Jump to content

Moto Zajednica

Zvrndov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Tara
  • Motocikl
    KLR650 Tengai

Zvrndov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. imam KLR-a...a problem vise nemam ulje je bilo malo gusce, (jer je motor trosio ulje) i kada je hladno ulje se stegne i ne moze da okrene hahaha znam da je sada smesno...ali mnoge ljude sam pitao i nije im palo na pamet... Problem je resen, motor je komplet uradjen...
  2. Za potpun ugodjan mora da bude pravi zvuk!!! :lol: zao mi bilo da ih ne ponesem, tacno je sirok koliko i uzi kofer, kao da su pravljeni jedno za drugo!
  3. Svako ko radi reklame ima i te reflektujuce folije, verujem da ima svuda... one kao sto se koriste za znakove evo recimo ovako..
  4. razmisli o katadiopterima ili reflektujucim trakama sa zadnje strane kofera... ja imam katadioptere na mojim sa zadnje strane, a video sam na mnogim fabrickim i reflektujuce trake sa bocne strane...
  5. Napakovano... svasta nesto, od opreme za kampovanje, ronjenje... raspakovano! sta da radimo kad volimo da slusamo bluz uvece uz pivo, a imamo mesta!!! :lol:
  6. Naspava se ja uredno na njoj iz kampovanja u kampovanje, vec 5-tu godinu, u svim uslovima i sezonama. I to na ovoj od 25 mm. Sto ljudi - sto cudi... ja bolje spavam na toj podlozi i u satoru nego kuci! a praktikujem da ponesem jos jednu skroz tanku (0,5cm) od armafleksa, pa stavim ispod, ali ne zbog udobnosti, nego da se ne probusi... a svakako ne zauzima mesto kada se zajedno srolaju...
  7. Jel ima neko iskustva sa ovim cudom(FiberFix)??? Procitao sam po netu i odgledao sve snimke sa youtube, deluje nestvarno ali izgleda da sljaka! Ne bih bas lepio ram od motora kao ovaj od bicikle, ali sigurno moze da nadje svoju namenu u garazi, ali i kao alat za ne daj boze!
  8. Svaka cast, pedantno uradjeno...:takoje:I moji su ovoliki, doduse postavljeni malo napred...nemam problema sa bocnim vetrom. Ja ne bih mogao da zivim bez velikih alu kofera, ne skidam ih nikad!
  9. Ako neko zna gde mogu da kupim karike(std) za Kawasaki KLR tengai iz originala, a da ne cekam da stignu od preko!!!

    1. SrdjanTT

      SrdjanTT

      Male su sanse da neko drzi karike u radnji za tengaia i moli se bogu da nekom popusti kompresija. Ako uopste i nadjes budi srecan.

  10. Kao sto vec stoji u naslovu, potrebne su mi karike za Kawasaki KLR tengai, 1990 god (klip je ART std. Fi 100) Cekao sam mesec dana da mi stignu i stigle pogresne! :( ZNA LI NEKO GDE MOGU DA IH KUPIM A DA NE CEKAM TOLIKO?! Hvala unapred...
  11. Probaj ovaj broj +381658646444 Ivan. Ima dosta delova za DR BIG-a... pozdrav!
  12. Treba znat put pasat, a ne na po puta stat!!! ;)

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja