maxx 1209 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dan +1. Novi Sad Posto sam uzeo 2 nedelje godisnjeg odmora, mogao sam produziti put za jos 2 dana i vise istraziti Dolomite. Ili obici deo Jadranke. Ali, i pre nego sto sam krenuo na put imao sam zacrtan dan povratka. Maloj kumici je bio 2. rodjendan dan posle mog planiranog povratka. To je nesto sto stvarno nisam hteo da propustim Lepo je motorom putovati po svetu, ali... neke stvari su ipak lepse. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8078 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si! Hvala ti još jednom na divnom putopisu i prelepim fotkama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis puno lepih slika dosta korisnih informacija cista 10 citanje sa velikim zadovoljstvom.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano Februar 11, 2020 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super tura,bravo za putopis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Februar 12, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, maxx said: Na vrhu "prevoja", skrecem levo i stajem na kafu. Tu me ceka odbor za docek. @DjordjeMijailovic sa porodicom Ovo je bio jedan od retkih momenata kada Vladislava nije bilo tesko cekati Posle ni cele ispijene kafe pojavio se strom iza krivine i skrenuo ka restoranu na vencu. Da, to je bio on, samo, jedna stvar mi je bila neverovatno neobicna, cak i sa tih 50m udaljenosti. Popeo je motor na brdasce, skocio sa njega hitro kao da ga je vozio 20 godina, a ne nepune dve. Bez jos uvek progovorene reci, razlika u iskustvu je bila upadljiva i neverovatna! Sledeca kafa koja je popijena uz pricu je bila neobicno prijatna, valjda delimicno i zbog olaksanja sto je put izuzetno uspesno zavrsen bez obzira na okolnosti. Vec tada, na toj kafi, pocela je prica o sledecem samostalnom putovanju motorom. Ovaj put od pocetka verujem da ce se to putovanje zaista i desiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 564 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Odlično,slike,putopis sve na mestu,kao da smo bili sa tobom.Nište lepše kad kreneš na put,iščekivanja,šta ćeš videti,gde ćeš proći i šta doživeti ali to nekako sve brzo prođe. A taj ulazak u svoj grad posle duže ture je neopisiv,baš kako si rekao.I meni je tako bilo posle 9 dana Italije i odlaska u Mugello a pogotovo što me je čekao kući sin od godinu dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Februar 12, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan odličan putopis sa odličnim slikama,svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 235 Napisano Februar 13, 2020 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Odlican opis, slike i emocije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2873 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si prošpartao i lepo preneo...Ove solo vožnje mi uvek imaju neku posebnu crtu. Samo napred u nove avanture 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 230 Napisano Februar 15, 2020 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Pročitao sa zadovoljstvom - onaj muzej u Nemačkoj (sa Konkordom) stavljam pri vrhu liste. Svaka čast i hvala na putopisu. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1209 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na lepim komentarima Takodje bih da iskoristim priliku da se zahvalim @abarth_maniac i @drumskalisica na korisnim savetima (datim u garazi pre nego sto sam posao na put) i @DjordjeMijailovic na podrsci (oko samog puta i ovog putopisa) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano April 5, 2020 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne tako davno bio mi je rodjendan, a juce, sa malim zakasnjenjem sam dobio sjajan poklon od @maxx kojim je ova prica o alpskim djirovima konacno zavrsena (do sledeceg nastavka). U pitanju je knjiga sa tekstom sa oba putopisa. Hvala @maxx ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 5, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kapa dole za putopis. Obilazak muzeja poseban dozivljaj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano April 6, 2020 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, sedi 5! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...