djolji 1273 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv i veoma podseća na Yamahu Tracer MT 09 (900GT), ali mu fali jedan cilindar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=24&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwie4tyllenlAhWG_CoKHeHMDVYQFjAXegQIARAB&url=https%3A%2F%2Fultimatemotorcycling.com%2F2019%2F11%2F06%2F2020-bmw-f-900-xr-first-look-12-fast-facts%2F&usg=AOvVaw0brvp9UQ38fr9-SGDqfsIH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 939 Napisano Novembar 14, 2019 Zainteresovan, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan 11590€ osnovna cena u SLO. Sa svim paketima ide na 14K. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi se svidja, a nije ni nenormlana cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 30, 2020 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 11, 2020 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imadoh juče F900XR ispod dupeta jedan sat otprilike... Zanimljiv, MALEN, motor za vozanje do kafića i nazad... Koja je budala napravila kobajagi sport-touring mašinu sa nepostojećim sjedištem za suvozača treba da bude pogubljena javnim vješanjem. Sa svojih 100 ponija jako živahan motor, iskreno se nisam nadao da je tako žustar na zavrtanje desnog zgloba. Ipak, pored performansi, moje razočarenje veličinom motora ostaje prisutno i svoju posjetu salonu sam završio sa palcem okrenutim ka dole. Nije to za mene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13425 Napisano Octobar 11, 2020 Ne silazi, 7540 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam skoro pričao sa nekim o gabaritima motocikla. Sada su 800 i 1000 mali motori. Ako hoćeš dvoje i prtljag, izvoli 1250GS, RT... Čini mi se da jedino Strom 1050 od novih ostao skladnih dimenzija a pogodan da povuče dvoje i kofere. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam...necu da pametujem ali pocetkom septembra zena i ja, tri kofera i za vikend stucemo 1000km bez problema. Nisam znao da se ne moze na 700 kubika to.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5633 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 2513 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan @mali_veseljak ide to redovno i na 600, u istoj reziji ali 22god starim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sve se može kad se hoće. Isto kao sto se otpisuju i iole sportskiji motori, čak i za neke poluozbiljne razdaljine. Predrasude. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5017 Napisano Octobar 12, 2020 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Bio jeda ovakav parkiran ispred Malog hrasta u Aranđelovcu u subotu. Samo sam na brzinu bacio oko, delovao mi je nekako mali za tu kubikažu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 28, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakav je u odnosu na trejsera9 po veličini i versisa 650,nešto mi se čini malo kraći zadnji deo u odnosu na versisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Brat je kupio malog XR, i posle krace voznje bi rekao da meni vise lezi Tracer. Time vam nista nisam kazao. Elem, zvuk i vibracije motora su izrazene u leru a i u vozni, kao da ima grublji rad, Tracer je kultivisaniji. Kocnice i ogibljenje su bolje kod XR, pogotovo zadnje el.podesavanje. Sediste je tvrdje i krace za suvozaca, sto dovodi u pitanje komoditet na duzim putovanjima. Tako da je ipak namenjen prevashodno za solo voznju. U krivinama je precizan, tacan i lepo se obara. Posto je nov nisam ga forsirao ali ipak mogu reci da lepo povlaci. Instrument tabla, tu ima svega i svacega, pa se tim nisam ni bavio, ali lepo sljasti. Po svim dimenzijama, tezini i karakteristikama jeste veoma slican Traceru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 23, 2021 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...