokupim jer u sredu krećem na put. Pre neki dan bio u Pečuju (Mađarska) i vidim da je i tamo slična cena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina Falangie 3 Napisano Jul 8 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja da javim utiske : našla sam goPro hero 7 polovan, u ok stanju. Napravili smo par krugova i par minuta snimanja. Osim što je baterija malo slabija, sve je ok za sad. Snimci su i više nego pristojni. Drago mi je da sam odustala od jeftinijih verzija. Mislim da bi samo zamenili bateriju nekom momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Jul 8 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je tek od 8ce GOPRO dobio onu kvalitetnu stabilizaciju slike. Neka me neko ispravi ako gresim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Regina Falangie 3 Napisano Jul 8 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Mislim da je tek od 8ce GOPRO dobio onu kvalitetnu stabilizaciju slike. Neka me neko ispravi ako gresim. Nama je ovo prva akciona kamera tako da za bolje ne znamo. Ali kontam da je svaka sledeća sve bolja, logično. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 8 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Mislim da je tek od 8ce GOPRO dobio onu kvalitetnu stabilizaciju slike. Neka me neko ispravi ako gresim. Od 7 black 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 9 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, baneBP je napisao: Uzeo danas u Gigatronu. Zbog njihove loše organizacije internog transporta morao sam lično ići za BG da je pokupim jer u sredu krećem na put. Pre neki dan bio u Pečuju (Mađarska) i vidim da je i tamo slična cena. Ja ipak prodadoh moju 8 black. Sto nisi kupio sa oglasa za u pola manje para??? Ja planiram one sa oglasa od 350e Ima i GG samo kamera za 47.999 Ne znam sta da radim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MaxiS said: Sto nisi kupio sa oglasa za u pola manje para??? Ja planiram one sa oglasa od 350e Ima i GG samo kamera za 47.999 Ne znam sta da radim.... Zvao sam te oglase sa KPa za 350 eura (42.000 din). To su sve nakupci koji donose iz Madjarske i skoro niko nema na stanju vec treba da se ceka 7-10 dana sto meni nije odgovaralo. Posto je u Madjarskoj cena slicna kao i kod nas zarada prodavca je samo VAT (PDV). Jako bitno je da su svi KP prodavci nudili samo 1 godinu garancije (u Gigatronu su 2 godine) i da je ta cena od 350 eura za osnovni model bez opreme, znaci samo jedna baterija, mali USB kabel i jedna kopca i to je to. Ja sam za 53.000 dobio set koji cini dve rucke (jedna plutajuca), nosac za glavu, cvrstu torbu i meni najbitnije jos jednu enduro bateriju. Samo dodatna baterija kosta oko 5.000 din kad kupujes posebno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Jul 9 (promenjeno) Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 7/8/2024 at 10:51 AM, MaxiS said: Da li neko zna zasto su na KP neke gopro hero 12 black 350e, a neke 500+ evra??? Sve se prodaju kao nove i sa garancijom? Jer donosi od preko gde u startu plate manje i prodaju na crno + jos ako uspeju da urade povracaj pdv-a ostaje im dosta lufta da spuste cenu. Inace, nije nikakva prevara sto se tice tebe kao kupca, ti stvarno dobijes nov proizvod kao iz radnje. Promenio Jul 9 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16518 Napisano Jul 9 Integrisan, 4946 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako idete preko, kupite,u ranac, dzep, kofer i prenesete... Jos ako idete negde avionom nista lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Jul 9 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su cene u Madjarskoj Znaci ovaj set koji sam ja kupio isto dodje i tamo i ovamo tako da jedina usteda bi mi bila povrat VATa ali za njega se moram cimati ponovo u Madjarsku i taman to potrosim opet na gorivo, vinjetu i klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1512 Napisano Jul 9 Drug član, 955 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, baneBP said: Ovo su cene u Madjarskoj Znaci ovaj set koji sam ja kupio isto dodje i tamo i ovamo tako da jedina usteda bi mi bila povrat VATa ali za njega se moram cimati ponovo u Madjarsku i taman to potrosim opet na gorivo, vinjetu i klopu. Za povracaj poreza se odmah uzme obrazac prilikom kupovine, ne treba se ici dvaput. U realnosti od 21% se dobije oko 14%, osim ako se nesto nije promenilo poslednjih godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Jul 10 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Meni povrat poreza uvek ispadne 10 posto od plaćene cene ali uvek idem kod posrednika koji ovde radi povrat poreza. Možda da sam šaljem papire sa pečatom carine, što jeste opcija, bi bilo više ali ovako budem siguran da se neće desiti da nešto nisam popunio kako treba jer neki prodavci daju nepopunjene podatke pa upisuješ sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Jul 10 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu danas verovatno uzeti u GG hero 12 samo sa nosacem (bovom). 48.000 350e (za one sa KP) sa slanjem ce izaci oko 42.000. Za 48.000 imam sa nasom garancijom 2 god i poklon bova. Jbg. 50e skuplje, ali mirna glava... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 24 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo motorasi, Trenutno imam GP hero black 8 i pocinju problemi, Pocne da snima, posle kraceg vremena se sama ugasi, kada zelim da nesto uradim na njoj jednostavno se zamrzne ekran i nikakve reakcije nema na pritiskanje dugmica za paljenje ili brzo snimanje. Sledeci potez je vadjenje baterije, ostavim je tako par sati , upalim i svi problemi nastaju ponovo.. Kameri je uradjen fabricki reset, formatirana kartica. Update nisam uradio jos, mislim da nije do toga, mada probacu i to. Ima li neko ideju i iskustvo sta dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Avgust 3 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovojan mojom novom igrackom. Tek nedavno sam uhvatio vremena i volje da je testiram. Jedna voznja biciklom i jedna motorom. Snimci jako dobri, baterija izdrzi 3 sata rada a jedna od najboljih stvari mi je opcija upravljanja kamerom preko GOPRO aplikacije na telefonu sto mi olaksava upotrebu na motoru jer ne vidim displej. Time Lapse opcije su mi takodje zanimljive. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...