DUKI 215 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tražeći po buvljaku tuš, uzmem polovno, šatorsko krilo, 2 transportne vreće, 2 borbena ranca sa namerom da ih pretvorim u bočne bisage za rezervoar I mene zanima ova kombinacija: da napravim bocne bisage od dve torbe/ranca ili neceg slicnog. Mogu li da te zamolim za fotografije ranaca koje si uzeo - i za informaciju gde si ih tacno kupio na buvljaku? Ajd molim te, pusti bon ton, mi smo sabraća. Velika pijaca u donjoj trećini momak, a na m,aloj ima skroz u dnu al su skuplji i imaju uglavnom novu robu ili pak opranu. Kod ovog momka ima i jedno i drugo. Borbeni ranac dodatak za šatorsko krilo dodate kopče za još nešto oprtači za na rame dodatnni džakćić, verovatno za flašu Za onoga ko ne zna ili nije sluzio vojsku "dodatne kopče za još nešto" su kopce kojima se ranac zakaci za opasac tako da mozes da visis naglavcke a ranac ostaje na svom mestu. "dodatni džakćić, verovatno za flašu",sluzi za hleb,staje tacno ceo hleb,izbaci se napolje i tako visi radi dodatnog prostora u rancu,kada se ide na teren dobijes jedan hleb i SDO-suvi dnevni obrok,mala kartonska kutija sa tri konzerve,bombonama,cajem,medom... i to ti je za ceo dan pa ti rasporedi.Eto malo informacija,mozda neko posluzi ovo za hleb. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 1, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni taj džakčić služi da 'zadihtujem' ranac da ne poispadaju stvari jer je pretrpan Srećko - umem dobro da pakujem, svaki pedalj po torbama i koferima je popunjen. - šator, vojnička vreća, sintetičko ćebe, šatorsko krilo, cerada 2*3m, najlon za krečenje, 2*kanap 10m - osnovni alat, nožna pumpa za gume, 1/2L motornog ulja, 1/2L parafina za pranje - pecaroška stoličica, kombinovano sekirče, žica za roštilj, 2*1/2L flašice za vodu, vojnička porcija sa čuturom, kamperski tuš, pakovanje spiralica protiv komaraca - gotova jela 6 konzervi, paket nudli, veliko pakovanje nes kafe, pribor za jelo i čaše za dvoje, dva tanjira, šerpica, začini - 2*kišno odelo, odeća za toplo i hladno vreme za dvoje, papuče*2, fen za kosu, lekovi i higijena, veliki peškiri za plažu*2, jastučići na naduvavanje*2 - 3*mobilni telefon, kamera, punjači, mini tripod, baterijska lampa, lampa za šator - ostala oprema za vožnju*2 - podkape, jakne, rukavice, kacige - gurtne, mrežice, traka sa čekrkom (ono narandžasto oko kofera na slikama), vreće za đubre - ostalo sitno što ne mogu da se setim... Čisto iz radoznalosti sam stavljao na vagu jer nisam mogao ni ja da verujem kako je sve to stalo Tank torba 4.5kg, koferi po 7.5kg, ranac sa alatom 6kg, Louis torba 25kg. Plus ostalo što je udenuto po motoru oko 15kg plus oprema na nama = malo preko nosivosti motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91330-kamp-stolice/page__view__findpost__p__1468522 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 30, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Crni lorde, kako vozis ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Mart 31, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Penzionerski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Jul 27, 2013 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Spremili smo se za malo drugačije pakovanje za sledeću priliku Još jedna idejica čeka realizaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 2, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Max sport na Novom Beogradu(Bul. A. Carnojevica 69, preko puta Arene) se zatvara i daju popust od 50 posto na sve sto imaju u asortimanu. Imaju jos 10-ak vreca za spavanje koje sa popustom kostaju od 1700 do 2500. I podloge samonaduvavajuce sa uracunatim popustom kostaju od 2000 dindzi i ima ih 6-7 jos. Radnja radi jos sledece nedelje. Ja uz'o 'vaku podlosku http://www.amazon.co.uk/HIGH-COLORADO-Trekking-Matt-coal-black/dp/B003OD5AM8 Samo sto je siva sa jedne i crna sa druge, marka: high colorado, dimenzije: 183x51x2,5 cm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 2, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan neces se naspavati na samonaduvavajucoj podlozi, osim ako nisi mrtav umoran ili pijan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto se ne bi naspavao? Samonaduvavajuce podloge koriste svi kojima je boravak u prirodi gotovo svakodnevica, i kojima je od zivotne vaznosti da jutro docekaju odmorni. Predstavljaju odlican termoizolator i prilicno su udobne. Ako se putuje samo motorom, tada ni velicina ni tezina nisu toliko bitni (kao kod alpinizma, hajkinga ili biciklizma), tako da se moze koristiti i nesto prostranija i deblja... Jedino gde bi trebalo paziti, po mom misljenju, jeste da se ne kupuju jeftine podloge sumnjivih proizvodjaca, vec provereni proizvod neke renomirane firme i nema nikakvih problema. Moja putovanja cesto traju 3+ nedelja i na njima 90% vremena kampujem i spavam na samonad. podlosci (3,5cm), a budim se odmoran svako jutro. A nikada ne lezem pijan Naglasavam da je jako bitno da bude kvalitetna jer sam svedocio problemima koje mogu da stvore jeftine (poput Nordkapove iz Luisa). Dakle oprezno i pri kupovini gore spomenutih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 3, 2013 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan neces se naspavati na samonaduvavajucoj podlozi, osim ako nisi mrtav umoran ili pijan. Naspava se ja uredno na njoj iz kampovanja u kampovanje, vec 5-tu godinu, u svim uslovima i sezonama. I to na ovoj od 25 mm. Sto ljudi - sto cudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako je izgledao moj Varadero sa tri kofera i tri torbe, na putovanju od 7000 km, ovo je fotografija iz Palerma. Na kraju sam zbog svih stvari sto sam kupio usput morao da kupim jos jednu torbu i da je uspanujem na mesto gde sedi suvozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gocko 71 Napisano Septembar 12, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici kamp oprema za relacije od par hiljada km, na drugoj slici kamp oprema za dnevne relacije od par km PS na drugoj slici deo opreme koji je sklon promeni osim crvene kacige koja je uvek u zadnjem koferu na prvoj slici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4312 Napisano Octobar 10, 2013 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prvoj slici kamp oprema za relacije od par hiljada km, na drugoj slici kamp oprema za dnevne relacije od par km PS na drugoj slici deo opreme koji je sklon promeni osim crvene kacige koja je uvek u zadnjem koferu na prvoj slici Plus za suncobran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
warburg 2 Napisano Januar 19, 2014 U prolazu, 31 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda TA i VF 750 sabre Prijavi odgovor kao problematičan https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/399202_10151299434424795_46055984_n.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/77045_10151299433509795_303146573_n.jpg https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/487566_10151150010139795_1008696492_n.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Januar 27, 2014 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da napomenem, nisam ja na slici 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan PS na drugoj slici deo opreme koji je sklon promeni osim crvene kacige koja je uvek u zadnjem koferu na prvoj slici To kralju!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje u BGD-u moze da se kupi FERRINO MTB 2 i po kojoj cijeni? Usput ako neko ima iskustvo bilo bi dobro. Sluzio bi za kratke enduro voznje 2-3 noci max . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje u BGD-u moze da se kupi FERRINO MTB 2 i po kojoj cijeni? Usput ako neko ima iskustvo bilo bi dobro. Sluzio bi za kratke enduro voznje 2-3 noci max . Hvala Mislim da ga trenutno nema nigde, nisam 100% siguran. Idi do Gore, oni drze Ferrino pa vidi da li mogu da ti poruce... Inace, ja sam razmisljao da ga uzmem za putovanja biciklom jer je izuzetno lagan, ali sam odustao jer je jednoslojni. S obzirom da ti na motoru 1kg gore dole ne znaci puno, mozda ipak da razmislis o nekom dvoslojnom... Loap Sande je tu negde sa cenom, a kvalitet je zadovoljavajuci (dovoljan). Ferrino je (opravdano) skuplji, a za njihove modele ti je najbolje da licno odes do Gore. Momci koji rade su sjajni i svakako ces uz njihovu pomoc napraviti dobar izbor. Moj je bio Kalahari 3 (za motor, ne za bicikl). E da... Ne manje vazno, MTB nije samostojeci sator, a meni je i to odredjeni argument, s obzirom da neretko prespavam i na tvrdoj podlozi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 198 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 277 postova Lokacija: Svedska Motocikl: KTM 390 ADV, Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje u BGD-u moze da se kupi FERRINO MTB 2 i po kojoj cijeni? Usput ako neko ima iskustvo bilo bi dobro. Sluzio bi za kratke enduro voznje 2-3 noci max . Hvala Mislim da ga trenutno nema nigde, nisam 100% siguran. Idi do Gore, oni drze Ferrino pa vidi da li mogu da ti poruce... Inace, ja sam razmisljao da ga uzmem za putovanja biciklom jer je izuzetno lagan, ali sam odustao jer je jednoslojni. S obzirom da ti na motoru 1kg gore dole ne znaci puno, mozda ipak da razmislis o nekom dvoslojnom... Loap Sande je tu negde sa cenom, a kvalitet je zadovoljavajuci (dovoljan). Ferrino je (opravdano) skuplji, a za njihove modele ti je najbolje da licno odes do Gore. Momci koji rade su sjajni i svakako ces uz njihovu pomoc napraviti dobar izbor. Moj je bio Kalahari 3 (za motor, ne za bicikl). E da... Ne manje vazno, MTB nije samostojeci sator, a meni je i to odredjeni argument, s obzirom da neretko prespavam i na tvrdoj podlozi... Hvala na iscrpnom odgovoru, ja tragam za satorom manjih dimenzija i da je praktican za sklapanje i rasklapanje jer ne bih da trosim po 15-20 min na zezanje u mraku, pa jos ako je kisa... Velicina pakovanja je takodje vazna jer nemam bas prostora na motorcetu a i necu spavati vise od 2-3 noci u sezoni. Znam da je dvoslojni pravi izbor a to je onda i vecih dimenzija itd... pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano April 24, 2014 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan neces se naspavati na samonaduvavajucoj podlozi, osim ako nisi mrtav umoran ili pijan. Naspava se ja uredno na njoj iz kampovanja u kampovanje, vec 5-tu godinu, u svim uslovima i sezonama. I to na ovoj od 25 mm. Sto ljudi - sto cudi... ja bolje spavam na toj podlozi i u satoru nego kuci! a praktikujem da ponesem jos jednu skroz tanku (0,5cm) od armafleksa, pa stavim ispod, ali ne zbog udobnosti, nego da se ne probusi... a svakako ne zauzima mesto kada se zajedno srolaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano April 24, 2014 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedna slika Leonte011 spremnog za voznju !!!!!!!!!!!!!! :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusankobgd 39 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: BGD Motocikl: CBR 600 F4i Sport Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje u vezi satora. Imam neki iglo sator za dvoje. Sator je dvoslojan i jako sam zadovoljan, ali jedina mana mu je duzina kad je zapakovan. E sad, duzinu jedino odredjuju stapovi koji prave konstrukciju. Oni su duzine 70cm. E, sad sam ja kontao da ih presecem sve na pola (da bi skratio duzinu torbe sa satorom), ali da ne presecam gumu, nego samo stapove i da ih isto spajam kao i sad. Samo ne znam kako ili gde da nadjem ili nesto drugo da stavim umesto onih metalnih delova koji spajaju stapove. Oznacio sam na slici. Jel zna neko kako bi to mogao da resim? Nadam se da se razumemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan probaj da nadjes aluminijumske caure za nastavljanje kabla, tacnije sks-a (samonosivi kablovski snop) ppostoje u vise dimenzija 6, 10, 16, 25, 35 itd, mozes da ih prosiris burgijom naa dimenziju koja ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko.p 30 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NG Motocikl: Africa Twin 1000 Prijavi odgovor kao problematičan kada budes sekao stapove, zalepi traku za zastitu gde si planirao da seces pa preko nje seci bonsekom.......... postoje i bakarne caure koje su tankozidne i mozda ti one odgovaraju, ima ih u svim elektro radnjama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...