ParadajzTurista 579 Napisano Decembar 30, 2021 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: Vozac je jednom nogom u grobu, a drugom u zatvoru. Cist motor je produkt bolesnog mozga ;) Motocikl: x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/14/2021 at 9:32 PM, ParadajzTurista said: Do danas 15200km, al' meni sezona stalno tako da videcemo do ng.. 18100. pjadjom. Za kineza me sramota da kazem, 700km od jedne do druge rege (nov)... eee, nekad smo mi to prelazili za 3 -5 dana.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Decembar 30, 2021 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ove godine sam sebe iznenadio, neimaština, gorivo poskupelo, korona... i ja utuko preko 6000km, 2 i nešto sa Nindžom i 4 i nešto sa Banditom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16908 Napisano Decembar 30, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ove godine jedva 7.700 (najmanje do sada). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Decembar 30, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Žiko, dogodine manje (nula) padova i pehova i dobro zdravlje, pa da bude bar duplo toliko ja loš ove godine (u smislu šta je sve bilo u planu) 8300 jamahom, 1700 stromom (kao najava za sledeću godinu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 31.12.2020. at 19:01, yogibear je napisao: I... definitivno, to je to. Od 24. februara pa do danas 28,593 Km. Vidimo se sledeće godine! Ovo gore je bila prošla godina, a ovo dole je slikano pre sat vremena... Pa da rezimiramo: 21.402 Km ove godine. Sve najbolje u narednoj sezoni pa se vidimo negde na putu... ukoliko sutra! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano Decembar 31, 2021 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Vreme da vratis kilometrazu na cca 40.000 Koliko si presao kolima, i da li i dalje imas ljute masine, ili sada vozis "klasicna" vozila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15477 Napisano Januar 2, 2022 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @MaxiS da znaš da bih mogao, niko ne bi provalo. Šalim se naravno, taman posla. Za auto stvarno ne znam, nisam računao. Jedino vodim računa o redovnim servisima pa tako znam da se i kod njega lagano skupljaju kilometri. Inače, već par zadnjih godina ne vozim ništa "ljuto", "klasika" je u pitanju... F30 LCI 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5291 Napisano Januar 3, 2022 Drug član, 1893 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo oko 4000 km protekle sezone Kao i svi - nadam se da će biti bolje ove godine. I da ću možda po prvi put napraviti neku višednevnu turu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Januar 3, 2022 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ову годину сам почео са "традиционалном новогодишњом" вожњом и сада ћу да басим акценат на квалитетне километре. Са почетком ковида и чак са полицијским часом имао сам 24 различите дестинације по Србији. Прошле године да не беше мора као да се нисам возио. Ту мотање по локалу и пет шест хиљада на бројчанику. Километража ту а квалитет нула. Тако да сад бележим само квалитет.....без тога је све безвезе. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući zidanju Skadra na Bojani, mislim da nisam prešao više od 2500, sad već, prošle, godine. Žali bože registracije. Zato ove godine bar jedno putovanje od 10 dana neće me mimoići. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 9, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja presao skoro 500km od kada sam kupio motor. To je bilo u sredu, pre 4 dana. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5368 Napisano Januar 9, 2022 Ne silazi, 4801 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, salem je napisao: Ja presao skoro 500km od kada sam kupio motor. To je bilo u sredu, pre 4 dana. Do kraja januara eto te na 3.000 km 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 812 Napisano Januar 9, 2022 Zainteresovan, 678 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nece biti 3000... ali 1000 verovatno hoce. Fali samo malo sunca i min. 3° iznad nule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Januar 19, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Uglavom između 5 i 10k km, zadnje dvije godine 10k godišnje. Nemam auto, motor mi je jedino prevozno sredstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano Januar 19, 2022 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od sredine oktobra do sad prešla oko 700km, bilo bi 1000 al me sprečio sneg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_milosh 12 Napisano Januar 19, 2022 U prolazu, 47 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: SV1000S Prijavi odgovor kao problematičan U prvim godinama prelazio po 15k-20k. Kola skoro da nisam koristio od aprila-maja do oktobra-novembra. Onda poslednjih 4-5godina, od kad je stiglo dete, prosek 2k-3k . Ali ove godine planiramo u dvoje vise kilometara, a mozda i udobniji motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Januar 19, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam već pisao o pređenoj km u prošloj godini / sezoni, nekih 11.000 km. Od toga, oko 7 hkm je bilo kuća / posao, znači Bgd... Ostalo van grada, moto skupovi. Ništa ne planiram za ovu sezonu, koliko će biti. Da li 2, ili 12 hkm, svejedno. Imam želju da neka mesta opet obiđem, a na neka nova da odem prvi put motorom, tj. skuterom, jer od prelaska na jaču mašinu nema ništa ove godine. Uglavnom, za skuter, dalje destinacije, 500 - 700 km, u jednom smeru... Samo da smo zdravi, i asfalt pod točkove...u nove avanture ! 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Februar 13, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam u mladosti prelazio, sad me sramota Bože zdravlje, samo da nas posluži, valjda će se opet namestiti da bude kao pre. I po pitanju, vožnji, druženja, skupova, svega ama baš 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Februar 13, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan Bas sam sa drugarom pricao skoro, da smo sa 20god.za dan prelazili 300km, pa tako svaki treci...i to sa slabijim i manjim motorima. A sad, smesno... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da se polako sumira,možda ako vreme dozvoli bude još nekih par stotina ali to je to za ovu sezonu...Stari se,sa TDM-om mi bio prosek oko 12000km...šalim se,slobodno vreme glavni faktor,kao i svima?! Dopada mi se ovo što sam trip b rezervisao za total trip,ne ga diram. Od Marta...9500km 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan88 2510 Napisano Novembar 2, 2022 Zainteresovan, 409 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ex GSX-750R Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, shoyyka je napisao: Da se polako sumira,možda ako vreme dozvoli bude još nekih par stotina ali to je to za ovu sezonu...Stari se,sa TDM-om mi bio prosek oko 12000km...šalim se,slobodno vreme glavni faktor,kao i svima?! Dopada mi se ovo što sam trip b rezervisao za total trip,ne ga diram. Od Marta...9500km Kako su lepi cajgeri! Suzi mama! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nemo' mi lajkujete,nego se upisujte! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da upišem, još se vozim ! 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Novembar 3, 2022 Drug član, 973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 1/4/2022 at 11:08 PM, Forsberg said: Zato ove godine bar jedno putovanje od 10 dana neće me mimoići. Evo posta koji nije dobro ostario Više sam vozio u septembru i oktobru nego celo leto. Dug put me je lagano mimoišao. Doduše, lomio sam se da li da idem na dug put motorom, ali sam otišao ipak na dug put avionom, pa eto, bar nešto. Za sledeću godinu već pravim planove, i finansijske i mapne. Što se tiče ove sezove, eventualno ako sledeći vikend bude dobar za vožnju. Posle toga, do decembra, neću imati slobodne vikende, tako da se sezona za mene uskoro završava...makar do nekog 22. januara kad se pojavi neki dan od 22'C Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9606 Napisano Novembar 3, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Forsberg je napisao: tako da se sezona za mene uskoro završava... Polako sa tim parkiranjem, biće dedamrazijada krajem decembra. Jeste da je to kratka vožnja, ali ipak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...