Jump to content

Moto Zajednica

spanta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    134
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu spanta

  • Rođendan 23.01.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    Tražim

Poslednji posetioci profila

1452 profile views

spanta's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

199

Reputacija u zajednici

  1. Možda lupam, ali koliko znam fz-ovi imaju ovaj poluoklop ili kako se već zove, dok fz(x)n nema poluoklop i ima onaj čudan far. Kucaj na googlu i videćeš.
  2. Prva opcija, kad ga uhvate panduri prvo ga malo vaspitno obrade, onda ga oteraju na sud, pa mu sud odreže debeeelu kaznu (ne interesuje sud da li ima para ili je socijalni slučaj, zaradi da platiš kaznu ili radi ceo život da platiš kaznu) pa mu onda odreže i adekvatan zatvor u zavisnosti od posledica. Druga opcija, kad se desi ovakvo sranje, locira se bitanga pa mu dvadesetak-trideset bajkera upadne na gajbu i rasturi i njega i gajbu. Kada svi budu svesni da će ovako nešto da im se desi, više će da paze. E sad, pošto su obe opcije više nego naučna fantastika, ostaje svima samo da se čuvaju što više mogu.
  3. Šta je čudno? Već mesecima listam oglase u potrazi za motorom i mislim da je Lošmi jedini koji je stavio kilometražu preko sto hiljada. Motori od 14-15 godina uredno imaju kilometražu između 30 i 66 hiljada. Taj podatak ne vredi ni gledati.
  4. Lepo je kad je čovek u nešto siguran.
  5. Ljudi su postavili klasičan oglas za posao, nema potrebe za pljuvačinom. Ko ode na razgovor dogovoriće se o svemu.
  6. Zadnje vreme došlo kad nema nijednog afrikanca da se javi
  7. Ne zahvaljuj za takve stvari nego gledaj da se oporaviš.
  8. Sad kad si nas navadio nemo' da staješ i da se vadiš na nedostatak vremena i gomilu pokvarenih zuba koje moraš da opraviš
  9. 'Beš kineza, za te pare uzmi Lošmijevog GS-a i još ti ostane gomila jevrova za troškarenje
  10. Ostade komsijin ker bez levog jajeta...
  11. Ko opravdava voznju iznad ogranicenja?
  12. Ocigledno je da postoje nedoumice kod nekih da li je autoput u delu koji prolazi kroz Beograd i dalje autoput ili obicna ulica. Mislim da nemamo nedoumice kada su u pitanju organi nereda i njihovo ponasanje.
  13. Zakon je jasan po pitanju leve trake na auto putu, sluzi samo za preticanje. To sto vozis po ogranicenju ne daje ti pravo da vozis levom trakom ako ne pretices. Stalno se vracamo na pitanje guzve u spicu, a tema je pocela sa konstatacijom da nije bilo uobicajene guzve. Druga stvar, upravo licno tumacenje zakona i primena "svoje" logike nas i cini divljim i primitivnim drustvom. Svako izgleda ima neki svoj set zakona koji su nelogicni i koje ne zeli da postuje. Kad takav stav pomnozis sa brojem vozaca u Beogradu dobije se ovo sto imamo. Pre nekog vremena par idiota su skapirali da im je glupo da daju zmigavac kad se prestrojavaju ili skrecu (mozda sam ovo vec i pominjao) i sad imamo situaciju da u Beogradu vecina vozaca ne ukljucuje zmigavac. I to se proglasava za normalno i cak i kerovi kad mogu da kaznjavaju boli ih uvo, to je normalno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja